μου ακουγονται πολυ παραξενα ολα αυτα που μου λες, κ σιγουρα δεν μπορω να εντοπισω τον λογο της "καταστροφικης" εικονας της μηχανης...
περασα 2,5 χρονια με ενα bonneville, κ μετα απο σχεδον 60.000χλμ, ΤΙΠΟΤΑ απολυτως απο ολα αυτα που αναφερεις δεν συνεβη στην δικια μου μηχανη...
απο θεματα περιφερειακων κ κατασκευης ειναι ακριβως τα ιδια με το scrambler.. οπως κ το thruxton το οποιο εχω απο περσι κ εχω επισης την ιδια εικονα...
δεν φημιζομαι οτι ειμαι κ πολυ "ψειρα" με τις μηχανες μου κ σιγουρα δεν τις φροντιζω οσο θα ηθελα.. οποτε, θεωρητικα, συμφωνα με τα λεγομενα σου, θα επρεπε να εχουν σπασει τα παντα εκει πανω τοσα χρονια!
παρολαυτα, δεν ειχα καμια απωλεια, ουτε φθορα...
δεν ξερω λοιπον αν "ετυχε" να συμβαινει κατι τετοιο στην δικια σου, ηταν θεμα καποιας αστοχιας εργοστασιακης (το οποιο θεωρω πολυ ακραιο να συμβει τοσο εντονα οπως το περιγραφεις), ή μηπως απλα οι προηγουμενες μοτοσυκλετες που οδηγουσες ηταν τοσο απιστευτα αψεγαδιαστες κ αυτη σου φαινεται χαρχαλο..
τι να πω..
οσο για τις τιμες της Ηλιοφιλ, δεν θα διαφωνησω μαζι σου, αλλα η αγορα ειναι ελευθερη κ ο καθενας μπορει να αγορασει απο οπου θελει, οτι θελει..
παντως, συγκριτικα με τιμες ανταλλακτικων και afer market αξεσουαρ αλλων μη-τζαπαν μοτο, σιγουρα δεν ειναι ακραιες.. (μιλω ως πρωην κατοχος χαρλει κ ντουκατι! ειναι τζαμπα η triumph πλεον! χαχαχαα)
αλλη μια ερωτηση... σε καποια απο αυτα τα "ελλατωμματα", δεν σε καλυπτε η εγγυηση να τα αλλαξεις?