Καλησπέρα στη παρέα. Τελικά εχθές έκανα μια βόλτα μέχρι την Επίδαυρο με ένα φιλαράκι! Είχε καταπληκτική ημέρα αλλά με πολύ υγρασία. Ξεκινήσαμε από Αθήνα 9 και κατά της 10:15 ήμασταν εκεί. Είχε παρά πολύ καλό καιρό σχεδόν καθόλου κρύο (πάντα με τον κατάλληλο εξοπλισμό) με τρελοί υγρασία ο δρόμος και με αρκετά σημεία στις στροφές προς Επίδαυρο να έχει πιάσει πάγο. Ήμασταν μόνοι για αρκετοί ώρα αφού η μοτο παρέες (καγκουρες
) άρχισαν να έρχονται μετά από μια ώρα.
Στις 12:30 Αναχωρήσαμε προς κατεύθυνση τα Μέγαρα για να δούμε κανένα γνωστό και λίγο Track day.Ομως ειχαμε ενα θεμα.
Αυτο
Έφυγε το φιλαράκι σε μια στροφή μετά από 3 χιλιόμετρα από την καφετερία stork έκανε τη μηχανή όπως βλέπετε και άλλα πολλά που δεν φαίνονται από την φώτο.Εγω πραγματικα γλυτωσα στο τσακ αν και δεν ετρεχα γτ δεν εχω λαστιχα αλλα για να μην πεσω απανω του πατησα φρενο πανω στη στροφη και εχασα ολοι τη μηχανη αλλα απο πολυ τυχη και λιγο εμπειρια δεν επεσα.Ευτυχως!Εχουμε καλεσει την οδικη να ερθει και περιμενουμε πανω στη στροφη.Εκει που περιμεναμε εγινε αυτο
Τι μαυρίλα που βλέπετε στα άσπρα πλαστικά είναι από την φωτιά που έβγαζε όταν σερνόταν η μηχανή. Όπως έπεσε του έτρεξε λάδια και ακούμπαγε ο μαρσπιες ταχυτήτων πήρε φωτιά.Για καλή του τύχη έπεσε στα χώματα και δεν άρπαξε φωτιά η μηχανή.
Έφυγε άλλο ένα παλικάρι με αυτό το εργαλείο που βλέπετε. Ευτυχώς και για τους δυο δεν χτύπησαν σχεδόν καθόλου.Ο μεν φίλος μου δεν έπαθε τπτ.Το άλλο παλικάρι απλά χτύπησε τον ώμο του και καθαρά για προληπτικούς λόγους ήρθε και τον πήρε ασθενοφόρο.
εμεις ξεμπερδεψαμε 5 ωρα γτ αλλαξαμε 3 αυτοκινητα οδικης βοηθηας γτ δεν σε κατεβαζουν κατω Αθηνα με τη μια γτ εισαι εκτος.Μονο με ανταποκρυσης.Τσπ αυτο ειναι αλλο θεμα συζήτησης.
Αυτά για την χθεσινή μου βόλτα. Ελπίζω η επόμενη να είναι χαρούμενη.
Ποιος θα τονίσει τα χιλιάδες λάθη μου να μου τονίσω άλλα χίλια κ τ' αμέτρητα τα πάθη μου!!!