Re: Η πρώτη μου φορά! ¶
Από: sinister στις 09/05/2011 11:19 μμ.
dimchris"Ναι αν δεν εχεις γνωσεις πανω στο θεμα δεν κανεις προπονηση,πας γυρω γυρω κ κανεις αυτο που νομιζεις οτι ειναι το σωστο(αν ειναι δεν θα το κρινω εγω,εγω κρινω τον εαυτο μου κ κανεναν αλλο)
Το track day δεν είναι απαραίτητα προπόνηση και εφαρμογή των γνώσεων από σχολεία."
dimchris"Αν αρχισουμε να πηγαινουμε γρηγορα χωρις να γνωριζουμε καποια πραγατα μπορει να γινουμε επικινδυνοι για τους αλλους,τα εχω ξαναπει,εκει που εσυ θα κανεις quick turn,εγω ο ασχετος που ειμαι ο βασιλιας της ασφαλτου στο δρομο κ στην επιδαυρο δεν με πιανει κανεις θα παω στην Κ6 να σε περασω κ θα γινουμε μεροκαματο.
Είναι πρώτα από όλα διασκέδαση-χομπι και έτσι πρέπει να το βλέπουμε. Αντί να πάμε μία γρήγορη βόλτα, μπορούμε να πάμε να στρίψουμε π.χ. στα Μέγαρα έχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια.."
dimchris"Υπαρχει ενα θεματακι για το ποσο εφαρμοζονται οι κανονες κ απο εμας αλλα κ απο τους διοργανωτες.
Ακολουθούμε και εκεί συγκεκριμένους κανόνες για να μπορούμε όλοι να το ευχαριστηθούμε."
dimchris"Φυσικα κ μπορει οποιοσδηποτε να μπει στην πιστα ΑΛΛΑ θα πρεπει να εχει τα αυτια του ανοιχτα οταν ενημερωνονται απο τους διοργανωτες κ να μην κανει του κεφαλιου του του στυλ ξερω εγω,οδηγαω 10 χρονια,δεν εχουμε την παιδεια κ για αυτο λεω οτι θελει ιδιαιτερη προσοχη.
Οι αρχάριοι λοιπόν δεν χρειάζεται να έχουν κάνει κάποιο σχολείο για να μπούνε πίστα, ούτε πρέπει ντε και καλά να τους πει κάποιος πως να πάρει την κάθε στροφή. Μπορείς να πας να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις πράγματα που φοβόσουνα στο δρόμο (όχι σούζες και έντοου ) με μεγαλύτερη ασφάλεια. Δεν λέω ότι τα σχολεία δε βοηθάνε αλλά δε σημαίνει ότι χωρίς αυτά δε μπορούμε να πάμε πίστα και να περάσουμε καλά."
dimchris"
Ίσως η καλύτερη μέρα για να πάει κανείς πρώτη φορά είναι καθημερινή (συνήθως Τετάρτες). Ακόμα και αν δεν μπορεί λόγω δουλειάς αν το θέλει όντως πολύ ας θυσιάσει μία μέρα αδειας... Δικαιολογίες πάντα θα υπάρχουν...
"
Δεν εχουν ολοι αδειες
Εντελως φιλικα κ επειδη σε εκτιμω!