αγορα δερματινης φορμας

αγορα δερματινης φορμας  

Από: starsailor στις 13/04/2010 3:25 μμ.

Παιδια καλησπερα και παλι.Αναρωτιεμαι αν αξιζει να αγορασει δερματινη φορμα καποιος σαν και μενα δηλ.40 χρονων που αγορασε την πρωτη του μοτοσυκλετα (που παντα ηθελε) τον Ιουνιο του 2009 και δεν εχει καμια σχεση με track days(αν και σκεφτομαι να παω να κανω κανενα μαθημα στο riding school).

Επειδη ζουμε στην Ελλαδα και εδω συνηθως φορανε στολες μονο οσοι μπαινουν σε πιστα (στην Αγγλια που εχω ζησει στο παρελθον καποιοι συναδελφοι ερχοντουσαν στο γραφειο με δερματινες στολες και αλλαζαν ρουχα εκει) δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να παρω στολη μονο για γρηγορες βολτες εκτος Αθηνας και για μια δυο φορες που μπορει να κανω κανενα μαθημα σε πιστα..απο την αλλη μερια τιποτα νομιζω δεν σου προσφερει την προστασια μιας στολης.
the steps we take all leave footprints...

Re: αγορα δερματινης φορμας  

Από: Sprinter στις 13/04/2010 3:51 μμ.

Θα σου πρότινα μια καλή διαιρούμενη, σπορ-τουρινγκ ας πουμε, με καλό, φαρδύ και μακρύ φερμουάρ που συνδέει το πάνω με το κάτω.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: starsailor στις 13/04/2010 4:44 μμ.

thanks για την απαντηση Sprinter.Εχω ενα δερματινο μπουφαν της Triumph(Arrow) νομιζω οτι αυτο ενωνεται με δυο διαφορετικα δερματινα παντελονια..το ενα με ξυστρες το αλλο σκετο για πιο touring και γενικη χρηση...Ισως αυτο να ειναι μια καλη λυση
the steps we take all leave footprints...

Από: johnygalan στις 13/04/2010 4:47 μμ.

Sprinter"Θα σου πρότινα μια καλή διαιρούμενη, σπορ-τουρινγκ ας πουμε, με καλό, φαρδύ και μακρύ φερμουάρ που συνδέει το πάνω με το κάτω."

+1050
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: denthnpalevw στις 13/04/2010 6:19 μμ.

οι αποπανω τα ειπαν πολυ σωτσα. ειδικα απο την στιγμη που εχεις ηδη ενα μπουφανακι τοτε δεν υπαρχει λογος αγορας στολης και κανεις αψογα την δουλεια σου με ενα παντελονι. Μονο μην κολλας στο οτι το μπουφαν ειναι triumph. Κατα πασα πιθανοτητα και ολα τα alpinestars παντελονια θα κουμπωνουν αψογα. Ισως και αλλα.
Δεν έχω υπογραφή.......

http://betform.blogspot.com/

Από: Sprinter στις 13/04/2010 6:22 μμ.

Ποιοί αποπάνω βρέ? Μόνο εγώ είπα. Ο άλλος απλώς συμφώνησε και μούδωσε ένα ρούμπο
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Από: denthnpalevw στις 13/04/2010 6:28 μμ.

δεν εχει σημασια. ουσιαστικα 2 προτείνουν το ιδιο πραγμα. απλα ο ενας συμφωνώντας μαζι σου...

ασχετο τι ειναι ο ρουμπος????
Δεν έχω υπογραφή.......

http://betform.blogspot.com/

Από: nfot στις 13/04/2010 7:55 μμ.

+675 στη διαιρουμενη απο μενα.

Εχω ολοσωμη και δε θα ελεγα οτι ειναι βολικη για τουρισμο.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: johnygalan στις 14/04/2010 12:28 πμ.

denthnpalevw"

ασχετο τι ειναι ο ρουμπος????"

+1050
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: Sprinter στις 14/04/2010 9:08 πμ.

http://www.slang.gr/lemma/show/roumpono_9853/

Από: giannisx στις 14/04/2010 5:34 μμ.

Sprinter"http://www.slang.gr/lemma/show/roumpono_9853/"

Μας ρούμπωσες!!!