Τρόποι αποθήκευσης χώρου σε daytona 675. ¶
Από: pragias στις 14/01/2014 11:42 πμ.
Απο τον Αύγουστο έχω αγοράσει το 675 daytona . Πραγματικά είναι αυτό που έψαχνα σαν μηχανάκι (αυτό το αναφέρω για να μην πει κανείς ότι αντε πάρε ένα vstrom). Ο προβληματισμός μου είναι πως μπορώ να δημιουργήσω αποθηκευτικό χώρο πάνω στο μηχανάκι για ταξίδια.
Στο παρελθόν είχα ένα naked μηχανάκι και είχα αγοράσει ένα μαγνητικό tank bag (http://www.vacar.gr/default.aspx?id=103 ... &proid=957) , το οποιο το εγκαθηστούσα πάνω στο ντεπόζιτο. Η χωρητικότητα του συγκεκριμένου tank bag ήταν ικανοποιητική για όταν ταξίδευα μόνος. Το θέμα έιναι οτι το συγκεκριμένο tank δεν μπάινει πάνω στο daytona και ο λόγος είναι γτ βρίσκει πάνω σε φέρινγκ και γενικά είναι ογκόδες και δυσκολεύει στην οδήγηση.
Η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να βάλλω το συγκεκριμένο tank bag (μιας και το έχω) στην πίσω σέλα. και σκέφτηκα πίσω στην σέλα , γτ είναι ένα μέρος στο οποίο δεν θα με ενοχλεί στο ταξίδι. σημασία έχει , να μπει έτσι ώστε να είναι και ασφαλή ώς προς το ταξίδι (να μην κουνιεται).
θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ να μου δώσετε πληροφορίες για το πως μπορώ να φορτώσω το 675, εννοείτε ότι η επιλογή να βάλλω μια τσάντα στην πλάτη μου δεν την θέλω.
Σκέφτομαι και την κοπή πίτας στο Βόλο , και πρέπει να πάρω και δύο ρούχα μαζί μου.
Σε πείθει ότι το χρειάζεσαι,
Σε ωθεί να το αποκτήσεις,
Σε ψήνει να το ανοίξεις...
και μετά κάθεσαι, μετρας τα "σπασμένα και αναρωτιέσαι τι λάθος έκανες !!!!!