Κατασκηνωση

Κατασκηνωση  

Από: ΛΑΜΔΑ στις 01/05/2011 7:35 μμ.

Kαινουριο camp για μοτοσυκλετιστες 14-15 Μαιου.Για λεπτομερειες http://www.gatouliscamp.gr/

Re: Κατασκηνωση  

Από: bonnie στις 01/05/2011 8:30 μμ.

καπου το ξαναπετυχα προσφατα...
μια χαρα ιδεα μου ακουγεται... αν κ ακομα δεν το πολυεψαξα...

κοντινο, με συν-οδηγους κ μοτο-οδοιπορους..

αν κ εγω συνηθως οταν φευγω με την σκηνη φορτωμενη, παω μεχρι να κουραστω κ να σταματησω, να στησω σκηνη κ να λιωσω...

υπαρχουν αλλοι εδω που καμπινγκ-αρουν?
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: tharis στις 01/05/2011 8:56 μμ.

Α κι εγω γουσταρω το καμπινγκ !!!

Αλλα μου φαινεται πολυ δυσκολο να τα χωρεσω ολα πανω στη μηχανη ...
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: bonnie στις 01/05/2011 8:59 μμ.

haris"Α κι εγω γουσταρω το καμπινγκ !!!

Αλλα μου φαινεται πολυ δυσκολο να τα χωρεσω ολα πανω στη μηχανη ... "

πανευκολο....
θελει τροπο κ οχι κοπο...
αμα δυσκολευτεις, πες μου να στα δειξω ολα τα μυστικα!!
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: ΛΑΜΔΑ στις 01/05/2011 9:15 μμ.

haris"Α κι εγω γουσταρω το καμπινγκ !!!

Αλλα μου φαινεται πολυ δυσκολο να τα χωρεσω ολα πανω στη μηχανη ... "

Ναι ρε γαμωτο κι εγω το ιδιο προβλημα εχω.Πρεπει καποια στιγμη να πατενταρει καποιος ενα συστημα trailer για μοτοσυκλετες

Από: strani στις 01/05/2011 9:30 μμ.

χμ....

Από: bonnie στις 01/05/2011 9:44 μμ.

ρε σεις, δεν εχετε πιασει το νοημα του camping...

καταρχην, κουβαλας μονο τα απολυτως απαραιτητα, κ φροντιζεις να εχουν ολα μικρο μεγεθος κ να διπλωνονται ετσι ωστε να μην πιανουν χωρο.
δεν κουβαλας 10 διαφορετικα μπλουζακια, σωβρακακια, αρωματακια, παπαρακια, ηχεια, φωτογραφικες με φακο τεραστιο κλπ..
περιοριζεσαι λιγακι... διακοπες πας εξαλλου...

επειτα.. σημαντικο..
σκηνη κ υπνοσακος..
οταν αγοραζεις σκηνη, εχεις καποια πολυ βασικα κριτηρια, δεν αγοραζεις γουρουνι στο σακι.
μεγεθος κ βαρος, οσο το δυνατον μικροτερα.
το ιδιο κ υπνοσακος.

το δυσκολο ειναι το δεσιμο πανω στο χαρχαλο θα μου πεις...
εδω σε θελω μαστορα!

καταρχην, βγαζεις τον κοκοβιο!
δευτερον.. αγοραζεις τουλαχιστον 2-3 χταποδια κ ενα διχτυ... οχι, δεν θα πας για ψαρεμα κ τα χταποδια δεν ειναι για δολωμα...

τα βαρια πραγματα απο κατω, κ τα αλλα απο πανω κ διπλα.
αμα εισαι δικαβαλος, την γ@μησες.. δεν βολευει... παρε sprint με βαλιτσακι...

τα δενεις πρωτα με χταποδια χιαστή και απο πανω διχτυ για να μην κουνησουν ρουπι..

αμα θελετε λεπτομερειες, πειτε μου να σας κανω κ σχεδιαγραμμα..

ακολουθουν 2 φωτο απο τον ορισμο της εννοιας ΦΟΡΤΩΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

το μαυρο μακροστενο ειναι πληκτρα... για ενα λαιβ που καναμε..

