Κυριακή 26/4 - Φωκιδοφθιώτιδα ¶
Από: Sprinter στις 24/04/2009 1:55 μμ.
Παραλλαγές κατα βούληση.
Αναχωρώ από McDonalds Αγ. Στέφανου (Πάνω στην Αθηνών-Λαμίας όπως ανεβαίνεις κάνεις δεξιά για Αγ. Στέφανο-Κρυονέρι και βλέπεις τις ταμπέλες. ΑΝ δε μπορείς να βρείς το McDonalds σιγά μη καταφέρεις να βρείς τις διασταυρώσεις στην εκδρομή..) στις 8:30 (αντε 9 αν εχω ειδοποιηθεί - βρεστε τρόπο- να περιμένω).
Γυρίζω όταν τελειώσει ή εκδρομή. Χλμ. αρκετά. Παϊδάκια διαθέτομεν. Δεν κάνουμε κόντρες. Δεν διαθέτω κουτί Α! Βοηθειών. Ληντερ-σκούπες-σφουγγαρίστρες-GPS δεν παρέχομεν. Οποιος χαθεί ας πρόσεχε. Αν πάρουμε μια λάθος στροφή, θα πάμε απ' αλλού. Καπνίζω και κάνω στάσεις για τσιγάρο γιατί η υπο-νικοτινίαση είναι επικίνδυνη στο οδήγημα. Οπως και το να κατουριέσαι και να κρατιέσαι και άρα λόγω ηλικίας... Προσπαθώ να συνδυάσω τσιγάρο με κατούρημα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Δεν γουστάρω γκρίνιες. Δε διαθέτω τρέιλερ οπότε Τάκη1964, αν ενδιαφέρεσαι, θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ να ΚΑΒΑΛΗΣΕΙΣ τον Τίγρη.
Χωμα (χωρίς άσφαλτο) δεν έχει. Χώμα ΠΑΝΩ στην άσφαλτο πολύ πιθανόν. Διαδρομή κατάλληλη για όλες τις μηχανές ΠΛΗΝ ΚΤΜ (δεν υπάρχουν συνεργεία κοντα).
Μπορεί να είμαι μονοκάβαλος ή και δικάβαλος (μυστήριαι αι βουλαί..)
Αν ενδιαφέρεται κανείς και δεν έχουμε τσακωθεί ας το πεί.
Αν μαζευτείτε πάρα πολλοί (λεω τώρα ), εγώ θα πάω αλλού
Αυτά.
Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε