Χαρρηηη!!!! σταματα ρε φιλε!!! πω πω πω ε να κυριοι ενορκοι... κυριε δικαστα... ήμουν ενα άτακτο παιδι... κυκλοφορούσα χωρις... πινακίδα, αδεια κυκλοφορίας, οποιαδήποτε χαρτιά συνοδευτικά... αλλα το είχα ασφαλισμένο με τον αριθμό πλαισίου!!!
γιατι να πληρώνω τελοι κυκλοφορίας ενω δεν την μετακινούσα σχεδόν καθόλου? επαρχία ειμαι με ξέρουν ολοι... οπότε εβγαλα πινακίδες με το που άλλαξε το ετος!!! οπότε? εχω +1 χρόνο εγγύηση? λογικά ναι ετσι?
ναι παιδια ειπα φετος να ερθω με γυναικα η χωρις δε με ενδιαφέρει κερναω τσιπουρα και μεζεδακια!!! αμα θέλετε επειδη ως τότε θα γίνει και πολυ πολυ γληγολο το εργαλειο θα κερναω και τσαγακια χαχαχαχαχαχαχα
Η τριετής εγγύηση ισχύει για όλα τα μοντέλα της μάρκας και για καινούργιες μοτοσικλέτες που ταξινομούνται για πρώτη φορά, είτε είναι μοντέλα 2010, είτε προηγούμενα.
Η διάρκεια της παροχής τριετούς εγγύησης από την ΗΛΙΟΦΙΛ Α.Ε. θα είναι περιορισμένη μέχρι 31/12/2010.
εκανε προσφορα η αντιπροσοποια για το 2010 της μηχανες της με 3 χρονια εγγυηση και τα μοντελα 09 1000 ευρω φθηνοτερα απο του 2010 που ουσιστηκα δεν εχουν καμια διαφορα και για δανειο με προκαταβολη απο 20% και πανω εως 36 ατοκες.καλη μαγκια οποιος προλαβει και αγορασει.εγω πηρα (tiger 1050 abs)