LaZyFoX"
1)Μου είπαν απο την αντιπροσωπεία ότι το μόνο που μπορώ να κάνω για να πετύχω κάλυψη από αέρα και να μην είναι εκτεθειμλενη η συνεπιβατης μου ειναι να προτιμήσω την χαμηλη σέλα "
όντως υπάρχει δηλαδή ... για να το δώ κα ιεγώ λίγο πιο σοβαρά
LaZyFoX" προτίστος όμως να επισκεφτώ κάποιον μάστορα που φτιαχνει σέλες για να μου προσθέσει αφρωδες στη θεση του οδηγού με αποτέλεσμα να κερδισω ισως 4-5 πόντους. πειτε τη γνώμη σας γι'αυτο?"
διαφωνώ κάθετα. Αυτό στο είπαν απο την αντιπροσωπεία??????
πέρα απο το γεγονός οτι χαλάς μια απο τις καλύτερες θέσεις οδήγησης που έχουν δημιουργηθεί σε δίτροχο χάλας και πολλά άλλα που έχουν σχέση με την ασφάλεια σου. Άσε που πρώτη φορά ακούω οτι για να προστατέψουμε τον συνοδηγό πρέπει να σηκωσουμε τον οδηγό.
Φίλε Lazy μόλις τώρα παρατήρησα οτι έχεις το Vstrom. απο προσωπική εμπειρία έχω να σου πώ οτι δεν υπάρχει περίπτωση η αραβωνιαστιιά σου να βρεί την ίδια άνεση σε ένα 1050. Ότι και να κάνεις με το Tiger δεν θα δημιουργήσσεις ποτέ την ίδια αίσθηση στην αραβωνιαστικιά σου. Έχει να κάνει με πολλά πράγματα αλλά το κυριότερο είναι οτι η σέλα του Vstrom είναι τεράστια για τον συνοδηγο. (Είναι σκέτη πολυθρόνα- Στροματέξ το λένε κάποιοι και όχι μόνο για το όνομα του
). Πρέπει να σκευτείς σοβαρά για το τι μηχανή θέλεις να πάρεις. Εάν ψάχνεις για ξεκούραση και λίγο καλύτερες επιδώσεις απο ότι έχεις πάρε Varadero/ GS. Εάν έχεις τα φράγκα και θέλεις το απόλυτο μηχανάκι για ταξίδια πάρε το FJR.
Το Tiger πάρτο εάν θέλεις να ξανανιώσεις με πολιτισμένο τρόπο για πιο λόγο μας άρεσαν οι μηχανές απο μικρά παιδιά.
Εγώ προσωπικά τον είχα ξεχάσει όσο είχα το Vstrom, αλλά να ξέρεις οτι αυτη η αίσθηση έρχεται με κάποιο μικρό τίμημα. Δέν μπορείς να τα έχεις όλα.
Οι στάσεις που κάνω στα μακρινά ταξίδια για χάρη της ξεκούρασης της δικιάς μου κοπέλας είναι περισότερες απο οτι στο Vstrom αλλά μια μέρα μου είπε το εξής απίστευτο η άτιμη: "στο Vstrom αισθανόμουν οτι ήμουν πολύ πιο ξεκούραστη αλλά λιγότερο ασφαλής γιατι το μηχανάκι δέν αισθανόμουν οτι πάταγε τόσο καλά στο δρόμο όσο πατάει το Tiger!!!!"
μετά απο αυτό ομολογώ οτι την αγάπησα λίγο περισότερο