ΤΙ ΕΠΑΘΑ?

ΤΙ ΕΠΑΘΑ?  

Από: Chrispap στις 22/03/2010 8:05 μμ.

Καλησπέρα φίλοι μου,

Σας διαβάζω καιρό, καθώς τελευταία κάτι έπαθα...
Πήρα δίπλωμα μοτοποδηλάτου (50cc) 16 ετών και 1ας ημέρας (τότε ίσχυε από 16 ετών με υπογραφή κηδεμόνα, δεν ξέρω για τώρα). Από τα 20 έως τα 30 οδηγούσα συνεχώς : CBR 400 R AERO, XT600, SUPER TENERE 750 (με τη σειρά αυτή). Όλα πουλήθηκαν έως την ηλικία των 30. Παντρεύτηκα, απέκτησα δύο υπέροχα αγοράκια, συμβουλεύοντάς τα να είναι μακριά από μηχανές (έχασα τρεις φίλους). Τώρα είμαι 40 και τον τελευταίο μήνα πρέπει να έχω φτάσει μια ανάσα από παραγγελία μηχανής πάνω από 10 φορές. Καμία συμβουλή? Κάποιος με τα ίδια συμπτώματα?

Υ.Γ. Για κάποιο λόγο έστω και που γράφω εδώ, αισθάνομαι όπως τότε...
Εγώ είμαι...

Re: ΤΙ ΕΠΑΘΑ?  

Από: vassat στις 22/03/2010 8:34 μμ.

Οδήγησα (ακριβέστερα ξανά καβάλησα) στα 32 μοτοσυκλέτα, λόγω ανάγκης: Η κατάσταση με τα Ολυμπιακά έργα, τότε, είχε φτάσει στο απροχώρητο για μετακινήσεις με αυτοκίνητο.
Παρόλη την αντίστοιχη οικογενειακή κατάσταση εξακολουθώ να μετακινούμαι με μοτοσυκλέτα, γιατί απλά λόγω εργασίας/απασχολήσεων αυτός ο τρόπος μετακίνησης δίνει την δυνατότητα "λογικής σπατάλης" χρόνου.
Το ζήτημα της ασφάλειας το αντιμετωπίζω ως εξής:
1. Άριστη μηχανολογική κατάσταση μοτοσυκλέτας εξοπλισμένη με ABS τουλάχιστον
2. Φρέσκα επώνυμα ελαστικά
3. Υπερ πλήρης εξοπλισμός ασφαλείας (κράνος, αερόσακο, κολλάρο λαιμού, πλάτη κτλ)
4. Και επειδή είμαι και Χριστιανός -που κυκλοφορεί στο Ελλαδιστάν- κάνω (όταν θυμάμαι) το Σταυρό μου
Εύχομαι ανώδυνα και ασφαλή μοτοχιλιόμετρα.
/ΒΣ