Ζελατίνα από Schuberth S1

Ζελατίνα από Schuberth S1  

Από: Thimios στις 29/05/2010 2:42 μμ.

Καλησπέρα παιδιά.
Ακούστε τι έπαθα με το κράνος που είναι αγορασμένο πριν από ένα τρίμηνο.

Εκεί που καθάριζα λοιπόν την ζελατίνα (μόνο με νερό και με μαλακό πανάκι), που ήταν γεμάτη μυγάκια μετά από ταξίδι, άρχισε να ξεφλουδίζει. Έμεινα κάγκελο.

Πήγα στην Ηλιοφίλ στην Μιχαλακοπούλου, τους δείχνω την ζελατίνα και μου κάνουν αντικατάσταση άμεσα.
Όταν τους ρώτησα γιατί έγινε έτσι η ζελατίνα, μου απάντησαν ότι μια παρτίδα παραγωγής παρουσίασε αυτό το πρόβλημα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση.
Μπράβο τους.

Τέλος καλό, όλα καλά.

Re: Ζελατίνα από Schuberth S1  

Από: ATN PANOS στις 29/05/2010 5:22 μμ.

Ετσι. να λεμε και τα καλα
Οχι μονο τα παραπονα
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: johnygalan στις 30/05/2010 12:09 πμ.

ATN PANOS"Ετσι. να λεμε και τα καλα
Οχι μονο τα παραπονα "

+1050
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: chris34 στις 30/05/2010 10:39 μμ.

Αν ηταν το κρανος που θα ειχε ξεφλουδισει θα σου ελεγα εγω!!!
Ευτυχως που ηταν η ζελατινα.....
Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: vassat στις 31/05/2010 8:08 πμ.

Το ίδιο είχε συμβεί και σε μένα, η δε ανταπόκριση του αντιπροσώπου (Α.Βελλής) ήταν άμεση!!
/ΒΣ

ΥΓ Τα S1 πωλούνται (όσα έχουν μείνει) σε πολύ καλές τιμές, απλά το κράνος είναι "χειμωνιάτικο" όπως είχε αναφέρει και αλλού ο Sprinter.

Από: Thimios στις 31/05/2010 10:17 μμ.

vassa"Το ίδιο είχε συμβεί και σε μένα, η δε ανταπόκριση του αντιπροσώπου (Α.Βελλής) ήταν άμεση!!
/ΒΣ

ΥΓ Τα S1 πωλούνται (όσα έχουν μείνει) σε πολύ καλές τιμές, απλά το κράνος είναι "χειμωνιάτικο" όπως είχε αναφέρει και αλλού ο Sprinter."

Η αλήθεια είναι ότι δεν υποφέρεται τώρα το καλοκαίρι.
Αλλά υπάρχει full face κράνος που να υποφέρεται το καλοκαίρι;

Από: vassat στις 31/05/2010 10:43 μμ.

Shoei X-Spirit αγορά από helmetcity.co.uk
/ΒΣ

Από: ΑΓΓΕΛΟΣ στις 05/06/2010 7:16 μμ.

[quote="vassat"]Το ίδιο είχε συμβεί και σε μένα, η δε ανταπόκριση του αντιπροσώπου (Α.Βελλής) ήταν άμεση!!

