ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ TIGERΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ TIGERΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!  

Από: alexandros.s στις 11/04/2010 8:57 μμ.

Καταρχην καλησπερα σε ολους! προ 3ετιας ημουν κατοχος ενος versys και πιο παλια ενος tdm .το καθενα βεβαια ηταν και ειναι καλυτερο απο καθε αλλο (δικυλινδρο) σε κατι συγκεκριμενο-για μενα.πχ το tdm ειχε την δυναμη και την γεωμετρια,το versys τα φρενα και τις αναρτησεις.βεβαια τα στανταρ κατ εμε εχουν αλλαξει και ψαχνω κατι πιο ανωτερο-οχι μονο σε δυναμη.πολλες φορες συνηδητοποιουσα οτι μου ελειπε ενας κυλινδρος για να εχει το κατι παραπανω.σκεφτηκα και την λυση δικυλινδρων 1000cc πχ varadero-multistrada. αλλα εμεινα στην σκεψη.πριν πολυ καιρο διαβασα εδω για καποια tiger (του 2007 φανταζομαι) να δημιουργουν μικροπροβληματα οχι σοβαρα αλλα μικρα και ικανα να σου ζαλισουν το ρι παπα.σιγουρα καποιοι εχετε βιωσει κατι τετοιο και αν οχι σιγουρα φοβαστε να μην γινει αυτο.!το εργαλειο το εχω οδηγησει αλλα με κολλαει η συχνοτητα (μικρο)προβληματων που βγαζει.επισης ξερω οτι ενα προβλημα το οποιο δημιουργειτε ειναι το μη σεταρισμα του εγκεφαλου σε συνδυασμο aftermaket εξατμισης οπως η remus.+++οτι αλλο εχω διαβασει απο εδω.εγω tiger θα παρω αλλα θα ηθελα να μαθω τι να κοιταξω πριν την αγορα.η καταναλωση που κυμενετε?και τα σερβις καθε ποτε ειναι?η αντιπροσωπεια εχει διορθωθει καθολου.. ?
(δεν θελω να σταθειτε στα προηγουμενα μηχανακια σαν επιλογες αλλα σαν σημειο συγκρισης στα σημεια σε σχεση με το triumph)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

Re: ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ TIGERΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!  

Από: Aris. στις 12/04/2010 12:21 πμ.

Φιλε καλωσορισες !

Αφου θες να το παρεις , παρτο !
Μη σκεφτεσαι τα προβληματα που ηδη εχεις διαβασει, απο τον καθενα θα ακουσεις πολλα , διαφορα και διαφορετικα.
Παρ'το και μην ακους τιποτα!
Εδω μου λες: "πχ το tdm ειχε την δυναμη και την γεωμετρια"...και γνωστος μου , πουλησε το καινουριο του tdm ενα μηνα μετα , λεγοντας :" το μηχανακι δεν εχει καθολου γεωμετρια , αναρωτιεμαι αυτοι που το εχουν καιρο πως καταφερνουν και στριβουν".
Δεν βγαζεις ακρη...

Υ.Γ. "ειναι το μη σεταρισμα του εγκεφαλου σε συνδυασμο aftermaket εξατμισης"
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: ATN PANOS στις 12/04/2010 1:09 πμ.

καλως ορισες.
δεν εχω tiger αλλα εχουν καποιοι φιλοι
καποια μικροπροβληματακια εχω ακουσει κατα καιρους
οπως αδυναμη παταρια?
και καποιες μικρες διαροες
σε καμια περιπτωση ομως δεν πρεπει να σταθουν εμποδιο για τη αγορα σου.
ειναι κατα γενικη ομολογια το καλυτερο στην κατηγορια του!!!
η ραγδαια αυξηση των πωλησεων που κανει, σε μια κατηγορια τιμης αρκετα υψηλη
το επιβεβαιωνει!!
εξαλου
σε καθε φορουμ θα ακουσεις διαφορα προβληματα για ολα τα μοντελα!!!

αντε να το παρεις με το καλο!
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: alexandros.s στις 12/04/2010 3:03 μμ.

φιλε και συναγωνιστη αρη το θεμα της γεωμετριας ειναι υποκειμενικο σε συνδυασμο με πολλα αλλα μικρα χαρακτηρηστικα οπως στην δικια μου την περιπτωση π.χ που ειμαι 1.86 και 92κ πριν την στροφη εμπαινα με 100 στην κορυφη ειχα 145 και λιγο πριν την ευθεια 155 με 160-μην φανταζεσαι καμια στροφη τυπου moto gp μια σχετικα καλη γρηγορη.σχιστο μερια-.στην ουσια το μηχανακι με την δεδομενη γεωμετρια οποια και να ειναι αυτη εμενα με πηγαινε καλα βαλε μεσα και παραγοντας λαστιχα δρομος και τοτε ειναι που δεν βγαζεις ακρη!!!
σε καμια μα καμια περιπτωση δεν θα σταθω στα μικροπροβληματα του τιγρη θα το παρω και οτι ηθελε προκυψει αλλο θελω να μαθω..!στο τδμ ηξερα οτι σε ενα μεταχειρισμενο να προσεξω 2-3 βασικα πραγματα στο tiger ποια ειναι αυτα?αν κοιταξω καλυτερα ειναι μοντ 07 η 08 και ανω?
ο τριτος κυλινδρος σε σχεση με αλλα δικυλινδρα,τα φρενα ,οι αναρτησεις η θεση οδηγησης και ακομα η σελα να πω ειναι απλα κορυφαια!!!!! και ολο το συνολο μαμει..... εσεις το ξερετε καλυτερα βεβαια!!!

