[quote="mixalakis":2r9l7y4a]
Spyros Drakopoulos"haris"Εργατικα θα πληρωσεις πρωτη φορα στα 10.000km (νομιζω ειναι καπου 70Ε χωρις να ειμαι σιγουρος) και μετα στα 20.000km (καπου στα 120 νομιζω). Το ποσο ειναι αστειο για τα λεφτα που θα εχεις δωσει μεχρι τοτε για να κανεις αυτα τα χιλιομετρα... Ουτε να το σκεφτεσαι.. "
εγω ακουσα πως ακομα και στο πρωτο σερβις πληρωνεις!!!τελος παντων το πηρα και το περιμενω την παρασκευη "
Μην ασχολείσαι με ανούσιες λεπτομέρειες. Κοίτα να χαρείς το μηχανάκι!
Το πρώτο σέρβις (του στρωσίματος), περιλαμβάνει μόνο αλλαγή λαδιών και ελέγχους στις βίδες. Τί να πληρώσεις εκεί; Αν ο μηχανικός είναι σοβαρός θα πάρει μόνο την προμήθεια από τα λάδια. Και να πληρώσεις, δε νομίζω ότι θα είναι πάνω από 10€ και δεν αξίζει να ασχολείσαι, ούτε να ρισκάρεις την εγγύηση.[/quote:2r9l7y4a]
να ρωτησω κατι ακομα εχετε καμια προταση για εξατμισεις? επειδη θελω να βαλω σαμαρια για κανα ταξιδακι σκεφτομουν η την arrow 3-1 η κατι διπλες zard carbon που ειδα για να μιν καινε τα σαμαρια εχετε να προτεινετε τιποτα αλλο? α ναι και τα καγκελα των εξατμισεων που προστατευουν τα σαμαρια να μην αναφερθει παρακαλω