Αγορασα(2ος/2010) ενα κρανος schuberth S1 PRO FURIUS αξιας 500€ το οποιο πληρωσα μετρητα την μερα που το πηρα στα χερια μου απο την ΗΛΙΟΦΙΛ.
Μετα απο μια εβδομαδα περιπου περασα απο την ΗΛΙΟΦΙΛ και τους περιεγραψα το προβλημα που αντιμετωπιζα με το κρανος(θορυβος και εισαγωγη αερα κατι το οποιο δεν πρεπει να γινεται συμφωνα με τις προδιαγραφες του κατασκευαστη) Η ΗΛΙΟΦΙΛ μου απαντησε οτι το κρανος δεν το εισαγει αυτη αλλα πρεπει να παω εγω στον εισαγωγεα (VELLIS ANASTASIOS & SIA E.E.) στην περιοχη των αγιων αναργυρων οπου ειναι αρκετα μακρυα απο την περιοχη που μενω(Ηλιουπολη),παρ'ολα αυτα θελωντας να γινει η δουλεια μου αναγκαστικα να παω εκει οπου την πρωτη φορα που μου το κρατησαν εκει εμεινα χωρις κρανος για 2 μερες (με οτι αυτο συνεπαγεται,ασφαλεια αναβατη-κλησεις τροχαιας κλπ) οταν πηγα να το παρω μολις το δοκιμασα το προβλημα εξακολουθουσε και μου ειπαν να ξαναπαω να τους το αφησω παλι! και οταν τους ρωτησα οτι θελω ενα αλλο κρανος για να μπορω να κυκλοφορω μου εδωσαν ενα αλλο πολυ κατωτερο απο αυτο που ειχα αγορασει και φυσικα μεταχειρισμενο!(εν ολιγοις δεν το φορεσα...).Την επομενη μερα με παιρνουν τηλ. και με ενημερωνουν οτι κατι.. εφτιαξαν, ξαναπαω για τριτη φορα πλεον στους αγιους αναργυρους για να παραλαβω το κρανος μου, οπου τελικα μετα απο την δοκιμαστικη βολτα που εκανα διαπιστωνω οτι το προβλημα δεν λυθηκε!
Φανερα ενοχλημενος επικοινωνω τηλεφωνικα με τον Κο Βέλλη οπου του λεω οτι εχω στεναχωρηθει διοτι δεν απολαμβανω τα προνομια της αγορας μου(500€) και οτι πρεπει να βρεθει μια λυση επιτελους! Αυτος μου απανταει οτι δυστυχως δεν μπορει να κανει κατι για την στεναχωρια μου(το ειχα ηδη καταλαβει αυτο) και οτι δεν ειναι ο κατασκευαστης για να μου φτιαξει το κρανος ,παρ'ολα αυτα με ταλαιπωρησε 3φορες πηγαινοντας με εκει λεγοντας μου οτι κατι.. εφτιαξε! Τον ενημερωνω λοιπον οτι θα παω το κρανος στην ΗΛΙΟΦΙΛ για να το αλλαξω αφου το κρανος δειχνει ελλατωματικο και αυτος μου απαντησε με "εμπορικο επαγγελματικο τροπο" κανε οτι θες!
Παω στην ΗΛΙΟΦΙΛ την επομενη μερα και μου λενε οτι δεν αλλαζουν κρανη και οτι πρεπει να παει στην εταιρεια(schuberth) οπου κατασκευαστηκε(Γερμανια) για να διαπιστωθει το προβλημα, εγω συμφωνησα να παει αλλα.. εγω θα μεινω χωρις κρανος ενω εσεις εχετε παρει και κρατησει τα 500€ αγορας του κρανους μου τους λεω. Μου απαντησαν ορθα κοφτα οτι πρεπει να περιμενω και φυσικα ουτε λεξη να μου δωσουν ενα αλλο κρανος ισαξιο με αυτο που αγορασα απο την ΗΛΙΟΦΙΛ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ 05/06/2010 ΔΗΛΑΔΗ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΡΑΝΟΣ!!
Μετα απο τηλεφωνημα μου στην ΗΛΙΟΦΙΛ με ενημερωσαν οτι το κρανος μου δεν εχει παει ακομα στην Γερμανια διοτι δεν ηθελα να πληρωσω τα μεταφορικα(50€)(ενω εγω τους ειπα οτι θα πληρωσω τα μεταφορικα αν οντως απο την Γερμανια μου στειλουν εγγραφη αναφορα οτι το κρανος δεν εχει προβλημα)και οτι θα το εστελναν οταν συμπληρωσουν καποια στιγμη ενα συγκεκριμενο ογκο ανταλακτικων!!
Εγω σε ανυποπτο χρονο επικοινωνησα με την κατασκευαστρια εταιρεια με e-mail και μου απαντησαν την αμεσως επομενη μερα(!) οτι περιμενουν το κρανος για ελεγχο!
Πραγματικα νιωθω ομηρος των εμπορων αυτων διοτι και δικαστικα να τους παω ουτε και εγω ξερω ποτε θα τελειωσει το θεμα χωρια τα χρηματα και ο χρονος που θα σπαταλησω για να διεκδικησω, τι?? τα αυτονοητα (πιστευω εγω).
Αυτα τα λιγα σε αναμονη εξελιξεων ειμαι ακομα...
ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ Γ_-_-_ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΠΛΕΟΝ!!

