Ταξίδι στη Λίμνη Πλαστήρα: Αναφορά! ¶
Από: mixalakis στις 04/05/2008 1:14 μμ.
Αναλυτικότερα το ταξίδι είχε ως εξής:
Ξεκίνησα στις 10:00 από Βυτίνα, που είχα πάει για Πάσχα, για Λίμνη Πλαστήρα.
Με μία μόνο στάση για βενζίνη στα Μέγαρα και άλλη μια μετά τη Λαμία πάλι για βενζίνη, αλλά αυτή τη φορά κατέβηκα για λίγο από τη μηχανή να ξεμουδιάσω για κανένα τεταρτάκι. Στις 15:00 παρά κάτι ήμουν στην Καρδίτσα. Ο συνολικός χρόνος ήταν περίπου 4h και 40min και δεν έννιωθα καθόλου κούραση!! Το ταξίδι έγινε κυρίως με ταχύτητες 130-140km/h εκτός από το κομμάτι Αθήνα - Λαμία που πήγαινα γύρω στα 150 και φυσικά την ανάβαση και κατάβαση Δομοκού όπου ευχαριστήθηκα το στροφιλίκι!!
Η συνολική κατανάλωση σε αυτούς τους ρυθμούς ήταν 5.8lt/100km.
Στη συνέχεια ανέβηκα προς τη λίμνη μέσα από πανέμορφες διαδρομές γεμάτες πράσινο, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες οδηγικά .
Γενικότερα όσο έμεινα εκεί έκανα περίπου 100km γύρω από τι λίμνη και νομίζω ότι θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας την περιοχή για μελλοντικές πανελλήνιες συναντήσεις.
Να προσθέσω επίσης ότι έκανα περίπου 20km σε χωματόδρομους στα βουνά της περιοχής, με μερικούς από αυτούς να είναι σε χάλια κατάσταση.
Αυτό που έχω να πω για το tiger είναι ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και τους περιορισμούς τους θέτουν μόνο τα ελαστικά. Στους πιο πολλούς μπορούσα να πηγαίνω άνετα πάνω από 30km και αν δεν φοβόμουν το γλύστριμα θα πήγαινα γρηγορότερα. Τα λέω αυτά γιατί έχουν γραφτεί πολλά για το κατά πόσο ο τίγρης είναι ή όχι on-off. Είχα παλιότερα KLE και fazer και μπορώ να καταλάβω αν μια μοτοσυκλέτα πάει ή όχι σε έναν χωματόδρομο.
Στην επιστροφή προς Αθήνα ακολούθησα αντίστοιχο ρυθμό με την κατανάλωση να είναι 6.2lt/100km.
Θα ακολουθήσουν μερικές φωτό, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να τις ποστάρω εδώ ή στην gallery.