Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Λοιπόν, κατάφεραν να το βγάλω και θα ήθελα να σας πω πως, μήπως και κάποιος άλλος χρειαστεί να κάνει το ίδιο.
Κατ΄αρχήν ακολούθησα τη συμβουλή του Sprinter και πήρα τηλέφωνο τον εισαγωγέα των προιόντων της Motorex.
Απάντησε ένα παλικάρι και αφού του είπα το πρόβλημα τον ρώτησα αν έχουν κάποιο σχετικό προιόν και η απάντησή του ήταν ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι με ζεστή εξάτμιση να προσπαθήσω να βγάλω τη στάμπα με ένα στεγνό πανί .
Αυτό προσπάθησα να κάνω μόλις γύρισα σπίτι αλλά με το πανί δεν γινόταν τίποτα.
'Ετσι μέσα στην απελπισία μου αποφάσισα όπως ήταν ζεστή η εξάτμιση να ξύσω με κάτι τη στάμπα από λάστιχο.
Έπρεπε να το ξύσω με κάτι μαλακό ώστε να μη κάνω ζημιά στο νίκελ.
Πήρα λοιπόν ένα μικρό κομμάτι ξύλο, από σανίδα ( σα κλάπα, για όσους έχουν κάνει οικοδομή) και άρχισα σιγα σιγά και με προσοχή να τρίβω τη στάμπα... και βουαλά το λάστιχο από το νίκελ άρχισε να κολλάει πάνω στο ξύλο και χωρίς να γίνει ούτε μια γρατζουνιά στο νίκελ της εξάτμισης .
ΠΡΟΣΟΧΗ: η εξάτμισή μου είναι σιδερένια επινικελωμένη, άρα δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο σε μια εξάτμιση αλουμινίου για παράδειγμα Ξέρω ότι είναι λίγο έως πολύ κουφός ο τρόπος αυτός αλλά σε μένα τουλάχιστον, δούλεψε
Liberal, στην επόμενη εξάτμιση θα ψάξω την αλοιφή που λες