Βολτα αυριο Σάββατο 27/6

Βολτα αυριο Σάββατο 27/6  

Από: Sprinter στις 26/06/2009 2:13 μμ.

Ειναι κανένας? Αλλαξε ξαφνικά το πρόγραμμά μου και θα δύναμαι να απουσιάσω ημερησίως.

Μόνο σοβαραί προτάσεις.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Re: Βολτα αυριο Σάββατο 27/6  

Από: spyro στις 26/06/2009 2:47 μμ.

Πάρε την Γυναίκα και πάμε για μπανάκι στο Καλαμάκι Βοιωτίας ή στον Αγ. Νικόλαο παραδίπλα. Μετά φαγητό στην Αγ. Άννα με τα Έλατα και την δροσιά και επιστροφή γύρω απο τον Ελικώνα και παλιά Εθνική.

Αναλυτικά:

Αθήνα - Ασπροπυργος - Αγ. Σωτήρα - Πλαταιές - Καπαρέλι -(η Αριστερά για Καλαμάκι και μπάνιο) ή συνεχίζουμε- Ξηρονομή - Αλυκή - Αγ. Νικόλαος (μπάνιο)

-Δομβαινα - Θισβη - Αγ. Αννα - Κιριάκι - Λειβαδιά - Θήβα - Ερυθρές - Ασπρόπυργος

Μετα τις γυναίκας όμως γιατι την δικια μου δεν μπορω να την αποφυγω τα καλοκαιρινά Σ/Κ

Δημήτρηηηηηηηηηηηη (josbi) η ανωθεν δεν ειναι μακρινή ... την έχεις

Από: Sprinter στις 26/06/2009 2:49 μμ.

Δεν διαθέτω γυναίκα για αύριο, για αυτό και η διαθεσιμότητά μου Οπότε... εκτός κι αν σου περισσεύει καμμιά
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Από: spyro στις 26/06/2009 3:46 μμ.

Sprinter"Δεν διαθέτω γυναίκα για αύριο, για αυτό και η διαθεσιμότητά μου Οπότε... εκτός κι αν σου περισσεύει καμμιά "

πάω για ψάξιμο

Από: JOSBI στις 27/06/2009 10:32 μμ.

Δημήτρηηηηηηηηηηηη (josbi) η ανωθεν δεν ειναι μακρινή ... την έχεις [/quote]

Σπυρε μου τωρα που το δα...ειναι λιγο αργα!

οριακα την εβγαζα την διαδρομη!!!
VALE FOR EVER

Από: Sprinter στις 27/06/2009 11:44 μμ.

Λοιπόν πήρα το κουλάδι βόλτα και το ξεπάτωσα. The Peloponese Grand Tour. Λεπτομέρειες σε άλλο θρεντ.
viewtopic.php?f=5&t=1288&p=13743&#p13743