Χαίρομαι που υπάρχουν απορίες
Τοσο εγώ όσο και ο Βαγγέλης θα προσπαθούμε να σας τις λύσουμε
Λεπόν
@PTiger800
Oταν τον χειμώνα λόγω καιρού η μηχανή (για τους περισσότερους) είναι στο γκαράζ, αναζητάμε μια ωραία Κυριακή για να βολτάρουμε,να στρίψουμε , να ξεσκάσουμε...Οπότε μια μακρινή βολτίτσα είναι ότι πρέπει
@Fragiask
Η διαδρομή βγαίνει άνετα αρκεί να είσαι ...σιδερόκωλος
.... Οταν αναρτηθεί πλήρως ο χάρτης θα το δεις
@ethvag
Ο βαθμός δυσκολίας είναι κ αυτό κάτι νέο ΄για τις εκδρομές μας. Γίνεται για ενημέρωση και αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων. Πως λές σήμερα έχει 5bf μην πας για μπάνιο αλλά για ιστιοσανίδα είναι μια χαρα??? Κάπως έτσι
Ο βαθμός θα βγαίνει εμπειρικά λαμβάνοντας υπ όψιν 3 βασικές παραμέτρους : Απόσταση - Στοφιλίκια και Ρυθμό.
Δηλαδή, Στην λίμνη Δοξα (3η Παϊδακιάδα) που υπήρχε ένα κομμάτι 4χλμ με κλειστό στροφιλίκι, αλλά ο ρυθμός ήταν πολύ πολύ χαλαρός, περιμένεις να πάρει παραπάνω από 2?? Η Ευβοια θα πάρει 3.
Εαν ήταν να πάμε μόνο για λουκουμάδες (όχι παϊδακιάδα)και να γυρίσουμε μέχρι τις 2 (δηλαδή ρυθμός πόλύ γρήγορος) θα πήγαινε 4. Μην ξεχνάς ότι υπήρχαν πολλά δικάβαλα
και θέλουμε την μεγάλη παρέα σε τέτοιες εκδηλώσεις...Γι αυτό γίνονται εξάλλου.
Επίσης, οταν πάμε για σουβλακια στον Αποστόλη κατακαλόκαιρο...ο βαθμός είναι 1. Εαν κάποιος είναι βλαξ με περικεφαλαία και έρθει χωρίς κράνος και με σαγιονάρα, ε τότε είναι άξιος της μοίρας του
Χωρίς να θέλω να θίξω τον PTiger800 αλλά να τον φέρω σαν παράδειγμα. Οταν πήγαμε Πλαταιές, ήταν ο πιο αργός για τους χψ λόγους. Στο Ναύπλιο, όσο τον είχα απο πίσω μου, βοηθήθηκε αρκετα που είχαμε τις ίδιες μηχανες, σε πληροφορώ ότι ήταν μόνιμα στο καθρεφτάκι μου
.
Εαν αποφάσιζε να έρθει Ταίναρο, λόγω ρυθμου που πρέπει να καλυφθούν χλμ. επειδή είναι έξυπνος και θα δει βαθμό δυσκολίας 5, ΔΕΝ θα μπορούσε να ακολουθήσει...Ομως...
Σιγά σιγα μέσα από τις βόλτες μας και εμπειρία θα πάρουν οι πιο νέοι και μοτοσυκλετιστική παιδεία και συνείδηση θα προσπαθήσουμε να περάσουμε, τονίζοντας ότι καλό το παπουτσάκι το αθλητικό αλλά στην βόλτα για την ασφάλεια ΣΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ να φοράς μπότες.
Σορρυ εαν σας κούρασα