ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΤΙΓΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΤΙΓΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ  

Από: tsosmi στις 07/02/2010 11:34 πμ.

Καλημέρα σε όλους.Λέγομαι Δημήτρης είμαι 29 ετών από Θεσσαλονίκη και στις 5 Φεβρουαρίου έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα!Πήρα το tiger επιτέλους!Είναι η δεύτερη μέρα που το χρησιμοποιώ και ακόμα λείνω απορίες,όπως π.χ. πώς λειτουργεί το trip computer.Κι αυτό γιατί το owner's handbook που δώσανε λέει πως λειτουργεί το παλαιότερο όργανο που είχε το tiger, το οποίο είχε μόνο δύο κουμπάκια αντί για 3 που έχει το τωρινό.
Τέλος πάντων είμαι αρκετά ενθουσιασμένος με την μηχανή αλλά και αρκετά αγχωμένος για το πως θα συντηρήσω αυτό το τέρας!Μέχρι τώρα σε ότι μηχανάκι είχα (transalp,ktm duke) μπορούσα και τα έβαζα χέρι εγώ.Απ'ότι φαίνεται στο tiger είναι αρκετά δύσκολο κάτι τέτοιο.
Ανυπομονώ να τελειώσω το στρώσιμο του και το καλοκαιράκι με το καλό να το λιώσω στα χιλιόμετρα!
Αν ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ αναλυτικές οδηγίες για το πως λειτουργεί το trip computer ας με διαφωτίσει παρακαλώ!

Re: ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΤΙΓΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ  

Από: makis30 στις 07/02/2010 11:52 πμ.

καλως ηρθες.

Από: johnygalan στις 07/02/2010 11:57 πμ.

Ετσι να γινόμαστε πολλοί καλώς ήρθες και εσυ φίλε Δημήτρη. Το tiger απο το 2007 έχει τρία κουμπάκια στον πίνακα, πατώντας τα δύο αριστερά ρυθμίζεις την ώρα και πατώντας τα δύο δεξιά ρυθμίζεις τους μετρητές διαδρόμης και τον υπολογιστή
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: mensrea στις 07/02/2010 12:29 μμ.

Ως πιο παλιός χρήστης (1 ώρα διαφορά ) σε καλωσορίζω και εγώ
Αντώνης a.k.a. Mens Rea: Latin for "guilty mind"; guilty knowledge or intention to commit a prohibited act.

Από: ATN PANOS στις 07/02/2010 12:51 μμ.

καλως ηρθες και καλα χιλιομετρα!!

εχεις τα καινουργια οργανα εσυ??
αν ναι ρωτα ενα κατοχο street triple που εχει τα νεα οργανα.
δεν ειναι τα ιδια ακριβως,αλλα πιστευω οτι τα βασικα ειναι ιδια!!!
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: grgasteus στις 07/02/2010 1:08 μμ.

καλώς όρισες και καλά χλμ σου εύχομαι.
αφού το μηχανάκι είναι καινούργιο να πας στην T να πάρεις οδηγίες ή να σου εξηγήσουν τα περισσότερα. τόσα λεφτά έδωσες, δεν μπορεί κάτι θα έχουν.

καλά να περάσεις μαζί μας
..κοίτα...δεν το έχω πάρει ακόμα, αλλά...

Από: bonnie στις 07/02/2010 4:17 μμ.

γουελκαμ κ απο μενα! καλοταξιδος!!
νομιζω οτι τα triumph δεν θελουν ..χερι! καλυτερα να τα κοιταει καποιος που γνωριζει κατι παραπανω!
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: doohan στις 08/02/2010 12:38 πμ.

...........
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:42, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: chris34 στις 08/02/2010 8:05 πμ.

Καλως ηρθες φιλε μου και καλα χιλιομετρα να εχεις!!!!
Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: harrysvr στις 08/02/2010 10:14 πμ.

κι από μένα, για το trip...να πας εκεί που το πήρες , να του δώσεις πίσω το παλιό και να πάρεις το νέο βιβλιαράκι(ας μην κάνω υποθέσεις τώρα γιατί σου έδωσε το παλιό...)

Από: Γιωργος στις 08/02/2010 2:49 μμ.

καλώς το παιδι
Μην σε ανχ'ωνει η συντήρησή του, τα Τ δεν είναι πολύ συχνά στα συνεργεία.