tailbag για street triple?

tailbag για street triple?  

Από: Natassa_triple στις 02/09/2010 3:03 μμ.

Kαλησπέρα κ πάλι παιδιά!

Επειδή θέλω να σταματήσω να βάζω καθημερινά το μαγνητικό tankbag στο triple μου, γιατί φοβάμαι για γρατσουνιές, θα ήθελα να βρω κάτι τέτοιο:

Ξέρετε κάπου πού μπορώ να τα βρω αυτά κ πόσο κοστίζουν; Επίσης, αν είναι ''χτυπημένα'' από τιμή πού μπορώ να βρω οικονομικότερα (γιατί σε 2,3 μαγαζιά που πήγα Μιχαλακοπούλου & Μεσογείων ήταν ή πολύ μεγάλα ή δεν έκαναν στη μηχανή μου)
Δεν το χρειάζομαι τόσο για ταξίδι, αλλά για καθημερινή χρήση, οπότε να μην είναι μεγάλο (να 'χω το αδιάβροχό μου μέσα κ άλλα μικροπράγματα).
Θα προτιμούσα να μην έχει καθόλου χταποδάκια/γάτζους κ να πιάνει μόνο με σκρατς κάτω από τη σέλα - όπως είναι αυτά της triumph δηλ.

Ευχαριστώ!
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:44, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Re: tailbag για street triple?  

Από: tharis στις 02/09/2010 3:12 μμ.

Της Triumph το χω δει απο κοντα .. τα φερμουαρ του πιανουν με βιδες κατω απο τη σελα. εχει αδιαβροχο καλυμα και ιμαντες για την πλατη οπως και το tankbag.

Ειναι ομως πολυ μικρο.. ισα ισα χωραει ενα πολυ ψιλο ανοιξιατικο μπουφανακι μεσα.. οπως ειπες και συ μαλλον κανει μονο για χαρτια, κανενα πορτοφολι ή καμια φωτογραφικη μηχανη .. Εγω θα το ηθελα μεγαλυτερο ..

Τιμη κοντα στο 150αρι ..
Απο aftermarket δε ξερω τι υπαρχει ..
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: Natassa_triple στις 02/09/2010 3:16 μμ.

βασικά τηλ. στη Μιχαλακοπούλου για αυτό της φωτο το έχουν στα 140€, κ είναι χωρητικότητας 10 λίτρων.

Ακριβό δεν είναι;;;

Μωρέ εμένα από χωρητικότητα μια χαρά μου κάνει... αλλά 140€; Είναι λίγο άουτς

Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παρόμοιο σε άφτερμάρκετ, ας γράψει κανά μαγαζί που μπορώ να πάω να κοιτάξω!

Από: tharis στις 02/09/2010 3:24 μμ.

Πολυ ακριβο .. αν σκεφτεις οτι τοσο κανει και το tankbag των 20-30 Ltr ..
αλλα μαλλον αυτη ειναι η ταριφα για τις τσαντες της Τ

ΑΝ βρεις aftermarket λογικα θα ειναι κοντα στα 70-80 ευρο ..

ΥΓ: παρε ενα τσαντακι μεσης να κανεις τη δουλεια σου ..!!
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:44, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: Sprinter στις 02/09/2010 3:25 μμ.

δες τα kriega.com. Εχουν αναφερθεί και σε άλλο θρεντ εδώ μέσα. Κάνε search για kriega. Εχω και εγώ έχει και η άλλη κοπέλλα εδώ μέσα (αν θυμάμαι καλά) οπότε ρώτα ότι θές.

Να εδώ viewtopic.php?f=30&t=954&start=0&hilit=kriega
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: Natassa_triple στις 02/09/2010 3:29 μμ.

haris"Πολυ ακριβο .. αν σκεφτεις οτι τοσο κανει και το tankbag των 20-30 Ltr ..
αλλα μαλλον αυτη ειναι η ταριφα για τις τσαντες της Τ

ΑΝ βρεις aftermarket λογικα θα ειναι κοντα στα 70-80 ευρο .."

ε, ναι, παραπάει δηλ. Τόσο βρήκα τα ελατήρια, τα λάδια κ τους ρυθμιστές επαναφοράς...

Sprinter"δες τα kriega.com. Εχουν αναφερθεί και σε άλλο θρεντ εδώ μέσα. Κάνε search για kriega. Εχω και εγώ έχει και η άλλη κοπέλλα εδώ μέσα (αν θυμάμαι καλά) οπότε ρώτα ότι θές."

οκ, θα το κοιτάξω, ευχαριστώ

Από: Sprinter στις 02/09/2010 3:34 μμ.

Το 10άρι έχει 35λίρες + 7λίρες μεταφορικά. Αν θέλεις αργότερα παίρνεις και το 20άρι και τα συνδέεις μεταξύ τους για ταξίδι. Παίρνεις κι αλλο 10άρι και γίνονται 20+10+10 (10+10 δεν γίνονται).

