Barcelona summer 2010

Barcelona summer 2010  

Από: Gianno στις 22/02/2010 10:43 πμ.

καλημέρα σε όλους, θέλω εδώ και χρόνια να πραγματοποιήσω ένα ταξίδι με το tiger στην βαρκελώνη αλλά δεν υπάρχει κανένας να ακολουθήσει.. όλοι το βρίσκουν τουλάχιστον τρελό. εγώ πάλι το έχω όνειρο. το δεδομένο είναι ότι αν και ξέρω πως είναι κουραστικό θα είμαι δικάβαλο με την κοπέλα μου.Αν κάποιος θα ήθελε να ακολούθηση για να πάμε παρεάκι να γουστάρουμε περισσότερο αλλά και για να είναι ποιο ασφαλές το ταξίδι ας εκδήλωσή το ενδιαφέρων του εδώ..

http://www.thehotelslist.com , all about hotels..

Re: Barcelona summer 2010  

Από: chris34 στις 22/02/2010 11:59 πμ.

Για ποια ημερομηνια μιλας γειτονα;
Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: Gianno στις 22/02/2010 12:40 μμ.

έχω 2 εβδομάδες διαθέσιμες, σκεφτόμουν για μέσα στον Αύγουστο .
http://www.thehotelslist.com , all about hotels..

Από: Cpt. Haddock στις 22/02/2010 12:52 μμ.

Giann"έχω 2 εβδομάδες διαθέσιμες, σκεφτόμουν για μέσα στον Αύγουστο ."

Θα βράσετε, ειδικά εαν πάτε απο Ριβιέρες (Ιταλική και Γαλλική) όπυ και θα πηξετε στην κίνηση.
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: alki_viades στις 22/02/2010 3:50 μμ.

Μεταφερω απο φιλο που ειχε παει Ισπανια αρχες Ιουλιου του 2008, δικαβαλο με gs1200:

"στην εισοδο Βαρκελωνη απο Βορεια ειχε γαμωκινηση, το ιδιο και Μαδριτη
και μεσα στις πολεις ειχε κινηση
νοτια που πηγα Αλμπαθετε,Μουρθια, ειχει ζεστη του κερατα!!!!
42-44 σιγουρα Βαλενθια το ιδιο, αλλα οχι τοσο πολυ
απο ζεστη στη βαρκελωνη; αρκετη, αλλα δεν θυμαμαι να ηταν τραγικα τα πραγματα
Αν πανε οδικως απο Ανκονα μεχρι Βαρκελωνη, αν δεν πανε ολο απο εθνικη οδο, αλλα απο τους περιφερειακους ειναι ακομα καλυτερα ιταλικη και γαλλικη ριβιερα δηλαδη"

Συμπερασμα: αποφυγετε Ιουλιο-Αυγουστο λογω πολλης ζεστης και πολλης κινησης. Προτιμηστε Μαιο-Ιουνιο-Σεπτεμβριο (ή εστω τελη Αυγουστου)

Επισης:
"Πηγα Ανκονα-Βαρκελωνη οδικως με μια μερα διανυκτερευση στην Νικαια της Γαλλιας. Αν θελουν στην επιστροφη μπορουν να γυρισουν με καραβι. Βαρκελωνη-Σιβιταβεκια εχει πλοιο,21 ωρες διαρκεια. Η Σιβιταβεκια ειναι πολη-λιμανι 60χλμ βορεια της Ρωμης"