@Cpt. Haddock : Δεν εχουμε ορισει μαγαζι (αν και αυτο ειναι το σωστο) γιατι δεν εχουμε καταληξει σε ποιο να παμε
laf . Πάντως φαβορι ειναι οι 45 μοιρες . :salut1
@Theophilos : Αυτο ειναι το προβλημα ? ωραια . το διορθωσα . προσθεσα ενα "εντος των τοιχων της Αθηνας" για να μην εχουμε παρεξηγησεις . ΣΥΓΝΩΜΗ που τα κυβικα μου φτανουν μεχρι το Γκαζι και δεν μπορεσα να ακολουθησω στις Πανελληνιες . Εγω Θεοφιλε ο,τι μπορω κανω . Και το μονο που μπορω ειναι να προτεινω συναντησεις μεσα στην Αθηνα . Δεν φταιω εγω που οι περισσοτεροι κατοχοι Triumph μενουν Αττικη . (αλλά και γενικοτερα οι περισσοτεροι μοτοσυκλετιστες )
Και στο κατω κατω της γραφης αν αυριο κανονισετε καφεδομαζοξη στην Θεσσαλονικη
* για να δειτε πόσο λευκος ειναι ο πυργος δεν θα κανω παραπονα . Οπως δεν εκανα οταν πηγατε Βολο και λιμνη Πλαστηρα (που αν και πανελληνιες δεν ειχα την δυνατοτητα να ερθω) .
Το θεμα φιλε μου ειναι να γνωριστουμε μεταξυ μας και να βρισκομαστε που και που και να τα λεμε και εκτος internet όσο και όπου αυτο ειναι δυνατο . Αναμφισβητητα ανηκουμε ολοι (ακομα κι εγω) σε μια ομαδα , αυτη της Triumph-Hellas , οπου τα μελη της ειναι διασπαρτα σε ολη την Ελλαδα με μεγαλη ομως συγκεντρωση στην Αττικη (δεν βαζω Αθηνα γιατι εχουμε δει στο παρελθον οτι ακομα και ενας καφες εντος Αθηνας ειναι προβλημα αφου ο ενας μενει στην Δυση ,πχ εγω στον Πειραια , και ο αλλος στην Ανατολη , πχ ο Sprinter στο Πορτο Ραφτη . Μπορει να φαινεται μια σπιθαμη στον χαρτη αυτη η αποσταση αλλά δεν ειναι ετσι :reading ) . Ελπιζω να εγινα εστω και λιγο κατανοητη . Ξερω . Ειναι δυσκολο με μια παραγραφο να σου δωσω να καταλαβεις το κλιμα που επικρατει και την δικη μου σκοπιά των πραγματων αλλά ειμαι σιγουρη οτι στο μελλον θα εχουμε την ευκαιρια να βρεθουμε απο κοντα ξανα και να τα συζητησουμε με την ανεση μας . Αυτα για την ωρα .
:salut1
* που σας το εύχομαι γιατι δεν βλέπω να δραστηριοποιείστε και ανησυχώ !