Είναι πάρα πολύ εξυπηρετικοί και έχουν καλό after sales service.

Εγώ ήθελα δύο λουράκια κοντα με 2 θηλυκά κλιπ το καθένα για να στερεώνα τα λουριά που έρχονται από κάτω από τη σέλλα όταν εβγαζα το tailpack (γιατί η σέλλα του Σπριντ είναι μανούρα να βγεί και κυρίως να μπεί) και του ρώτησα που θα βρώ. Μου στείλαν ΤΖΑΜΠΑ και τα πήρα σε 5 μέρες!!!
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Από: Natassa_triple στις 02/09/2010 3:41 μμ.

Sprinter"Το 10άρι έχει 35λίρες + 7λίρες μεταφορικά. Αν θέλεις αργότερα παίρνεις και το 20άρι και τα συνδέεις μεταξύ τους για ταξίδι. Παίρνεις κι αλλο 10άρι και γίνονται 20+10+10 (10+10 δεν γίνονται).

Είναι πάρα πολύ εξυπηρετικοί και έχουν καλό after sales service"

ναι ναι, τα είδα κ μάλιστα το tailbag us10 μού κάνει μια χαρά.
Θα ταιριάζει στο street triple ε; Εγώ θέμα με τη σέλα δεν έχω, οπότε θα'μαι μια χαρά μόνο με αυτό πιστεύω:)

Κ μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει στα 50κάτι €, μια χαρά δηλ.
Στέλνουν με αντικαταβολή αυτοί, γιατί δεν έχω πιστωτική;;;...

Από: tharis στις 02/09/2010 3:45 μμ.

Αυτες οι Kriega φαινονται πολυ καλης ποιοτητας !!

Αλλα μου κανουν πιο πολυ για ταξιδι .. πολλους ιμαντες βλεπω .. Ειναι ευκολοχρηστες για καθημερινη χρηση ή πρεπει να τα λυσεις ολα για να τ ανοιξεις ??

Από: Sprinter στις 02/09/2010 3:46 μμ.

Natassa_triple"
Sprinter"Το 10άρι έχει 35λίρες + 7λίρες μεταφορικά. Αν θέλεις αργότερα παίρνεις και το 20άρι και τα συνδέεις μεταξύ τους για ταξίδι. Παίρνεις κι αλλο 10άρι και γίνονται 20+10+10 (10+10 δεν γίνονται).

Είναι πάρα πολύ εξυπηρετικοί και έχουν καλό after sales service"

ναι ναι, τα είδα κ μάλιστα το tailbag us10 μού κάνει μια χαρά.
Θα ταιριάζει στο street triple ε; Εγώ θέμα με τη σέλα δεν έχω, οπότε θα'μαι μια χαρά μόνο με αυτό πιστεύω:)

Κ μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει στα 50κάτι €, μια χαρά δηλ.
Στέλνουν με αντικαταβολή αυτοί, γιατί δεν έχω πιστωτική;;;...
"

Δε νομίζω να στελνουν με ανικαταβολή. Μπορεί με Western Union η με Money transfer. Είναι πολύ εύκολο να βγάλεις μια pre-paid καρτα (η Αττικής νομίζω έχει καλή εξυπηρέτηση).

Από: Sprinter στις 02/09/2010 3:55 μμ.

haris"Αυτες οι Kriega φαινονται πολυ καλης ποιοτητας !!

Αλλα μου κανουν πιο πολυ για ταξιδι .. πολλους ιμαντες βλεπω .. Ειναι ευκολοχρηστες για καθημερινη χρηση ή πρεπει να τα λυσεις ολα για να τ ανοιξεις ??"

Εξαρτάται τι θες να κάνεις. Τα σκληρά tailpack (τύπου τανκ μπαγκ) είναι πιο εύχρηστα.

ΔΕΝ είναι να τις αφήνεις πάνω στη μηχανή και να φεύγεις (αλλά και ποιές είναι?)

Για να τις βγάλεις πρέπει να ξεκουμπωσεις 4 κλιπς. Μενουν μετά τα λουριά κάτω από τη σέλλα, που ναι, αν κάποιος θέλει σώνει και καλά να σου κλέψει τα λουριά μπορεί να βγάλει τα κλίπς απο τα λουριά και να τα τραβήξει από κάτω να βγούν.

Αλλιώτικα πρέπει να σηκώσεις σέλλα να τη βγάλεις με τα λουριά. Μετά πρέπει να ξαναπεράσεις τα λουριά κατω από τη σέλλα και να ξανασφίξεις - ρυθμίσεις. Αν αλλάζει συνεχώς ο όγκος, είναι σχετική μανούρα.

Για να ανοιξει είτε πάνω στη μηχανή η εκτός ανοίγεις 3 μικρά κλιπάκια. Είναι τύπος σάκου και αυτό έχει σημασία ανάλογα με τη χρήση.

