test ride

test ride  

Από: Piki στις 18/07/2009 4:10 μμ.

Λογαριάζω,αύριο Κυριακή,πρωινή βόλτα προς Πόρτο-Γερμενό,Ψάθα,κολύμπι , Αλεποχώρι, Λουτράκι, επιστροφή από παληά εθνική οδό. Όσοι μπορούν να ξυπνήσουν νωρίς ευπρόσδεκτοι.
Και όλα αυτά για να δοκιμάσω την καινούργια ζελατίνα που τοποθέτησα (zero gravity).
όποιος φυλάει τα ρούχα του και έχει τα μισά,
να προσέχει χρειάζεται διπλά!

Re: test ride  

Από: denthnpalevw στις 18/07/2009 4:27 μμ.

αν το ειχες σχεδιασει για σημερα κατι θα γινοταν........
Δεν έχω υπογραφή.......

http://betform.blogspot.com/

Από: Piki στις 18/07/2009 4:38 μμ.

Σήμερα το πρωί τοποθέτησα την ζελατίνα και μετά μ΄έπιασε η ζέστη!

Από: denthnpalevw στις 18/07/2009 5:51 μμ.

δεν πειραζει...

καλο test ride αυριο.....
Δεν έχω υπογραφή.......

Από: nfot στις 18/07/2009 10:13 μμ.

Περιμενουμε με ανυπομονησια τις εντυπωσεις σου.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: Piki στις 19/07/2009 11:40 μμ.

Λοιπόν οι εντυπώσεις μου για την ζελατίνα της “zero gravity” έχουν ως εξής:
Η διαφορά με την μαμά ζελατίνα ως προς το ύψος φαίνεται στην εικόνα “σύγκριση.jpg”. Συγκριτικά με το κράνος μου η διαφορά φαίνεται στην εικόνα “σύγκριση με κράνος.jpg”. Αρκετά με τα στατικά όμως. Ξύπνησα λοιπόν το πρωί και καταρχήν συνέλεξα ωρισμένα απαραίτητα για το “test ride” (εικόνα “εργαλεία test ride.jpg”).
Έτοιμος πλέον κατευθύνθηκα προς την αττική οδό. Κίνηση λίγη ως καθόλου (Κυριακή 08:15 γαρ). Τα πρώτα χιλιόμετρα κύλισαν με αρνητικές σκέψεις γιατί στην χαμηλή ταχύτητα δεν διαπίστωσα διαφορά στην προφύλαξη από τον αέρα. Όμως όσο τα χιλιόμετρα ανέβαιναν οι αρνητικές σκέψεις άρχισαν να διαλύονται. Η λίγο σκυφτή στάση, που με βολεύει, αποδείχθηκε υπεραρκετή και ο αέρας κυλούσε ομαλά γύρω και πάνω από το κράνος. Το κοντέρ έδειχνε 140 km/ώρα. Όταν έσκυψα σε “αγωνιστική στάση” ο αέρας “έπαψε”! Αυτό δεν συνέβαινε με την μαμά ζελατίνα. Όταν πια αισθάνθηκα αρκετά άνετα ανέβασα την ταχύτητα στα 200+ km/ώρα. Η εντύπωση της ανυπαρξίας ανέμου και στροβιλισμών εξακολούθησε να υφίσταται. Οι αρνητικές σκέψεις διαλύθηκαν εντελώς. Νομίζω έκανα επιτυχημένη αγορά!
Σκέψεις για το ταξίδι τώρα: τι προστασία θα προσφέρει η ζελατίνα σε περίπτωση χρησιμοποίησης “tank bag”; Απομένει να το δοκιμάσω. Όμως επειδή η στάση του κορμού με το “tank bag” είναι λίγο σκυφτή νομίζω ότι θα προσφέρει αρκετή προστασία στην ταχύτητα των 140-150 km/ώρα. Δεν πιστεύω ότι είναι σώφρων η μεγαλύτερη ταχύτητα στο ταξίδι γιατί παραμονεύουν πολλοί κίνδυνοι. Η διαδρομή από τα Βίλια προς την Ψάθα είναι ανάμεσα στα πεύκα και δροσερή. Ίσως αργότερα στην διάρκεια της μέρας να επικρατεί ζέστη (πέρασα από εκεί γύρω στις 09:00). Στην παραλία υπάρχει άπλετος χώρος να σταθμεύσει κανείς. Όμως τα αρμυρίκια είναι λίγα και δυσεύρετη η σκιά. Επειδή δε ο προσανατολισμός της παραλίας είναι δυτικός δεν ενδείκνυται για απογευματινό μπάνιο αλλά για φωτογράφηση ηλιοβασιλέματος!
Ελπίζω να βοήθησα.

Από: nfot στις 19/07/2009 11:55 μμ.

Πολυ ωραια κριτικη και οι φωτο ολα τα λεφτα.
Εχω τη aero ζελατινα της Τ, και μαλλον δεν εχει και μεγαλη διαφορα απο αυτη της ZG απο οτι βλεπω. Αρα, για μενα δεν υφισταται λογος αλλαγης. Η ZG ομως, λεει ουι θα βγαλει μια πιο τουριστικη για τα 2009 μοντελα, οποτε αναμενω.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: Piki στις 20/07/2009 10:01 μμ.

παραθέτω λοιπόν τις οδηγικές μου εντυπώσεις σε ακίνητα "ενσταντανέ".

φωτό 1: χρειάζεται χαμηλή ζελατίνα για τους γρήγορους!...

φωτό 2: χρειάζεται τουριστική ζελατίνα για τα μπάνια του λαού!...

Από: denthnpalevw στις 20/07/2009 10:04 μμ.

καλλιτέχνης ...........
Δεν έχω υπογραφή.......

Από: Piki στις 20/07/2009 10:13 μμ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Από: nfot στις 20/07/2009 10:20 μμ.

Από: ATN PANOS στις 20/07/2009 11:07 μμ.

http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: Polymhxanos στις 21/07/2009 3:33 πμ.

Μαρέσει που έχεις κάνει και simulation ροής στο μυαλό σου, λες και το εβαλες αεροσύραγγα, και έχεις ζωγραφίσει και τις δίνες της ουράς!!!

1748 μίλια >>> http://forcev4.blogspot.gr/2017/08/1748-miles.html

Από: Piki στις 21/07/2009 3:16 μμ.

μα μπήκα στην αεροσήραγγα!