Δουλεια δεν ειχ'ο Διαολος .... ledακια εβαζε .... ¶
Από: Aris. στις 23/01/2010 10:28 μμ.
Για να δειτε ολοκληρες τις φωτογραφιες καντε δεξι κλικ πανω στην φωτο και πατηστε την 1η επιλογη στο κουτακι που θα σας βγαλει! (view image) εαν εχετε αγγλικα windows
Σας παρακαλω μην δισταξετε να με κραξετε αν δεν σας αρεσει ή αμα ειναι επιεικως απαραδεκτο ή μοιαζει με τσιρκο ... ή ...ή...ή ....
Λοιπον ... χρειαστηκα μερικα ζωναρακια - δεστρες - tire ups (οπως θελετε πειτε τα) και μονωτικη ταινια...
Ledοταινια...
Εχει σημεια που μπορεις να την κοψεις με ψαλιδι ανα 3 led αποσταση
συνδεδεμενο κομματι
Κανα μετρο διπλο τηλεφωνικο καλωδιο 0.80mm (ραζιμ)
Θερμοσυστελομενο "μακαρονι" (δεν ξερω πως λεγεται κανονικα)
Καλυτερα ειναι να το ζεσταινεις με θερμοπιστολο .... αλλα ... και ο αναπτηρας BiC καλος ειναι
Δοκιμες για τις ενωσεις των καλωδιων στην ledοταινια (τι καθαρος παγκος εργασιας ...! )
Μερικες λεπτομεριες ακομα ....
Η τοποθετηση ...
Τα εργαλεια κανουν την ζωη μας πιο ευκολη ...
Καπου ειχα αφησει το λαμπακι της μαμας βασης κατω απο τη σελα ....
Α να το... απο εδω θα παρω ρευμα για τα ledακια μου
4 καλωδια ερχονται απο τις 2 ledoταινιες , τα 2 θετικα (+) μαζι στην ιδια κλεμα και 2 αρνητικα μαζι στην αλλη
και τα τροφοδοτουμε με 12V= απο το λαμπακι πινακιδας της μαμα βασης.
Το συνδεουμε και αυτο να το εχουμε κατω απο τη σελα ... ετσι ... για να μην μεινει παραπονεμενο ....
Ωραια ! Τελειωσαμε ... οι Ledοταινιες κολλημενες πανω στα carbon στηριγματα των arrow τελικων σχεδον δεν φαινονται !
Το αποτελεσμα...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ο φωτισμος απο τα 6 led συνολικα (3 και 3)
Ολες αυτες οι λαμψεις ειναι αντανακλασεις απο το gloss black undertray απο αυτην την οπτικη γωνια
Καλυψα τα 2 κατω led απο καθε μερια για να δω πως φαινεται με μονο το ενα ,πανω , led μονο
Καλυψα τα 2 πανω led απο καθε μερια για να δω πως φαινεται με το ενα ,κατω , led μονο
Σχολιαστε αφοβα ...
Υ.Γ Ευχαριστω τους συναδελφους μου που με βοηθησαν και ολοι μαζι μαλακιστι...ε συγγνωμη.... εργαστηκαμε
για να τελειωσω την μαλακ... ε ... καινοτομια μου ..!