Από: tharis στις 05/06/2010 7:51 μμ.

Φιλε Αγγελε απο που περνει αερα το κρανος σου ? απο τη ζελατινα? εχει καποια εμφανη ατελεια? Εχεις δοκιμασει αλλο ιδιο κρανος και δεν παρουσιαζει το ιδιο προβλημα ?

Παντως αυτο που λες οτι δε σου εδωσαν αλλο αντιστοιχο κρανος .. δε νομιζω να εχεις και πολυ δικιο.. Το πιο λογικο ειναι να σου δωσουν ενα συμβατικο κρανος για να κανεις τη δουλεια σου αυτες τις μερες και φυσικα θα ηταν μεταχειρισμενο .. αν σου εδειναν καινουργιο μετα τι θα το εκαναν ?? Ελπιζω παντως να ξεμπερδεψεις γρηγορα με την ιστορια σου ..

Προσωπικα δεν τον ξερω αυτον τον κυριο Βελλη ουτε εχω συννεργαστει μαζι του αλλα και γω που ειχα ενα προβλημα με το νουμερο του κρανους που παρειγγειλα (Shoei) αναγκαστηκα τελικα να μεινω ενα τριημερο χωρις κρανος, γιατι δεν υπηρχε ουτε μεταχειρισμενο.. δε νομιζω δηλαδη και σε οποιαδηποτε αλλη εταιρια να ειχες καλυτερη εξυπηρετηση..
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: Sprinter στις 05/06/2010 9:10 μμ.

tharis,
4 μήνες τον δουλεύουνε και τον στέλνουν από τον Αννα στον Καιάφα και οι γερμανοί (που η Schuberth φημίζεται για την εξυπηρέτησή της) δεν έχουν δεί το κράνος και εσύ λές πώς δεν θα είχε αλλού καλύτερη εξυπηρέτηση?

Τι δουλειά είχε η Ηλιοφίλ (ή μάλλον οι Τ united dealers, το παραμάγαζο της Η) να τον στείλουν στον Βελή? Και από την στιγμή που πήγε και εκεί απαράδεκτο το δούλεμα και απ' αυτούς.

Φίλε αυτό που έκανες στραβά είναι πώς δεν νταραβερίστικες απ' την αρχή με τους Γερμανούς πρώτον, άσε που θα πρεπε να είχες πάρει το κράνος απ΄το internet αντί να τα σκάς στους κωλο-Ελληνες εμπόρους. Η να βάλουν μυαλό ή να κλείσουν όλοι.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: tharis στις 05/06/2010 11:22 μμ.

Sprinter,
οσον αφορα στην εξυπηρετηση μηλισα σχετικα με τη χορηγηση αλλου κρανους για το διαστημα αυτο..

οσον αφορα στο κρανος, γι αυτο ρωτησα αν το ελλατωμα ειναι εμφανες και αν το εχουν παραδεχτει απ την αντιπροσωπια οτι υπαρχει διαφορα σε σχεση με ενα αντιστοιχο ιδιο κρανος, γιατι σ αυτη την περιπτωση θα επρεπε να αντικατασταθει αμεσα απο εκει που αγοραστηκε και ας κοψουν μετα αυτοι το λεμο τους να το στειλουν οπου θελουν για αντικατασταση ...
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: ΑΓΓΕΛΟΣ στις 10/06/2010 2:08 πμ.

haris"Sprinter,
οσον αφορα στην εξυπηρετηση μηλισα σχετικα με τη χορηγηση αλλου κρανους για το διαστημα αυτο..

οσον αφορα στο κρανος, γι αυτο ρωτησα αν το ελλατωμα ειναι εμφανες και αν το εχουν παραδεχτει απ την αντιπροσωπια οτι υπαρχει διαφορα σε σχεση με ενα αντιστοιχο ιδιο κρανος, γιατι σ αυτη την περιπτωση θα επρεπε να αντικατασταθει αμεσα απο εκει που αγοραστηκε και ας κοψουν μετα αυτοι το λεμο τους να το στειλουν οπου θελουν για αντικατασταση ..."

