Τα R&G είναι πολύ καλή εταιρεία και επιλογή. Τα LSL επίσης... Θα κοιτούσα και στο Μουράτη τα GB racing.
Πάντως θα άφηνα στην άκρη τα μανιτάρια ψαλιδιού και πιρουνιού και θα κοιτούσα να βάλω προστατευτικά στα καπάκια του μοτέρ (πάλι της GB racing) αφού αν πέσεις με αρκετά αυτά θα είναι τα πρώτα που θα την ακούσουν. Άσε που άμα σπάσουν (πολύ πιθανό) θα βγάλει όλα τα ζουμιά (λάδια) στο δρόμο και δε θα μπορεί να κινηθεί.
http://www.gbracing.eu/Triumph.113/Stre ... .1194.htmlΠάντως αν θες οπωσδήποτε να βάλεις μανιτάρια ψαλιδιού και πιρουνιού δεν χρειάζεται να είναι επώνυμα. Για τη δουλειά που τα θέλεις μπορείς να κοιτάξεις και noname στο ebay με κανα 20άρι ευρώ το καθένα. Μπορείς να φτιάξεις και μόνο σου αρκεί να το ψάξεις λιγάκι. Έχω δει αρκετά custom και δεν είναι άσχημα.
Στο δικό μου έβαλα LSL μανιτάρια πλαισίου, R&G μανιτάρια πιρουνιού, αγγλικά no-name (από ebay) μανιτάρια ψαλιδιού (πιο πριν είχα powerbronze και δεν μου άρεσαν, όμως η ζελατίνα τους double-bubble ήταν φανταστική), και custom-carbon προστατευτικά μοτέρ από έναν γερμανό dealer στο γερμανικό ebay. Όλα πολύ καλά.