οι σακουλες σκουπιδιων στο τιμονι ειναι για ισσοροπια.. κ ο κοκοβιος κερασακι ε? ;)
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: efthvag στις 01/05/2011 9:55 μμ.

Αν και με πρόλαβε η bonnie, για να δείτε και ένα Τriumph φορτωμένο πάρτε και 2 δικές μου:

Ποτέ μη λες ποτέ και ποτέ μη λες πάντα..

Από: tharis στις 01/05/2011 9:59 μμ.

Ουαου !! πολυ ενθαρυντικες οι φωτο !!

Από: ΛΑΜΔΑ στις 01/05/2011 10:38 μμ.

Ρε παιδια επειδη τοσο φορτωμα δεν εχω κανει ποτε πως ειναι η μηχανη στον δρομο,ειναι ψιλοεπικινδυνη ή ειναι o.k

Από: tharis στις 01/05/2011 11:36 μμ.

Μωρε αν ξες οτι θα πας χαλαρα μια χαρα ειναι .. εγω το μονο που φοβαμαι ειναι μη δω καμια γρατζουνια ξεφορτωνοντας ...

και να μη χασω και τπτ στο δρομο ..

Από: efthvag στις 02/05/2011 1:07 πμ.

ΛΑΜΔΑ"Ρε παιδια επειδη τοσο φορτωμα δεν εχω κανει ποτε πως ειναι η μηχανη στον δρομο,ειναι ψιλοεπικινδυνη ή ειναι o.k "

Εγώ πάντως θυμάμαι πολύ καλή συμπεριφορά (πολύ καλύτερη από έναν ελαφρύ συνοδηγό που δεν ξέρει να κάτσει "φρόνιμα" ). Εφόσον τα πράγματα είναι καλά σταθεροποιημένα και δεν μετατοπίζονται και το βάρος όσο το δυνατόν πιό ισοκατανεμημένο πιστεύω δεν υπάρχει πρόβλημα...Όπως το βλέπεις το Daytona στις φωτό, διέσχισε τον περιφερειακό του λιμανιού του Πειραιά με τη γνωστή κίνηση, ανέβηκε σε επάνω deck του γκαράζ του πλοίου και διέσχισε σχεδόν από άκρη σε άκρη τη Σίφνο (από Καμάρες μέχρι Πλατύ Γιαλό για τους κατέχοντες) και μάλιστα νύχτα και ψάχνοντας (πρώτη φορά πήγα, δεν ήξερα τους δρόμους).
Ποτέ μη λες ποτέ και ποτέ μη λες πάντα..

Από: dimchrist στις 02/05/2011 1:48 πμ.

Θέληση να έχεις και πάς με όλα τα μηχανάκια για διακοπες. Βέβαια η bonnie μιλάει για camping και γενικώς για φόρτωμα... Τα καφριλίκια μας τα έχουμε κάνει και εμείς με το daytona. Πρώτο καλοκαίρι 5 μέρες Νάξο δικάβαλο + μπαγκάζια...
Για camping όπως και να έχει μηχανάκι δεν παίρνω γιατί συνήθως πάω για ελεύθερο οπότε δε βολεύει για πολλούς λόγους.
- Πρώτος και καλύτερος αναγκάζεσαι να το παρατήσεις μακριά από τη σκηνή. Άσε που συνήθως παίζει χωματόδρομος.
- Αν μπορούμε να πάρουμε μεταφορικό πέρνουμε αυτοκίνητο (αρκετές φορές δε μπορούμε π.χ. Γαυδο, Δονούσα) για να το φορτώσουμε όσο πάει αφού για ελεύθερο οι απαιτήσεις είναι πολύ περισσότερες.
- Οι μετακινήσεις συνήθως είναι περιορισμένες και όταν γίνονται είναι κυρίως για ανεφοδιασμό οπότε και πάλι δε βολεύει.

