Επιλογη ελαστικων για street triple

Επιλογη ελαστικων για street triple  

Από: teo_street3 στις 21/08/2012 9:47 μμ.

Λοιπον εφτασε η ωρα της αλλαγης ελαστικων... Ειμαι αναμεσα σε pirelli diablo rosso2 και rosso corsa! Αν εχει καποιος εμπειρια με καποιο απο αυτα τα λαστιχα ας με φωτισει... Οποιαδηποτε γνωμη βοηθαει!

Re: Επιλογη ελαστικων για street triple  

Από: teo_street3 στις 21/08/2012 10:09 μμ.

Επισης εχω ακουσει για ελαφρως μεταχειρισμενα λαστιχα απο track day... Τι παιζει με αυτα;

Από: Max Manos στις 21/08/2012 10:38 μμ.

Και τα δυο ειναι πολυ καλες επιλογες..Τα rosso 2 ειναι πολυ καλα για το δρομο σε στεγνο και βρεγμενο και εχουν καλη χιλιομετρικη διαρκεια..

Απο την αλλη τα rosso corsa ΔΕΝ θα σου κρατησουν τοσο πολυ ,αλλα απο συμπεριφορα ειναι αριστα,αν και θα τα ευχαριστηθεις κυριως στο στεγνο.Καλα και για track days ..Να τονισω οτι αργουν λιγακι να ζεσταθουν σε σχεση με ενα πιο road ελαστικο..

Προσωπικα θα επελεγα τα δευτερα για να αντικαταστησουν (συντομα) τα dragon supercorsa pro ( ), που φοραω τωρα και τα οποια δεν βγαινουν πια δυστυχως..
"No Guts,No Glory"
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:54, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: Max Manos στις 21/08/2012 11:13 μμ.

Τα μεταχειρισμενα απο track days δεν ειναι κακη περιπτωση αν εχουν κανει καμια δεκαρια γυρους μονο..και φυσικα να μην ειναι slick..

Aλλα συνηθως ειναι πιο σπορ ελαστικα απο αυτα που αναφερεις...μπορει να βρεις ας πουμε pirelli diablo supercorsa sp/sc τα οποια ειναι ΛΑΣΤΙΧΑΡΕΣ και να κανεις γλεντι για οσο κρατησουν..(?)
"No Guts,No Glory"

Από: dimchrist στις 22/08/2012 8:20 πμ.

eo_street3"Επισης εχω ακουσει για ελαφρως μεταχειρισμενα λαστιχα απο track day... Τι παιζει με αυτα;"

Αυτά που παίζουν συνηθως είναι τα Dunlop. Μην βάλεις τα σκέτα GP αλλά τα GP Racer. Με τα τελευταία τρέχουν στην open φέτος και θα μπορέσεις να τα βρεις σε καλές τιμές. π.χ. 80 ευρώ το ζευγάρι. Είναι μια καλή περίπτωση καθώς είναι πιο δρομίσια από τα υπόλοιπα αλλά μη τα βάλεις αν κάνεις αρκετά χλμ στο κέντρο καθώς δε θα ζεσταθούνε ποτέ. Συνήθως τα 600άρια βάζουν τα 190άρια Dunlop (τα 1000άρια συνήθως βάζουν 200άρια στα Dunlop). Δε θα έχεις κανένα θέμα με αυτή τη διάσταση. Αυτά δουλεύω κυρίως τελευταία και εγώ στο D675.

Triple Way

Από: tharis στις 22/08/2012 5:14 μμ.

Εγω προτεινω Dunlop Sportsmart, παρομοιο με Rossocorsa με μεγαλυτερη αντοχη πιστευω και θα σου ελεγα να μην μπλεχτεις με μεταχειρισμενα για να ξερεις τι φορας..
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: fotisz750 στις 22/08/2012 5:48 μμ.

θεοφιλε εγω εχω βαλει τα σπορτσμαρτ και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος! φρηγορη κορωνα.ζεσταινονται σχετικα γρηγορα και εμπνεουν εμπιστοσυνη!

Από: teo_street3 στις 22/08/2012 11:20 μμ.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις... Απο βδομαδα θα παω για αλλαγη!

Από: johnygalan στις 27/08/2012 9:17 πμ.

Τα rosso 2 τα έχω τώρα σχεδόν έναν χρόνο και έχω κάνει 4 track dey και ταξίδι στην Ιταλία, πάρα πολύ
καλό λάστιχο σε όλες τις συνθήκες ειδικά για το tiger.

Τώρα για το rosso corsa έχω ακούσει επίσης πολύ καλά σχόλια αλλά όπως είπε και φίλος Μanos πιο μαλακό
και με λιγότερη ζωή. Αν δεν το κυκλοφορείς το μηχανάκι καθημερινά είναι ότι πρέπει για το street αλλά αν
αν κάνεις αρκετά χλμ τότε πήγαινε για rosso 2
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"