Καθυστέρηση παραλαβής απο Triumph-Online. Τι να κανω?

Καθυστέρηση παραλαβής απο Triumph-Online. Τι να κανω?  

Από: rAnger στις 21/01/2011 2:44 μμ.

Ρε παιδιά έχω παραγγείλει τα τακάκια για το Tiger από 7-Ιαν και ακόμα δεν έχω παραλάβει.
(http://www.triumph-online.co.uk/brake-p ... -291-c.asp)
Εν τω μεταξύ δε μπορώ να κάνω βήμα πλέον γιατί έχω αρχίσει να τρώω σχεδόν και τις δαγκανες μπροστά..

Πείτε μου σας παρακαλώ, τους έχω στείλει 2 μαιλ και δεν απαντάνε! Απαράδεκτο??
Απ΄ ότι μου έιχαν πει άλλα μέλη, σε μια βδομάδα παραλαμβάνανε.

Εσείς τι θα κάνατε? Διεθνή τηλεφωνήματα δε θέλω να κάνω..
"Do not blame God for having created the tiger, but thank him for not having given it wings."
[size=85:o7r8m6d3]Indian proverb

Re: Καθυστέρηση παραλαβής απο Triumph-Online. Τι να κανω?  

Από: Billie στις 21/01/2011 3:08 μμ.

Τι είδους αποστολή επέλεξες;
Επίσης, σε πόσες εργάσιμες λένε στο site ότι τα αποστέλλουν;
Σου έχει έρθει ειδοποίηση ότι τα έχουν στείλει ή τίποτα σχετικό;
Ρώτησες και στο ταχυδρομείο μήπως έχει παραπέσει το ειδοποιητήριο;

Έχε υπόψιν πάντως ότι θα κάνουν λίγες μέρες να έρθουν από Αγγλία. Κι εγώ που είχα παραγγείλει κάτι από άλλο site, ενώ η αποστολή έγινε στις 11 του Γενάρη (παραγγελία νωρίτερα), έλαβα ειδοποιητήριο σήμερα.
"Facts do not cease to exist because they are ignored" Aldous Huxley

Από: patapios στις 21/01/2011 3:12 μμ.

Φιλε μου παρελαβα προσφατα κ εκαναν 1 μηνα λογω γιορτων κ κακου καιρου.

Δεν ξερω σε ποια περιοχη εισαι αλλα εχω κρατησει ενα ζευγαρι παλια τακακια τα οποια μπορουν να σου βγαλουν κανα 500 χλμ (ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον)...

...αν σε βολευει να περασεις να τα τσιμπησεις να κανεις την δουλεια σου δεν εχω προβλημα.
Αν θες σου βαζω κ φωτο να δεις σε τι κατασταση ειναι.

Από: rAnger στις 21/01/2011 3:45 μμ.

Τι να πω.. παντα με συγκινεί η ανταπόκριση σ αυτό το φόρουμ....
Αν μη τι άλλο είμαστε κοινωνία ΑΘΡΩΠΩΝ!!

@Billie
Απλή αποστολή επελεξα με 15 € μεταφορικά (δεν είναι και λίγα) αλλά μέσω ΤΝΤ λένε ότι τα στέλνουν, τι να πω..
Εχω λάβει απλά επιβεβαιωση παραγγελίας με αριθμό, αλλά όχι με tracking number οπότε δεν έιναι σαφές να καταλάβω αν τα έχουν στείλει κιόλας.. (στελνει και ενημέρωση dispatching αυτό το καταστημα?)
Στο ταχυδρομείο θα κάνω μια ερώτηση, σωστή συμβουλή!

@Patapios
θα σου ήμουν ευγνώμων φίλε, εγώ είμαι Ν ηράκλειο και κινούμai καθημερινά μεταξύ Κορυδαλλού και Αγ.Στεφάνου οπότε μέσες άκρες όπου και να σαι Αττική θα σου ρθω. (αρκεί να μη χρειαστώ πάνω από 500 χιλιόμετρα για το πήγαιν-ελα, τότε δε θα χε νόημα!! )
Σου στέλνω pm..
"Do not blame God for having created the tiger, but thank him for not having given it wings."

Από: vagtyrp στις 21/01/2011 6:15 μμ.

