γρανάζωμα για street - speed κτλ ... απόψεις ¶
Από: bekris στις 12/07/2010 4:38 μμ.
Όσοι το έχουν κάνει ας πουν διαφορές
Από: dimchrist στις 12/07/2010 5:16 μμ.
Από: bekris στις 12/07/2010 5:32 μμ.
Από: Sprinter στις 12/07/2010 5:33 μμ.
Από: Sprinter στις 12/07/2010 5:50 μμ.
bekris"Sprinter"Να ρωτήσω κάτι ο άσχετος? Ιδια πρωτεύουσα και τελική μετάδοση έχουν το 675 και το στρήτ?"
Επι του θέματος .. ?"
Από: Sprinter στις 12/07/2010 5:54 μμ.
Aris."Sprinter"Να ρωτήσω κάτι ο άσχετος? Ιδια πρωτεύουσα και τελική μετάδοση έχουν το 675 και το στρήτ?"
Ναι και ναι , παντου"
Από: giannisx στις 12/07/2010 6:04 μμ.
Aris."Sprinter"Να ρωτήσω κάτι ο άσχετος? Ιδια πρωτεύουσα και τελική μετάδοση έχουν το 675 και το στρήτ?"
Ναι και ναι , παντου"
Από: Sprinter στις 12/07/2010 6:09 μμ.
Από: Γιωργος στις 12/07/2010 6:21 μμ.
Sprinter"Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κ. αντμιν. Θα ζητούσα από σας να προστατεύετε 3 πράγματα:
a. Την ελεύθερη έκφραση απόψεών εστω κι αν αυτές δεν είναι αρεστές σε κάποιους
β. Την προσωπικότητα των μελών σας όταν καθυβρίζονται χυδαία.
γ. Το ίδιο σας το φόρουμ από μέλη με μικρή ιστορία εδώ μέσα που είτε μπαίνουν για να εκτονωθούν είτε για να υβρίσουν ή και τα δύο. Είναι κουραστικό και αναποτελεσματικό να το κάνουν οι άλλοι για εσάς διότι δεν διαθέτουν τους ίδιους μηχανισμούς και άρα χρησιμοποιούν άλλους τρόπους που μέχρι τώρα έχουν λειτουργήσει καλά, αλλά δυστυχώς οι κάτοχοι Ταίγκερ αυξάνονται και πληθύνονται αλματωδώς.
Και πάλι ευχαριστώ για την φιλοξενία."
Από: Sprinter στις 12/07/2010 6:33 μμ.
admin"Sprinter"Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κ. αντμιν. Θα ζητούσα από σας να προστατεύετε 3 πράγματα:
a. Την ελεύθερη έκφραση απόψεών εστω κι αν αυτές δεν είναι αρεστές σε κάποιους
β. Την προσωπικότητα των μελών σας όταν καθυβρίζονται χυδαία.
γ. Το ίδιο σας το φόρουμ από μέλη με μικρή ιστορία εδώ μέσα που είτε μπαίνουν για να εκτονωθούν είτε για να υβρίσουν ή και τα δύο. Είναι κουραστικό και αναποτελεσματικό να το κάνουν οι άλλοι για εσάς διότι δεν διαθέτουν τους ίδιους μηχανισμούς και άρα χρησιμοποιούν άλλους τρόπους που μέχρι τώρα έχουν λειτουργήσει καλά, αλλά δυστυχώς οι κάτοχοι Ταίγκερ αυξάνονται και πληθύνονται αλματωδώς.
Και πάλι ευχαριστώ για την φιλοξενία."
Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ συνφοριμήτη.
Α. ελεύθερη εκγραση απόψεων φθσικά υφίστατε εφόσον αυτή είναι σχετικη με την ενότητα και με την ερώτηση και όχι με την ¨προσωπικότητα¨ ή την ¨νοημοσύνη¨ του καθενός
Β. Τώρα μάλλον πρέπι να γελάσω. Ξέρεις το σκουός? Αν δεν γνωρίζεις είναι εκείνο που πετάς το μπαλάκι στον τοίχο με σκοπό να γυρίσει πισω σε σένα.....
γ. Δεν νομίζω ότι η παλαιότητα σε ένα μέλλον φόρουμ δίνει διαφορετικά δικαιώματα ή προνόμια από τα νεότερα μέλη. Δυστυχώς δεν έχω το δικαίωμα να χρήσω κάποιον υποδεκανέα
Και πάλι ευχαριστώ που με ακούσατε"
Από: Γιωργος στις 12/07/2010 6:42 μμ.
Από: Sprinter στις 12/07/2010 6:50 μμ.
admin"Κύριε Σπριντερ αν σας ενοχλεί που "εμφανίζομαι δραστήρια εδώ μέσα" λυπάμε αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι, όπως καταλαβαίνετε είμαι ο τελευταίος που θα αποχωρήσει από εδώ.
Αν πάλι δεν το αντέχετε,γιατί για δεύτερη φορά αναφέρετε πως αν δεν σας αρέσει κάτι αποχωρείτε, δεν έχετε πολύ απλά να μου το ζητήσετε. Εγώ άσχετα με το άν το επιθυμώ ή όχι θα το πράξω.
Ευχαριστώ"