Πάτρα-Λευκάδα, 24-25/02/12 ¶
Από: vagtyrp στις 26/02/2012 8:06 μμ.
αναχώρηση παρασκευή απόγευμα μετά την δουλειά, και διανυκτέρευση και άψογη φιλοξενία όπως πάντα στο σπίτι τους(..τους συνιστώ ανεπιφύλακτα....για κρατήσεις καλέστε στο 090 909090 )
κουβεντούλα, φαί και λίγο χάζεμα στο χαζοκούτι, συνέθεσαν ένα υπέροχο βράδυ, απαραίτητο για να γεμήσουν οι μπαταρίες μου, που είχαν αδειάσει από την καθημερινότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ο καθένας μας....
Έτσι λοιπόν πρωινό ξύπνημα και αναχώρηση για......... λευκάδα! Δεν είχα πάει ποτέ μου και έχω ακούσει πολλά! τα παιδιά αναλάβαν την ξενάγηση και με σύμμαχο τον καιρό ξεκινήσαμε....μέχρι το μεσσολόγγι η διαδρομή γνωστή....αλλά μετά περάσαμε μέσα από την πόλη, πορεία προς αστακό και απαραίτητη στάση για καφεδάκι και τυρόπιτα....και μετά προς λευκάδα! Η διαδρομή απόλαυση σκέτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όσο για την λευκάδα τα λόγια είναι περιττά........δείτε τις φώτο που ακολουθούν και σκεφτήτε ότι θέλετε.......
επιστροφή το βραδάκι...φαγητό σε ένα πολύ καλό εστιατόριο και μετά ένα πέρασμα από την πόλη που γινόταν χαμός λόγω των ημερών....και μετά σπιτάκι.........μακάρι να μπορούσα να κάτσω και κυριακή-δευτέρα....
Πάντως πέρασα καταπληκτικά.....άννα -κώστα ...σας ευχαριστώ και πάλι!!!!!!!!!!!!!!!