ΤΑΞΙΔΙΑ 2011 ¶
Από: FZMAN στις 09/01/2011 10:24 μμ.
Εύκολα ή δύσκολα πέρασε το 2010 και το 2011 ήρθε και όλοι κάνουμε πια τα όνειρα μας πως θα το περάσουμε οικονομικά ( σε πρώτη φάση) αλλά και που τελικά εαν μας πάνε καλά τα πράγματα θα πάμε ταξίδι με την μηχανή μας.
Εξωτερικό ή όχι;
Για να ακούσω λοιπόν τις απόψεις σας.
Α, καταρχήν ξέχασα να πω τα δικά μου όνειρα για φέτος που εύχομαι να μην μείνουν μόνο όνειρα μιας και η κατάσταση έχει δυσκολέψει.
Λοιπόν το πρόγραμμα για φέτος το καλοκαίρι λέει Μεγ. Βρετανία.Η ημερομηνία θα είναι απο 8/6 με επιστροφή περίπου στις 22/6. Το ταξίδι αυτό θα περιλαμβάνει παρακολούθησει του moto gp στο SILVERSTONE και συνέχεια πολλά χιλιόμετρα στην Αγγλία, την Σκωτία ( τα ακουστά Highlands), Ουαλία και εαν υπάρχει χρόνος ( δύσκολο) μια βόλτα στο ISLE OF MAN δυστυχώς όχι για τον αγώνα μιας που γίνεται πολύ πιο νωρίς και δεν θα έχω την δυνατότητα να πάω αλλά απλώς για γνωριμία του θρυλικού νησιού.
Το κακό βέβαια είναι ότι για φέτος προβλέπεται αρκετά δύσκολη χρονιά και δεν είναι σίγουρο εαν τελικά καταφέρω να το πετύχω αλλά σίγουρα θα το προσπαθήσω.
Α, και κάτι ακόμα, θα ήθελα όποιος έχει κάνει αυτό το ταξίδι που θέλω να κάνω να μου δώσει "τα φώτα του ".
Αυτά απο εμένα περιμένω να ακούσω και τους στόχους σας για φέτος.