ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ¶
Από: aimiliosbmw στις 11/01/2011 1:29 πμ.
Μόλις έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα και αγόρασα του κουτιού TIGER 1050 ABS σκέφτηκα να την ασφαλίσω για κλοπή αφού με δυσκολία την απέκτησα. Δεν είχα ασφάλεια κλοπής σε παλαιότερες μηχανές μου αλλά μάλλον η θεια φώτιση με παρακίνησε και πάντα λόγο χρημάτων αφού μιλαγες για TRIUMPH και γελαγαν κάποιοι μέχρι χτες.
Την αγόρασα 19/1/2009 με τιμή 11760€ συν τα δωράκια της αξίας 1500€ τότε και κατά συνέπεια μπουγιουρντί 630€ το χρόνο στην INTERAMERICAN.Μου σύστησαν ένα ασφαλιστή τα είπαμε τηλεφωνικός και μου έδωσε αρ. λογαριασμού ώσπου έκανα και τη κατάθεση για να εκδοθεί η ασφάλεια για να μπορέσω να παραλάβω το ΤΙΓΡΑΚΙ μου. Πέρασε ο χρόνος και πάλι τηλεφωνικός με ενημέρωσε ο ασφαλιστής για ανανέωση την 19/1/2010 και τα νέα ασφάλιστρα είναι 619€ πλέον...καταθέτω πάλι μέσω τραπέζης τα χρήματα και χωρίς κάποια προσωπική επαφή πάλι, ταχυδρομικός τσουπ στη πόρτα το ασφαλιστήριο όπου τα 11760€ έγιναν 9500€ τιμή που ακόμα δε παίζει πόσο μάλλον 1ετους μηχανής με 4500khm.Μετά το ατυχές συμβάν την 19/11/2010 eklaph-triumph-tiger-1050-le-k-t2890.html#p34808 όπου και εκλάπη με 9800khm περίπου αναμμένο το τρίμηνο ώστε να αποζημιωθώ οικονομικά τουλάχιστον γιατί ηθικά έχω γίνει κουρέλι. Αν και η μηχανή με τιμολογημένα αξεσουάρ(xenon 5000κ στις δυο σκάλες,led πορείας ,ρευματολήπτη 12V,carbon φτερά μπρος πίσω ,carbon tank pad,carbon πίσω μαρσπιε,carbon καπάκι γραναζιού, μανιτάρια κινητήρα & σασί GSG,εξάτμιση REMUS HEXACONE TITANIUM,FAT BAR nikken τιμόνι triumph μαύρο ματ, ζελατίνα μαύρη φυμε MRA με το διπλό προστατευτικό, θερμαινόμενα grip,diablo rosso 3,R&G SPINDLE SLIDERS πίσω τροχού για stand) έχει φτάσει 14500+ ο ασφαλιστής λέει ότι θα έπρεπε να τα είχα δηλώσει κατόπιν εορτής και δε ξέρω πόσα λεφτά + θα μου ζηταγαν οι αθεόφοβοι. Τεσπα λέω και συμβιβασμένος με τα 9500€ κάτι μου ψιθυρίζουν για νέο παζάρι....που δεν είμαι προετοιμασμένος με τίποτα και επειδή αρχίζω και τα παίρνω στο κεφάλι σας λέω δεν έχω συμβόλαιο ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο, δεν έχω υπογράψει πουθενά για τις αυτόματες προσαρμογές τους που έχουν στο φάκελο τους και έχω στη κατοχή μου μόνο το αποδεικτικό είσπραξης ασφαλίστρων. Παρακαλώ βοηθήστε με κι αν χρειαστεί να κινηθώ νομικά θα το έχουν.
Η Μοτεκ ασχολείται με τέτοιου είδους περιπτώσεις?