Ηλικια και τυπος μηχανης ¶
Από: starsailor στις 03/04/2012 3:33 μμ.
Με αφορμη ενα σχολιο που διαβασα εδω σε καποιο μηνυμα θα ηθελα να ακουσω τισ αποψεις σας σχετικα με το αν η ηλικια αποτελει ανασταλτικο παραγοντα η βαζει περιορισμους στην αγορα συγκεκριμενου τυπου μηχανης.Παντα αγαπουσα τις μηχανες...εφτασε ομως το 2009 οπου σε ηλικια 39 χρονων αγορασα την πρωτη μου μηχανη (street triple).Παντα μου αρεσαν οι γυμνες και οι πιο sport μηχανες(δεν κανω και πολλα μακρινα ταξιδια με αποσκευες ..προτιμω τις βολτες ακτινας 100-300 χιλιομετρων).
Το θεμα μου ειναι οτι επειδη απεκτησα μηχανη σε αυτη την ηλικια και δεν εχω χορτασει οδηγωντας πολλες διαφορετικες μηχανες οπως π.χ. εκαναν πολλοι αλλοι απο τα 18 τους ,δεν θα μπορεσω να χαρω τις μηχανες που μου αρεσουν(ηρθε και η οικονομικη κριση να κανει τα πραγματα δυσκολοτερα)...Το ιδανικο σεναριο για μενα θα ηταν μεσα στην επομενη 10ετια να παρω ενα daytona μετα ενα speed triple και να καταληξω σε ενα bonneville(τρεις μηχανες που λατρευω για διαφορετικους λογους).....Αγχωνομαι οταν σκεφτομαι οτι αν δεν παρω το daytona αρκετα συντομα μπορει να φαινομαι γραφικος η να με πονανε πολυ οι καρποι μου και γενικα να μην το ευχαριστηθω.