η ιστορία έχεις ως εξής: λόγω της αδυναμίας μου στα κλασικά, σκεφτόμουν κάποια στιγμή την αγορά μιας κλασικής Bonneville από Αγγλία
Σύντομα συνειδοτοποίησα ότι καλό θα ήταν να αποκτήσω κάτι πιο "χρηστικό", κάτι που ανά πάσα στιγμή θα μπορώ να "χαρώ"
Έτσι λοιπόν αποφάσισα να αποκτήσω την Bonneville. Μην έχοντας μεγάλη πείρα στα δίκυκλα (μιας και έβγαλα δίπλωμα πριν από 3 χρόνια) ήμουν στην αρχή σκεπτικός όσον αφορά την ορθότητα της επιλογής μου για μία μηχανή σχετικά μεγάλου κυβισμού.
Με το test drive που έκανα στην ELIOFIL 1,5 χρόνο πριν, κατάλαβα ότι δε θα περνούσε πολύς χρόνος μέχρι να την αποκτήσω.
Έτσι λοιπόν το προηγούμενο Πάσχα αγόρασα μια λαμπάδα για τον εαυτό μου και μ'ενα κορδονάκι έδεσα την Bonny πάνω σ αυτή (ή μήπως έδεσα την λαμπάδα πάνω στη Bonny?
)
anyway, το θέμα μας είναι ότι δεν έχω μετανοιώσει ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα της συγκεκριμένης αγοράς.
Σκοπεύω δε το συγκεκριμένο μηχανάκι να μείνει στην κατοχή μου για πολλάάάάά χρόνια ακόμη, και αυτός ήταν άλλωστε ο βασικότερος λόγος που την αγόρασα "κούτα"