Κατ΄αρχην ειχα για 4χρονια και το προηγουμενο μοντελο s1 schuberth-επισης μπλε...-- συνεπως ξερω τις δυνατοτητες του κρανους ποσο μαλλον που το καινουριο μοντελο ειναι ποιο εξελιγμενο αεροδυναμικα... Σωστα;
Ο αερας μπαινει απο τον μπροστινο αεραγωγο και με χτυπαει κατ΄ευθειαν στα ματια ασε τον θορυβο που κανει!!! Μολις βαζω το δαχτυλο μπροστα απο τον αερσγωγο ολα ειναι ενταξει. Και ολα αυτα με μολις 80-90κλμ!!!
το προβλημα βλεπεις δεν ειναι 3ημερο οπως το δικο σου ειναι σχεδον πια.. 5μηνο!!!
οσο για την χορηγηση αλλου κρανους μετα την 3 φορα επρεπε να μου δωσουν αλλο ιδιο καινουριο κρανος αφου αυτο που αγορασα δεν πληρει τις προδιαγραφες του κατασκευαστη και ας περιμενει αυτος 5 μηνες οχι εγω!!
οπως διαβασες το κρανος το πηγα 2-3φορες και ουτε αυτοι δεν εβρισκαν τιποτα και αφου ειναι μονο εισαγωγεις και οχι κατασκευαστες πως λοιπον θα βγαλουν πορισμα??? αρα...
η ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!!! Η'ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ!! ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΡΕ ΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΡΕΛΙΤΣΑ!!!(Α'Ι΄ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ!!! )
τελος παντων το θεμα εχει παρει πλεον την νομιμη οδο δηλαδη θα παει εξωδικο την Τ και στον Κο βελλη και ας βγαλουν ακρη(ευτυχως ο κουμπαρος ειναι δικηγορος και θα την βγαλω τζαμπα αλλιως σιγα..)
και μετα κλαιγονται ολοι τους και θελουν να λεγονται εμποροι!!!
φιλε μου ξερεις τι ειναι να τους δινεις 500€ και να μην σου κανουν το αυτονοητο??? την δουλεια τους???

Από: denthnpalevw στις 10/06/2010 7:23 πμ.

Sprinter"να βάλουν μυαλό ή να κλείσουν όλοι."

+
Δεν έχω υπογραφή.......

http://betform.blogspot.com/

Από: ΑΓΓΕΛΟΣ στις 05/07/2010 5:13 μμ.

Sprinter"tharis,
4 μήνες τον δουλεύουνε και τον στέλνουν από τον Αννα στον Καιάφα και οι γερμανοί (που η Schuberth φημίζεται για την εξυπηρέτησή της) δεν έχουν δεί το κράνος και εσύ λές πώς δεν θα είχε αλλού καλύτερη εξυπηρέτηση?

Τι δουλειά είχε η Ηλιοφίλ (ή μάλλον οι Τ united dealers, το παραμάγαζο της Η) να τον στείλουν στον Βελή? Και από την στιγμή που πήγε και εκεί απαράδεκτο το δούλεμα και απ' αυτούς.

Φίλε αυτό που έκανες στραβά είναι πώς δεν νταραβερίστικες απ' την αρχή με τους Γερμανούς πρώτον, άσε που θα πρεπε να είχες πάρει το κράνος απ΄το internet αντί να τα σκάς στους κωλο-Ελληνες εμπόρους. Η να βάλουν μυαλό ή να κλείσουν όλοι."

για να σου σιγουρεψω αυτην την αποψη σου ακομα δεν εχω παρει το κρανος!! (νευρικο γελιο ειναι αυτο ετσι??)

Από: Costas στις 26/10/2010 9:28 μμ.

Ξεθάβω αυτό το θέμα αλλά ενδιαφέρομαι για το κράνος και ίσως να το πάρω αυτες τις μέρες.Τελικά τί απέγινε με την περίπτωση;