και γώ πήρα πρόσφατα τακάκια EBC από εκεί και ήρθαν σε καμια 10αριά μέρες. έστειλα πάντως και μαιλ όταν είδα ότι αργούσαν και μου απάντησαν αμέσως, ότι είχαν φύγει από την επόμενη μέρα και πιθανώς απλά αργούσαν λόγω κακοκαιρίας στην αγγλία και ματαιώσεων των πτήσεων τότε που τα πήρα. εμένα μου τα έστειλαν με το royal mail που είναι το αγγλικό ΕΛΤΑ και φυσικά τα παρέλαβα από το ταχυδρομείο. αν εσένα χρήστο τα έστειλαν με ΤΝΤ, τότε απευθύνσου και στην ΤΝΤ στο μαρκόπουλο για περισσότερες λεπτομέρειες. εγώ πήρα με ΤΝΤ τις πλαινες βαλίτσες κομπλέ με βάσεις και εσωτερικές τσάντες, από αγγλία με συνολικό κόστος 430ευρώ, πριν 14 μήνες περίπου.
εάν χρειάζεσαι επειγόντως τακάκια έχω το σετ EBC HH μπρος πίσω που πήρα, και μπορώ να στο δώσω να το βάλεις, και να μου δώσεις το δικό σου ( αν πήρες το ίδιο φυσικά ) όταν τα παραλάβεις!

Από: krysta στις 21/01/2011 10:09 μμ.

rAnger"Ρε παιδιά έχω παραγγείλει τα τακάκια για το Tiger από 7-Ιαν και ακόμα δεν έχω παραλάβει.
(http://www.triumph-online.co.uk/brake-p ... -291-c.asp)
Εν τω μεταξύ δε μπορώ να κάνω βήμα πλέον γιατί έχω αρχίσει να τρώω σχεδόν και τις δαγκανες μπροστά..

Πείτε μου σας παρακαλώ, τους έχω στείλει 2 μαιλ και δεν απαντάνε! Απαράδεκτο??
Απ΄ ότι μου έιχαν πει άλλα μέλη, σε μια βδομάδα παραλαμβάνανε.

Εσείς τι θα κάνατε? Διεθνή τηλεφωνήματα δε θέλω να κάνω.."

ζήτα τους οπωσδήποτε το tracking number..και αν δεν απαντάνε τσέκαρε μήπως δεν πάνε τα εμαιλς σου.μου φαινεται περιεργο να μην απαντάνε απο αγγλία.μπορεί να αργούν αλλα εγω τουλάχιστον στην επικοινωνια με αγγλία ποτε δεν ειχα θεμα..
όμως σχετικά με τις αποστολές, μου έχει τύχει απο μαγαζί στην αγγλία που παρήγγειλα κατι κ ηταν να σταλεί σαν συστημένο, κατα λάθος ο ανθρωπος που το πήγε το ειχε στείλει ως απλο με το royal mail. το αποτελεσμα ήταν οτι αυτο που ειχα παραγγειλει εκανε ακριβως ενα μηνα να ερθει..κ ο ανθρωπος στο μαγαζι παραλιγο να μου στειλει αλλο(πηρε ολη την ευθυνη για το λαθος του τροπου αποστολης)..αν κ τελικα μετα απο ενα μηνα ηρθε το προιον, ημουνα σιγουρη ομως πως καποιος το ειχε εξαφανισει στα ελτα γιατι δεν υπηρχε ουτε tracking number ουτε κανενα αλλο αποδεικτικο οτι το ειχε στειλει...
γινονται και στραβες καμια φορα, οποτε καλο ειναι να τους ξαναστειλεις εμαιλ.
"diobo'...!"

Από: patapios στις 22/01/2011 7:20 μμ.

Eλπιζω Χρηστο να βοηθησα κ να βολευτηκες ,τουλαχιστον για λιγο, κ ευχομαι τα καινουργια να ερθουν γρηγορα!!!

Από: Costas στις 22/01/2011 7:24 μμ.

Κάτι άσχετο αλλά επειδή φαίνεται περίεργο να μην απαντάνε,δεν ξανακοιτάς μία τον φάκελο με τα junk στα mail μήπως κατα λάθος πήγαν εκεί;
Το λέω γιατί την έχω πατήσει κι εγώ έτσι :

Από: rAnger στις 28/01/2011 3:38 μμ.

Λοιπον σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και προπάντων το φίλο Πατάπιο που με εξυπηρέτησε.

Τα τακάκια ήρθαν τελικά προχτές και έτσι τέρμα η αναμονή.
Αλλά το παράξενο είναι ότι ΚΑΜΙΑ απάντηση δεν έλαβα στα mail μου και το παράξενο είναι ότι όπως φαίνεται είναι η μοναδική περίπτωση... τι να πω..

Costa κι εμενα περίεργο μου φαίνεται και το junk φακελο τον ελέγχω επίσης..

Από: patapios στις 28/01/2011 5:05 μμ.

Τελικα βγαλανε κανενα χιλιομετρο το παλια η τζαμπα τα πηρες?

...τελος καλο ολα καλα... αντε καλοριζικα!!!