ευχαριστω μαγκες!!!!!!

Από: bekris στις 12/04/2010 3:11 μμ.

μια μικρή ένσταση...
Εάν όπως γράφεις σου αρέσουν οι στροφές...κια κάποια στιγμή θα ήθελες να μπεις και σε πίστατότε κοιτάς λάθος.
Εάν πάλι σε ενδιαφέρει η μετακίνηση στην πόλη ( to versys είναι καλύτερο)
Εάν τέλος σε ενδιαφέλει το ταξιδάκι σε γΛήγορους ρυθμούς + η άνεση της ροπής του 1000 τότε μην μου δώσεις άλλο σημασία

Από: alexandros.s στις 12/04/2010 3:51 μμ.

τα παντα μα τα παντα στριβουν και τα παντα χ2 ειναι για πολη το versys ειναι δικυλινδρο 650.ενταξει οχι και ετσι το καναμε μια φορα το εγχειρημα!!!!!

Από: bekris στις 12/04/2010 4:17 μμ.

alexandros.s"τα παντα μα τα παντα στριβουν και τα παντα χ2 ειναι για πολη το versys ειναι δικυλινδρο 650.ενταξει οχι και ετσι το καναμε μια φορα το εγχειρημα!!!!!"

Σίγουρα όλα στρίβουν ... αλλά με τι κόστος
ΠΧ TDM, Busa, δεν στρίβουν... ή τουλάχιστον όσους έχω δει εγώ σε πίστα... δεν...φιλότιμες προσπάθειες μεν χαράς το κουράγιο τους δε αλλα δεν...

Επίσης daytona για κάθε μέρα επίσης δεν... εκτός κι αν είσαι 20 χρονών και από την κ@βλα δεν καταλαβαίνεις τιπτα οπότε ναι και daytona μια χαρά είναι για την πόλη.

Το versys στρίβει .+-

αυτιά από εμένα

Από: Aris. στις 12/04/2010 4:49 μμ.

alexandros.s"...και τα παντα χ2 ειναι για πολη..."

Παρε ενα χιλιαρι ducatι , χ2 που λες ,και αν δεν σου φυγουν τα χερια μεσα στη πολη απο τους κραδασμους στις χαμηλες...να μη με λεν' Αρη ..
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: Sprinter στις 12/04/2010 5:24 μμ.

bekris"
αυτιά από εμένα"

Ξύνεις κι αυτιά ρε θηρίο?
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: bekris στις 12/04/2010 5:52 μμ.

ακόμα δεν έχω αγοράσει οικόπεδο ... φτου φτου μακριά μας

Από: Aris. στις 12/04/2010 6:13 μμ.

Sprinter"
Ξύνεις κι αυτιά ρε θηρίο? "

Μπεκρη αυτος με την κοκκινη δεν εισαι στο βιντεο ?
[youtube:32rhxl1u]jbsfvkIALKQ[/youtube:32rhxl1u]

Από: bekris στις 12/04/2010 6:39 μμ.

Aris."
Sprinter"
Ξύνεις κι αυτιά ρε θηρίο? "

Μπεκρη αυτος με την κοκκινη δεν εισαι στο βιντεο ?
[youtube:8iq3am6o]jbsfvkIALKQ[/youtube:8iq3am6o]"

βιντεο .. ?
από το γραφείο δεν μπορώ να δω εσύσωλήνα ...

αλύτες μηχανόβιοι κονράκιδες τεντιμπόιδες...

έκτός από τον dimchrist και τους παππούδες πειραιώτες δεν έχω δει κανέναν άλλο να "ξεζουμίζει" το μηχανάκι του ... τι έγινε σας φάγαν οι καφετερΙες και τα ξυσίματα .. του καναπέ??

Για να ξεκουνηθήτε να μάθετε να οδηγείτε σαν άνθρωποι

Από: johnygalan στις 12/04/2010 7:29 μμ.

bekris"

βιντεο .. ?
από το γραφείο δεν μπορώ να δω εσύσωλήνα ...

αλύτες μηχανόβιοι κονράκιδες τεντιμπόιδες...

