Υποψηφιος triumphακιας...

Re: Υποψηφιος triumphακιας...  

Από: dimchrist στις 23/01/2010 3:51 μμ.

Καλώς ήρθες.
Ο Τίγρης είναι πιο τουριστικός η αλήθεια είναι. Το street triple r είναι πιο παιχνιδιάρικο και ιδιαίτερο.
Έχεις κάνει test ride? Αν όχι πετάξου μέχρι τη Μιχαλακοπούλου ή όπου αλλού σε βολεύει και κλείσε και τα δύο για test ride. Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ.
Άντε με το καλό να παραγγείλεις το Θρίαμβο.

Triple Way

Από: johnygalan στις 23/01/2010 4:21 μμ.

Καλώς ήρθες θα συμφωνήσω και εγω με τον Dimchrist πήγαινε να τα οδηγήσεις και πάρε αυτο που θέλεις πραγματικά
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: dimchrist στις 23/01/2010 4:28 μμ.

Η λογική λέει Τίγρη. Η ηλικία σου street triple r.
Μη βιαστείς να αποφασίσεις.
Οδήγησέ τα και θα καταλάβεις πιο κάνει για σένα.

Triple Way

Από: ATN PANOS στις 23/01/2010 5:20 μμ.

καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

καλυτερα και εγω πιστευω να τα κανεις τεστ!!!
αν πας βεβαια για τεστ,κανε πρωτα στο tiger
διοτι αν κατσεις πρωτα στο R,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: ATN PANOS στις 23/01/2010 5:56 μμ.

φυσικα το R

Από: doohan στις 23/01/2010 7:30 μμ.

............
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:41, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: grgasteus στις 23/01/2010 9:41 μμ.

ATN PANOS"καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

καλυτερα και εγω πιστευω να τα κανεις τεστ!!!
αν πας βεβαια για τεστ,κανε πρωτα στο tiger
διοτι αν κατσεις πρωτα στο R,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ
"

+675
..κοίτα...δεν το έχω πάρει ακόμα, αλλά...

Από: nfot στις 24/01/2010 12:36 πμ.

Γραφτηκε πιο πανω οτι με το R θα κανεις πιο ανετα μεγαλες αποστασεις, σε σχεση με το R.
Με το Daytona εχω κανει Βολος - Γρεβενα με σταση μονο για βενζινη, καπακι μετα τη δουλεια. Φτανοντας στο ξενοδοχειο, δεν ενοιωθα κουραση ή καποια ενοχληση. Με το Daytona, αλλα και με τα περισσοτερα SS, κανεις ανετα ταξιδι, αρκει η ταχυτητα να μην πεφτει κατω απο τα 100-120.
Για μενα, το R υπερτερει για κινηση στην πολη και σε κλειστο - ορεινο στροφιλικι. Εκει το Daytona ειναι μαρτυριο.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: ATN PANOS στις 24/01/2010 11:36 πμ.

nf"Γραφτηκε πιο πανω οτι με το R θα κανεις πιο ανετα μεγαλες αποστασεις, σε σχεση με το R.
Με το Daytona εχω κανει Βολος - Γρεβενα με σταση μονο για βενζινη, καπακι μετα τη δουλεια. Φτανοντας στο ξενοδοχειο, δεν ενοιωθα κουραση ή καποια ενοχληση. Με το Daytona, αλλα και με τα περισσοτερα SS, κανεις ανετα ταξιδι, αρκει η ταχυτητα να μην πεφτει κατω απο τα 100-120.
Για μενα, το R υπερτερει για κινηση στην πολη και σε κλειστο - ορεινο στροφιλικι. Εκει το Daytona ειναι μαρτυριο."

εν μερη θα συμφωνησω μαζι σου!
ομως,επειδη ημουν κατοχος και των 2,η σταση σωματος που σε αναγκαζει να παρεις το daytona
ειναι πολυ πιο αφυσικη απο το triple!

με το street αν δεν ανεβαζεις για πολυ ωρα πανω απο 170,ειναι σχεδον ολα ιδανικα!!
(αναλογα μετον σβερκο σου παντα)

στο daytona πρεπει να τα φτιαξεις με το τεποζιτο αν θες να πιστευεις οτι καπου πανω στην μηχανη εχει fairing.

φυσικα ειπαμε οτι πρεπει να τα κανει τεστ και να δει μονος του ποθ κουμπωνει καλυτερα

Από: Natassa_triple στις 24/01/2010 12:15 μμ.

Σου απάντησα κ στο ποστ όσον αφορά στο street triple, αλλά αν είσαι λάτρης των πολλών χλμ κ όχι της πίστας κ.λ.π. τότε καλύτερα θα σε βόλευε, γνώμη μου, ο τίγρης.

Ό,τι κ αν επιλέξεις τελικά (κάνε κανά test ride) καλοτάξιδο να είναι κ να το καταευχαριστηθείς!

Από: grgasteus στις 24/01/2010 5:48 μμ.

μέχρι τώρα έχεις χαραξτηρίσει το R τούμπανο και για τον τίγρη δεν έχεις κάνει χαρακτηρισμό. πάρε το triple και δεν θα το μετανοιώσεις.αν πάλι δεν σου αρέσει ..........σου έχω πολλούς υποψήφιους αγοραστές.
πάρτο και θα με θυμηθείς, όπως είπε και κάποιος προλαλύσαντας
"ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ"

Από: nfot στις 24/01/2010 8:50 μμ.

Με το καλο να το παρεις τοτε.

Θυμαμαι, οταν εκανα test ride το απλο, δεν ηθελα να κατεβω. Το χαμογελο μου ειχε φτασει στα αυτια μου. Ετσι ειχα αποφασισει να πουλησω το fazer και να παρω R. τελικα κρατησα το fazer και πηρα το Daytona.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: Natassa_triple στις 25/01/2010 2:02 μμ.

με το καλό!!!

Από: grgasteus στις 25/01/2010 3:27 μμ.

den katalavaino giati na spaseis to diko sou kai ohi to DIKO TOYS !!!!!!

Από: ATN PANOS στις 25/01/2010 4:31 μμ.

Periklis86"Καποιοι φιλοι μου προσπαθουν να με πεισουν να παρω το gsxr 600 K9.Εδω και 3 χρονια περιπου αυτο ηταν το ονειρο μου.Αλλα τους τελευταιους 2 μηνες αρχισα να σκεφτομαι και να γλυκοκοιταω το R.Οταν τους ειπα οτι παω για το Triumph παραλιγο να με φανε!!!
Θα σπασω το κεφαλι μου στον τοιχο..... "

κανε τους την εξης απλη ερωτηση!!
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ TEST RIDE?