METZELER INTERACT K3 (STREET LEGAL) ¶
Από: Tigrisss στις 19/11/2009 2:47 μμ.
θα ηθελα να παραθεσω την εμπειρια μου απο το συγκεκριμενο ελαστικο. κατ'αρχας τα ειχα παρει σε ενα track day περυσι το Μαιο όπου τα εδιναν προσφορα γνωριμιας 200 ευρω το ζευγαρι, πολλοι θα το ξερετε φανταζομαι. παρα το γεγονος οτι είναι γόμα, στο tiger αυτη τη στιγμη εχουν βγαλει 6500 χλμ, το πισω ειναι στα τελευταια του αλλα το μπροστα ειναι σα καινουργιο. για να προλαβω καποιους, κανω πολλα δικαβαλα, δε βαζω πολυ υψηλες πιεσεις στην εθνικη και παω και αρκετες 200ρες. να μη ξεχασω να προσθεσω και καμια 10 session σε πιστα. τωρα θα βαλω μόνο ενα πισω όπου θα μου κοστισει καμια 200 ευρω. (φιλος με FZ1 που ομως ειναι πολυ προσεχτικος εχει βγαλει 12.000 και ειναι σε καλυτερη κατασταση απο τα δικα μου. επαναλαμβανω όμως, ειναι πολυ προσεχτικος και δε τρεχει)
η αισθηση τους ειναι καταπληκτικη, το μηχανακι πεφτει για πλακα, δεν εχω γλυστρισει ΠΟΤΕ, και ζεσταινονται σε χρονο dt.
δε κανω διαφημιση, δε πουλαω λαστιχα, απλα ηθελα να εκφρασω την αποψη μου και την εμπειρια μου. Να τονισω οτι το εβαλα μετα απο diablo rosso και οχι μετα τα απαραδεκτα της μανας του. και παλι ειναι μεγαλη η διαφορα.