Bandit Division Taichō

Bandit Division Taichō  

Από: Ichigo στις 25/11/2011 1:42 πμ.

...που υπολογίζει μετά ωρίμου σκέψεως και αφού κατευνασθούν οι αμφιβολίες του να μεταβεί σε Tiger 800
Καλώς σας βρήκα!!
"O coward conscience, how dost thou afflict me!"

Re: Bandit Division Taichō  

Από: galileos στις 25/11/2011 8:49 πμ.

Με το καλό, και με πολλά και ασφαλή χλμ. ... πάντα με κράνος!
Ταξίδια χωρίς προορισμό ...

Από: Cpt. Haddock στις 25/11/2011 9 πμ.

Βρε βρε βρε...
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: PTiger800 στις 25/11/2011 10:07 πμ.

Καλώς όρισες...

Ichig"αφού κατευνασθούν οι αμφιβολίες του να μεταβεί σε Tiger 800 "

σε τι συνίστανται οι αμφιβολίες;
...metal under tension, begging you to touch and go...

Από: Ichigo στις 25/11/2011 10:55 πμ.

PTiger800"Καλώς όρισες...

Ichig"αφού κατευνασθούν οι αμφιβολίες του να μεταβεί σε Tiger 800 "

σε τι συνίστανται οι αμφιβολίες;"

Έχω διαβάσει τόσα γενικώς μέχρι στιγμής εδώ μέσα για διάφορα μοντέλα της Τ (πιστόνια, καμμένα λάδια, καθυστερήσεις ανταλλακτικών ) και έχει τρομάξει η ψυχούλα μου. Βλάβες δλδ που σε ένα bandit που έχω τώρα θα αποτελούσαν είδηση . Βλέπω όμως ότι το 800 είναι καλή λύση για την πόλη και έχει την απαραίτητη δύναμη για ταξίδι και ποιο ελαφρύ σε σχέση με τα 250 κιλά που έχω κάτω από τα πόδια μου τώρα. Και επίσης είναι και πολύ όμορφο (αν και φτωχό λιγάκι σε περιφερειακά(αναρτήσεις/φρένα) σε σχέση με το XC).

Από: bonnie στις 25/11/2011 12:57 μμ.

καλως τονα!
παρακαλω να σου φυγουν οι αμφιβολιες αμεσα και να παρεις επιτελους ενα μηχανακι της προκοπης!!

με το καλο θοδωρη!!
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: PTiger800 στις 25/11/2011 2:11 μμ.

Ichig"Έχω διαβάσει τόσα γενικώς μέχρι στιγμής εδώ μέσα για διάφορα μοντέλα της Τ (πιστόνια, καμμένα λάδια, καθυστερήσεις ανταλλακτικών ) και έχει τρομάξει η ψυχούλα μου. Βλάβες δλδ που σε ένα bandit που έχω τώρα θα αποτελούσαν είδηση . Βλέπω όμως ότι το 800 είναι καλή λύση για την πόλη και έχει την απαραίτητη δύναμη για ταξίδι και ποιο ελαφρύ σε σχέση με τα 250 κιλά που έχω κάτω από τα πόδια μου τώρα. Και επίσης είναι και πολύ όμορφο (αν και φτωχό λιγάκι σε περιφερειακά(αναρτήσεις/φρένα) σε σχέση με το XC). "

Το λοιπόν, ένα ένα...
Για ανταλλακτικά και καθυστερήσεις, δεν μπορώ να μιλήσω γιατί (φτου σκατά, μην το ματιάσω), από ανταλλακτικά δεν έχω χρειαστεί κάτι σοβαρό μέχρι τώρα. Μία μανέτα φρένου που χρειάστηκα απο μία μ@λακία που έκανα όταν πρωτοπήρα τον Τίγρη μου, μου την έβαλαν άμεσα στη Μιχαλακοπούλου.Σε σχέση με το XC, το απλό έχει "φτωχότερες αναρτήσεις", φρένα έχουμε τα ίδια. Επίπλέον έχει και φτωχότερη τιμή βέβαια . Ταξίδι μέχρι τη Μάνη που είχα πάει ήταν άνετο. Με ζελατίνα μαμά, πάνω από τα 130 την ακούς λίγο από θόρυβο βεβαια. Αλλά πάλι, αν δεν θες να ακούς και καθόλου θόρυβο πάρε αυτοκίνητο .
Δεν ξέρω τι αναβάτης είσαι γενικά, αλλά εγώ με την δική μου (μικρή) εμπειρία, δεν νομίζω ότι είμαι σε θέση να αξιολογήσω τη διαφορά μεταξύ των περιφερειακών των δύο μοντέλων (800 και XC) σε οδηγική συμπεριφορά.
Αυτά που γράφουν τα περιοδικά περι "πληροφόρησης από το μπροστινό" κ.λπ., τουλάχιστον για εμένα (το τονίζω αυτό) είναι π@π@ριές καμαρωτές. Και στο τέλος του τραγουδιού...ποιά πληροφόρηση στην ελληνική άσφαλτο. Νομίζω ότι το κυρίως ερώτημα είναι κατά πόσο σκοπεύεις να κάνεις χωμάτινες διαδρομές ή όχι.

Αυτά από εμένα τον πολυλογα. Άντε πάρε το μηχανάκι, γιατί άμα μας στείλουν στη δραχμή δε σε βλέπω ούτε για πατίνι...
...metal under tension, begging you to touch and go...

Από: Cpt. Haddock στις 25/11/2011 4:26 μμ.

Και με το απλό μια χαρα χωμάτινες διαδρομές κανεις. Σιγά μη θελουμε και 21'' ρόδα για να περάσουμε ένα χωματόδρομο...

Θοδωρη, με το καλο
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: Ichigo στις 25/11/2011 5:05 μμ.

Cpt. Haddock"Και με το απλό μια χαρα χωμάτινες διαδρομές κανεις. Σιγά μη θελουμε και 21'' ρόδα για να περάσουμε ένα χωματόδρομο...

Θοδωρη, με το καλο "

Εννοείται το απλό. Το χώμα με ενδιαφέρει ελάχιστα. Άντε κανένα χωματόδρομο στο χωριό ή καμια ΠΣΚ.

Από: johnygalan στις 26/11/2011 10:47 μμ.

Καλώς ήρθες και γρήγορα με τον τίγρη σου
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"