Εχουν και λουρί που το βάζεις ίσια για ωμο η σταυρωτά για στήθος - πλάτη

Τα πλεονεκτήματα που έχουν είναι:

Είναι μαλακές και άρα χωράνε πιο εύκολα τα πράγματα από τα σκληρά.
Είναι σουπερ ανθεκτικές και δε χαλάει τίποτα (δεν έχουν φερμουαρ, σκρατς κλπ)
Είναι σούπερ αδιάβροχες.
Αδειες είναι μηδενικού βάρους

Από: Natassa_triple στις 02/09/2010 4:01 μμ.

Sprinter"Δε νομίζω να στελνουν με ανικαταβολή. Μπορεί με Western Union η με Money transfer. Είναι πολύ εύκολο να βγάλεις μια pre-paid καρτα (η Αττικής νομίζω έχει καλή εξυπηρέτηση)."

thank's για όλες τις πληροφορίες. Από όλα όσα έγραψες, θα με βολέψει μια χαρά το τσαντίδιο ουράς

Θα στείλω ένα email στην εταιρεία να συνεννοηθούμε για την πληρωμή.

Κ πάλι ευχαριστώ πολύ!

Από: tharis στις 02/09/2010 4:05 μμ.

Δηλαδη απ οτι καταλαβα ειναι κατι σαν αδιαβροχες "σακουλες" ?! που τις δενεις με τα clips.

Για το θεμα της ευχρηστοτητας δεν αναφερομουν τοσο στο βαλε-βγαλε απο τη μηχανη οσο στο ανοιξε-κλεισε..

Για παραδειγμα στο tailbag της Τ απλα ανοιγεις το φερμουαρ και παιρνεις - βαζεις μεσα οτι θελεις, ακομα και εν κινησει πανω στη μηχανη ή σε ενα φαναρι..
Φανταζομαι αυτο δε γινετε με το συγκεκριμενο της Kriega ετσι ?

Από: Sprinter στις 02/09/2010 4:15 μμ.

haris"Δηλαδη απ οτι καταλαβα ειναι κατι σαν αδιαβροχες "σακουλες" ?! που τις δενεις με τα clips.

Για το θεμα της ευχρηστοτητας δεν αναφερομουν τοσο στο βαλε-βγαλε απο τη μηχανη οσο στο ανοιξε-κλεισε..

Για παραδειγμα στο tailbag της Τ απλα ανοιγεις το φερμουαρ και παιρνεις - βαζεις μεσα οτι θελεις, ακομα και εν κινησει πανω στη μηχανη ή σε ενα φαναρι..
Φανταζομαι αυτο δε γινετε με το συγκεκριμενο της Kriega ετσι ?"

Ναι σάκοι είναι που ανοίγουν από πάνω. Αν έχεις κάτι κάτω - κάτω δε βγαίνει εύκολα. Για να κλεισουν διπλώνουν και ασφαλίζουν με 2 ή 3 κλιπάκια. Δεν χρειάζεται να τις βγάλεις από τη σέλα να τις ανοίξεις αλλά αν τις έχεις σφιχτά (που πρέπει) ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις τα λουριά. Οχι εν κινήσει δεν τις ανοίγεις. Οταν ανοίξεις το tail bag ενα κινήσει σε παρακαλώ πές μου να είμαι εκεί να ρίξω γέλιο...

Εχουν βέβαια μια θηκούλα στο πάνω μέρος με φερμουάρ που χωράει λίγα πράγματα και αν είναι τίγκα ο σάκος, μόνο ενα χάρτη διπλωμένο ας πούμε.

Γενικώς δεν είναι για ανοιξε κλείσε καθε τρεις και λίγο. Για κούριερ δεν κάνουν. Για το κολατσιό και τα πράγματα που πηγαινοφερνεις στη δουλειά μια χαρά είναι.

Από: krysta στις 02/09/2010 8:14 μμ.

Natassa ξαναβάζω τις φώτος για να δείς πώς πιάνουν οι kriega (ήταν και στο λίνκ που σου έβαλε o sprinter αλλά μάλλον χάθηκαν με τις αλλαγές στο σάιτ )...Το μικρό πιστέυω οτι θα σου κάνει για την δουλειά που το θέλεις...Εγώ τα πήρα μαζί με τον ξάδερφο μου απο το site με prepaid καρτα μέσω paypal . Οτι άλλο θέλεις πες μου , αν και ειναι ήδη μια χαρά οι πληροφορίες που σου έχουν γράψει ήδη
Κάθονται πολύ καλά, δεν κουνιούνται και δεν ακουμπάνε στα πλαστικά της μηχανής.
Αυτό είναι το US 40. έχει ενα κεντρικό 20λιτρα και δυο δεκάρια στο πλάι δεμενα με το κεντρικό.
"diobo'...!"