συμβουλες

συμβουλες  

Από: Spyros Drakopoulos στις 03/10/2010 5:23 μμ.

καλησπερα σε ολους. ειμαι νεος χρηστης και θελω τη συμβουλη σας.ειμαι κατοχος ενος zx6r 2005 το οποιο και θα πουλησω.ενδιαφερομαι για το street triple αλλα δυσταζω επειδη εχω συνηθησει στα ιαπωνικα μοντελα.η απορια μου λοιπον αφορα την αξιοπιστια του street.οπως επισης οσο αφορα τα κοστοι του service και τιμες ανταλακτικων triumph.
αν εξαιρεσουμε το πρωτο σερβις και τα σερβις βαλβιδων τα υπολοιπα τα κανω μονος μου.αξιζει να χαραμησω την εγγυηση η θα μου βγαλει καμια ζημια και θα τρεχω...
και κατι τελευταιο τις διαφορες μεταξυ street με το street r τις καταλαβα δεν καταλαβαινω τις εκδοσεις f και rf
ευχαριστω προκαταβολικα.

Re: συμβουλες  

Από: tharis στις 03/10/2010 5:31 μμ.

Γεια σου Σπυρο

Το street ειναι ιαπωνεζικο.. το ιδιο και τα service του ..

Οσο για τα r f και rf .. βλακειες των περιοδικων .. μια εκδοση υπαρχει μονο.. μια απλη και μια R ..

Καλα χιλιομετρα ..!!
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: mixalakis στις 03/10/2010 8:42 μμ.

Δε νομίζω ότι αξίζει να χαραμίσεις την εγγύηση. Αν κάνεις αυτά που λέει το βιβλιαράκι σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο θα βγεις κερδισμένος.

Εμένα έχει λήξει η εγγύηση εδώ και έναν χρόνο και συνεχίζω να το πηγαίνω σε εξουσιοδοτημένο.

Από: Spyros Drakopoulos στις 12/10/2010 7:50 μμ.

mixalakis"Δε νομίζω ότι αξίζει να χαραμίσεις την εγγύηση. Αν κάνεις αυτά που λέει το βιβλιαράκι σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο θα βγεις κερδισμένος.

Εμένα έχει λήξει η εγγύηση εδώ και έναν χρόνο και συνεχίζω να το πηγαίνω σε εξουσιοδοτημένο."

για ποσα λεφτα μιλαμε στο καθε σερβις? αν τα κανω μονος μου γλυτωνω τα εργατικα ετσι μου ερχεται πολυ φθηνοτερα ετσι?
οσο για τις εκδοσεις σκεφτομουν την R λογο ακτινικων τετραπιστονων.

Από: mixalakis στις 12/10/2010 8:17 μμ.

Για να αλλάξεις λάδια το κόστος των εργατικών είναι μηδαμινό.
Για το μεγάλο σέρβις που θέλει βαλβίδες κτλ, δεν ξέρω πόσο καλά μπορείς να το κάνεις μόνος σου και τι εργαλεία ή γνώσεις έχεις. Έχεις διαγνωστικό για τον ψεκασμό;

Τα εργατικά είναι πολλά στα μεγάλα σέρβις, αλλά εκείνοι έχουν την ευθύνη για τις εργασίες που γίνονται.

Κατά τα άλλα μπορεί να σου τύχει μια μεγάλη στραβή και είναι κρίμα να μην έχεις την εγγύηση.

Από: tharis στις 12/10/2010 11:37 μμ.

Εργατικα θα πληρωσεις πρωτη φορα στα 10.000km (νομιζω ειναι καπου 70Ε χωρις να ειμαι σιγουρος) και μετα στα 20.000km (καπου στα 120 νομιζω). Το ποσο ειναι αστειο για τα λεφτα που θα εχεις δωσει μεχρι τοτε για να κανεις αυτα τα χιλιομετρα... Ουτε να το σκεφτεσαι..

Από: Spyros Drakopoulos στις 26/10/2010 12:18 μμ.

haris"Εργατικα θα πληρωσεις πρωτη φορα στα 10.000km (νομιζω ειναι καπου 70Ε χωρις να ειμαι σιγουρος) και μετα στα 20.000km (καπου στα 120 νομιζω). Το ποσο ειναι αστειο για τα λεφτα που θα εχεις δωσει μεχρι τοτε για να κανεις αυτα τα χιλιομετρα... Ουτε να το σκεφτεσαι.. "

εγω ακουσα πως ακομα και στο πρωτο σερβις πληρωνεις!!!τελος παντων το πηρα και το περιμενω την παρασκευη

Από: tharis στις 26/10/2010 2:05 μμ.

Καλοταξιδο φιλε μου !!

Θα το απολαυσεις σιγουρα !!

Από: mixalakis στις 26/10/2010 2:32 μμ.

Spyros Drakopoulos"
haris"Εργατικα θα πληρωσεις πρωτη φορα στα 10.000km (νομιζω ειναι καπου 70Ε χωρις να ειμαι σιγουρος) και μετα στα 20.000km (καπου στα 120 νομιζω). Το ποσο ειναι αστειο για τα λεφτα που θα εχεις δωσει μεχρι τοτε για να κανεις αυτα τα χιλιομετρα... Ουτε να το σκεφτεσαι.. "

εγω ακουσα πως ακομα και στο πρωτο σερβις πληρωνεις!!!τελος παντων το πηρα και το περιμενω την παρασκευη "

Μην ασχολείσαι με ανούσιες λεπτομέρειες. Κοίτα να χαρείς το μηχανάκι!