Triple Way

Από: bonnie στις 02/05/2011 2 πμ.

dimchris"Θέληση να έχεις και πάς με όλα τα μηχανάκια για διακοπες. Βέβαια η bonnie μιλάει για camping και γενικώς για φόρτωμα... Τα καφριλίκια μας τα έχουμε κάνει και εμείς με το daytona. Πρώτο καλοκαίρι 5 μέρες Νάξο δικάβαλο + μπαγκάζια...
Για camping όπως και να έχει μηχανάκι δεν παίρνω γιατί συνήθως πάω για ελεύθερο οπότε δε βολεύει για πολλούς λόγους.
- Πρώτος και καλύτερος αναγκάζεσαι να το παρατήσεις μακριά από τη σκηνή. Άσε που συνήθως παίζει χωματόδρομος.
- Αν μπορούμε να πάρουμε μεταφορικό πέρνουμε αυτοκίνητο (αρκετές φορές δε μπορούμε π.χ. Γαυδο, Δονούσα) για να το φορτώσουμε όσο πάει αφού για ελεύθερο οι απαιτήσεις είναι πολύ περισσότερες.
- Οι μετακινήσεις συνήθως είναι περιορισμένες και όταν γίνονται είναι κυρίως για ανεφοδιασμό οπότε και πάλι δε βολεύει."

αυτο ακριβως..
στο ελευθερο εχεις καποιους περιορισμους.. περνας πιο σπαρτιατικα ρε παιδι μου..
πηγαινα χιλιαδου για χρονια, παντα με μηχανη...
μια φορα ειχαμε παρει το αυτοκινητο, κ ειχα μεινει εκπληκτη με ποσα πολλα πραγματα ειχαμε κουβαλησει!!

αμα πας κ παρεα με μηχανες, μοιραζονται κ τα πραγματα σε καποιον με gs τριβαλιτσο ας πουμε...

οπως κ να εχει... αμα θες, τα παντα γινονται...
τοσα χρονια οδηγαω μηχανη, κ κανω παντα καμπινγκ. δεν δυσκολευομαι κ ιδιαιτερα.. απλα δεν ξυνω στον δρομο.. ουτε βαλιτσες, ουτε μαρσπιε..

efthvag"
Εγώ πάντως θυμάμαι πολύ καλή συμπεριφορά (πολύ καλύτερη από έναν ελαφρύ συνοδηγό που δεν ξέρει να κάτσει "φρόνιμα" ). Εφόσον τα πράγματα είναι καλά σταθεροποιημένα και δεν μετατοπίζονται και το βάρος όσο το δυνατόν πιό ισοκατανεμημένο πιστεύω δεν υπάρχει πρόβλημα..."

+ οσα!!!
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: crazyumpire στις 02/05/2011 9:05 πμ.

Η Bonnie τα ειπε σωστα!
καλη τοποθετηση,με ζυγισμα(με το ματι)δεν χρειαζεται τεραστια ακριβεια!!!
καποια στο τεποζιτο(αλλα να βγαινουν σχετικα ευκολα για ανεφοδιασμο βενζινας!!
αλλα παλι πισω και οπως ειπε τα πιο βαρια κατω , α!! σκεφτειτε τα γαιδουρακια,Δηλ. και λιγο στα πλαγια!!(για να μενει χαμηλα το βαρος).
Και για την αεροδυναμικη της μηχανης!! στην τελικη....πας χαλαρα δεν σε κυνηγαει κανενας,
παιρνεις μαζι τα πιο απαραιτητα!!!!!!!
και φορτωνεις καργα Ορεξη για καλη παρεα και διασκεδαση!! αμα υπαρχει καλη παρεα και διαθεση..και σε βραχια πανω πηγαινεις!!!
υ.γ. την παρακατω φωτο την εχω ξαναβαλει!! ξερουν οι περισσοτεροι!! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ
και στην φωτο αυτη με τραβαει η Γυναικα μου,η οποια και αυτη εχει Συν 2 τσαντες..και τον Σκυλο μαζι!!!!!!!!
Αλλα ειπαμε αν εχεις ορεξη και γουσταρεις...δεν σε σκιαζει φοβερα καμμια!!!!
VANITAS VANITATUM ET OMNIA VANITAS
Veni...Vedi....WC...