έκτός από τον dimchrist και τους παππούδες πειραιώτες δεν έχω δει κανέναν άλλο να "ξεζουμίζει" το μηχανάκι του ... τι έγινε σας φάγαν οι καφετερΙες και τα ξυσίματα .. του καναπέ??

Για να ξεκουνηθήτε να μάθετε να οδηγείτε σαν άνθρωποι"

Φίλε bekri μου φαίνεται οτι θα τα ακούσεις πάλι απο τον Sprinter

O καθένας μας έχει την μηχανή του για τους δικούς του λόγους
άλλος την έχει για την πίστα(οπως και εσυ και μπράβο σου )
άλλος την έχει για ταξίδια και για εκδρομές
και άλλος την έχει για να της βάζει 1000 καλούδια επάνω της και να την καμαρώνει

Εγω προσωπικά έχω μπεί μια φορά στα μέγαρα και σίγουρα θα ξαναμπώ αλλά μόνο
καθημερινή οχι ΣΚ.
Αλλα πάλι σε αυτή τη φάση της ζωής μου με ενθουσιάζει πιο πολύ ενα
ταξίδι στο εξώτερικο με την γυναίκα μου(που θα παω το καλοκαίρι ) και λιγότερο
ενα track day στα Μέγαρα
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: alexandros.s στις 12/04/2010 8:22 μμ.

Αρη αυτο που λες για το multistrada ειναι σωστο.εχω οδηγησει το 1000 που παρεπιπτοντος ηταν και αλλαγμενο το καπακι της καμπανας και εκανε σαν <<μπετονιερα>> αλλα το μονο που αισθανομουν ηταν και αυτο το οποιο κανει ξεχωριστα τα ducati αρεστο η μη στους υπολοιπους,το οδηγησα βεβαια σε ανοιχτο δρομο -πατησια σεφ απο εθνικη.

Από: bekris στις 12/04/2010 9:52 μμ.

johnygalan"
Φίλε bekri μου φαίνεται οτι θα τα ακούσεις πάλι απο τον Sprinter

O καθένας μας έχει την μηχανή του για τους δικούς του λόγους
άλλος την έχει για την πίστα(οπως και εσυ και μπράβο σου )
άλλος την έχει για ταξίδια και για εκδρομές
και άλλος την έχει για να της βάζει 1000 καλούδια επάνω της και να την καμαρώνει

Εγω προσωπικά έχω μπεί μια φορά στα μέγαρα και σίγουρα θα ξαναμπώ αλλά μόνο
καθημερινή οχι ΣΚ.
Αλλα πάλι σε αυτή τη φάση της ζωής μου με ενθουσιάζει πιο πολύ ενα
ταξίδι στο εξώτερικο με την γυναίκα μου(που θα παω το καλοκαίρι ) και λιγότερο
ενα track day στα Μέγαρα"

Δεν θα μου την πει (έχει μυαλό να καταλάβει τι λέω και σίγουρα δεν θέλει δικηγόρο εσένα διότι με αυτά που λες χάνεις όλη την ουσία)
Πρώτα απ όλα δεν έχεις καταλάβει για τι πράγμα μιλάω.
όποιος καβαλάει μηχανάκι έχει υποχρέωση να ΞΕΡΕΙ να το καβαλάει (γι αυτό άλλωστε δίνουμε εξετάσεις για να πάρουμε το δίπλωμα) εάν εσύ θεωρείς ότι ξέρεις να οδηγάς μονο και μόνο επειδή έχεις περάσει τις εξετάσεις του υπουργείου...και φυσικά με την πολύχρονη πείρα σου...φιλε μου λυπάμαι πολύ αλλά δεν ξέρεις την τύφλα σου. (φιλικα στο λέω)
Προφανώς στα Μέγαρα πήγες (εάν πήγες) για πλάκα χωρίς να έχεις κάνει κάποια μαθήματα.

Όταν λοιπόν με το καλό κάνεις κανένα μαθηματάκι να δεις πόσο πιο ασφαλής θα είσαι εσύ και η γυναίκα σου, στα ταξιδάκια σας ...καί πόσο θα μουτζώνεσαι που δεν το είχες κάνει πιο νωρίς να δω τι θα μου πεις τότε.

Ασ σου εξηγήσει ο srinter τι καλό θα σου κάνουν τα μαθηματάκια και γιατί θα πρέπει όλοι να τα έχουμε κάνει.

Η ουσία φίλε μου είναι να πάς πίστα να εφαρμόσεις αυτά που σου μαθαίνουν στα 0-300 css κτλ,κτλ ώστε να είσαι σε φόρμα να αντιμετωπίζεις τον κάθε κουλό οδηγό Ελληνάρα που τα ξέρει όλα...

Ασ ξεπεράσουμε τη νοοτροπία Ελληνάρα ποζερα Καφετεριάκια κι ας μάθουμε λιγάκι το ρημάδι το μηχανάκι