Το πρώτο σέρβις (του στρωσίματος), περιλαμβάνει μόνο αλλαγή λαδιών και ελέγχους στις βίδες. Τί να πληρώσεις εκεί; Αν ο μηχανικός είναι σοβαρός θα πάρει μόνο την προμήθεια από τα λάδια. Και να πληρώσεις, δε νομίζω ότι θα είναι πάνω από 10€ και δεν αξίζει να ασχολείσαι, ούτε να ρισκάρεις την εγγύηση.

Από: johnygalan στις 26/10/2010 3:16 μμ.

Καλορίζικο και καλά χλμ
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: Spyros Drakopoulos στις 26/10/2010 6:12 μμ.

[quote="mixalakis":2r9l7y4a]
Spyros Drakopoulos"

εγω ακουσα πως ακομα και στο πρωτο σερβις πληρωνεις!!!τελος παντων το πηρα και το περιμενω την παρασκευη "

Το πρώτο σέρβις (του στρωσίματος), περιλαμβάνει μόνο αλλαγή λαδιών και ελέγχους στις βίδες. Τί να πληρώσεις εκεί; Αν ο μηχανικός είναι σοβαρός θα πάρει μόνο την προμήθεια από τα λάδια. Και να πληρώσεις, δε νομίζω ότι θα είναι πάνω από 10€ και δεν αξίζει να ασχολείσαι, ούτε να ρισκάρεις την εγγύηση.[/quote:2r9l7y4a]
να ρωτησω κατι ακομα εχετε καμια προταση για εξατμισεις? επειδη θελω να βαλω σαμαρια για κανα ταξιδακι σκεφτομουν η την arrow 3-1 η κατι διπλες zard carbon που ειδα για να μιν καινε τα σαμαρια εχετε να προτεινετε τιποτα αλλο? α ναι και τα καγκελα των εξατμισεων που προστατευουν τα σαμαρια να μην αναφερθει παρακαλω

Από: tharis στις 26/10/2010 8:37 μμ.

Με τις μαμα εξατμισεις μπορεις να στερεωσεις καγκελα πανω στις βιδες των heat shield (νομιζω ειναι της Givi) και δεν εχεις προβλημα με τα σαμαρια.. Το εχω δει κι απο κοντα.

Με 3-1 δεν ξερω αν υπαρχει καποια ετοιμη λυση για καγκελα αλλα σιγουρα μπορεις να φτιαξεις και κατι μονος σου (σε καποιο σιδερα)

Μετα σαμαρια βαζεις οτι θελεις.. Απλα νομιζω οτι πεφτουν πανω στα μαρσπιε του συνεπιβατη οποτε δεν ξερω αν μπορεις να εχεις και 2ο ατομο μαζι ..

Σου προτεινω παντως να παρεις αρχικα ενα μαγνητικο tank bag. Θα σου φανει απιστευτα χρησιμο ακομη και για κοντινες βολτες !

Από: Spyros Drakopoulos στις 01/11/2010 7:34 μμ.

[quote="mixalakis":1mhmfnma]
Spyros Drakopoulos"

Το πρώτο σέρβις (του στρωσίματος), περιλαμβάνει μόνο αλλαγή λαδιών και ελέγχους στις βίδες. Τί να πληρώσεις εκεί; Αν ο μηχανικός είναι σοβαρός θα πάρει μόνο την προμήθεια από τα λάδια. Και να πληρώσεις, δε νομίζω ότι θα είναι πάνω από 10€ και δεν αξίζει να ασχολείσαι, ούτε να ρισκάρεις την εγγύηση.[/quote:1mhmfnma]
το πηρα το εχω τεταρτη μερα εφυγα για σουνιο σημερα και εκει που πηγαινα χαλαρα σβηνουν τα οργανα και δεν δειχνει τπτ κανω στην ακρη να δω το σβηνω και δεν ξαναπηρε ποτε τωρα ειναι συνεργειο και περιμενω να δω αυριο τι θα μου πουν. 80km εχει ντροπη ρε γαμωτο καβαλω μηχανες 13 χρονια τωρα δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο.εχει παρει τπτ το αυτι σου?

Από: tharis στις 01/11/2010 7:49 μμ.

Απ οτι φαινεται εκτος απο την ελλατωματικη "παρτιδα" πιστονιων υπαρχει και ελλατωματικη παρτιδα ανορθωτων..

Εχει βγει και καινουργιος για αντικατασταση.. Θα στον αλλαξουν, θα σου φορτισουν την μπαταρια και θα εισαι ετοιμος ..

Αντε απο κει και περα δεν εχει αλλα προβληματα .. Καλα χιλιομετρα !!

Από: Spyros Drakopoulos στις 01/11/2010 8:08 μμ.

haris"Απ οτι φαινεται εκτος απο την ελλατωματικη "παρτιδα" πιστονιων υπαρχει και ελλατωματικη παρτιδα ανορθωτων..

Εχει βγει και καινουργιος για αντικατασταση.. Θα στον αλλαξουν, θα σου φορτισουν την μπαταρια και θα εισαι ετοιμος ..

Αντε απο κει και περα δεν εχει αλλα προβληματα .. Καλα χιλιομετρα !!"

λες να ειναι αυτο? και αν εχω και τα ελλατωματικα πιστονια?? xaxaxaxa αντε να δουμε...χοντρη ξενερα παντως.