Kαλησπέρα και απο εμένα!!!! ¶
Από: Bizzare στις 26/03/2012 10:26 πμ.
Είμαι ο Ηρακλής και έγινα κάτοχος ενός Τrimuph Daytona 650 τον γενάρη του 2011...
Δεν το χάρηκα και πολύ βέβαια μιας και τον Απρίλη του 2011 ένας ανεύθυνος οδηγός τζιπ βγήκε απο ενα παρκινκ super market με αποτέλεσμα να του καρφωθώ στην πόρτα μιας και δεν προλαβα ούτε φρένο να πατησω...το μηχανάκι έπαθε μεγάλη ζημιά μέχρι και σκελετό εκοψε...η ιστορία που σας λέω είναι ο λόγος που κατέληξα να γραφτω στο forum σας και θα σας εξηγησω το γιατι αμέσως...
Φέτος λοιπον αποφάσισα σε μία εντελώς ακυρη στιγμη να το φτιάξω μιας και παρόλο που ποτέ δεν μου άρεσαν τα ευρωπαϊκα μηχανάκια, το συγκεκριμένο το λάτρεψα... Έτσι λοιπόν σιγά σιγά και με παραγγελίες απο Αγγλία κατάφερα πριν 2 μήνες να το φέρω σε μία κατάσταση οπου το μηχανάκι κυκλοφορεί...
Το μόνο που μου χει μείνει ειναι να πάρω τα φανάρια και τα φέρινγκ τα μπροστινά...
Εχτές λοιπόν γυρνόντας το βράδυ σπίτι, στα φανάρια της Πέτρου Ράλλη και για τον λόγο οτι τα φανάρια μου πίανανε μόνο με 3 βιδες λόγω του ήτανε σπασμένα, απο τους κραδασμόυς λύθηκαν και μου πέσανε ευτυχως την ώρα που με επιασε κόκκινο φανάρι...
Προσπαθώντας λοιπόν να βρώ τρόπο να τα στηρίξω για να φτάσω σπίτι μου σταμάτησε μια κοπέλα με μηχανάκι και ευτυχώς είχε μαζί της δεματικά και έλυσα το πρόβλημά...
Η κοπέλα αυτή είναι η Ελένη (επίθετο δεν γνωρίζω) και για αυτό το λόγο θέλω μέσα απο το Forum σας , μιας και είναι και μέλος και εκείνη με ενημέρωσε για το Forum σας, να την ευχαριστήσω δημόσια γιατι διαφορετικά θα είχα κατασκηνώσει στα φανάρια της Πέτρου Ράλλη...
Σ ευχαριστώ λοιπόν Ελένη και καλώς σας βρήκα...
www.driftclub.gr