Κατακλυσμός !!!

Κατακλυσμός !!!  

Από: tharis στις 22/05/2010 6:50 μμ.

Σημερα σηκωνομαι το πρωι και με χαρα βλεπω οτι είχε ηλιο!! Οποτε ετοιμαζομαι και γω για την πρωτη μου μεγαλη βολτα. Αφου γυρισα ολα τα γυρω χωρια (δεν ηθελα να φυγω και πολυ μακρυα μιας και ο καιρος ηταν επιφοβος) και εγραψα καμια 100αρια χιλιομετρα γυρναω το μεσημερι στην πολη και περνω εναν φιλο μου να παμε για καφεδακι..

Εκει που χαζευαμε τη μοτο και ρουφουσαμε τον παραδοσιακο φραπε αρχιζει και σκοτεινιαζει.. Μεχρι να πληρωσουμε τον καφε ηδη επεφταν οι πρωτες χοντρες σταγονες, μπουμπουνιζε δυνατα και η κατασταση φαινοταν επικινδυνη ..

Αρπαζω κατευθειαν τη μοτο και κατευθυνομαι σε ενα μικρο υποστεγο εκει κοντα που ισα ισα χωρουσαμε εγω η μηχανη και ο φιλος μου.. 1 sec αργοτερα αρχισε να ριχνει κατι μπαλες παγου ΝΑΑ.. με το συμπαθειο δλδ .. Ευτυχως το προλαβαμε το κακο.. Αφου περασε κανενα 5λεπτο και ηρεμισαν καπως τα πραγματα (ειχαμε ηδη γινει μουσκεμα δλδ ) περνουμε το δρομο για πισω.. Εν το μεταξυ ολοι οι δρομοι κατεβαζαν ποταμια... Αφηνω τον φιλο μου σπιτι του και γυρναω και γω για το γκαραζ..

Το πρωτο πραγμα που παρατηρησα ηταν οτι ολα τα νερα πηγαιναν κατευθειαν πανω στα ποδια σου .. Σε καποια φαση αναγκαζομαι να περασω μεσα απο μια μεγαλη λιμνη με νερο και τοτε βλεπω ενα κυμα να ερχετε πανω απο το μασκακι κατευθειαν πανω στο κεφαλι μου Ε εκει εγινα κυριολεκτικα μουσκεμα ...

Το δευτερο ομως και καλυτερο ηταν που ενω πηγαινα με σταθερη ταχυτητα με τεταρτη και 2000-3000 στροφες καθε φορα που περνουσα απο διαβαση και πατουσα πανω σ αυτες τις ασπρες τσουλιθρες αυτο αρχιζε τις μπαντες .. Ειναι δυνατον να γλυστραει τοσο πολυ ?? και να πεις οτι ειχε γλυτσα ο δρομος .. με τετοια βροχη ειχε πλυθει καλα .. με το παπι δεν το ειχα παρατηρησει ποτε σε παρομοια κατασταση.. μηπως επειδη τα λαστιχα μου ειναι ακομη πολυ καινουργια ??
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Re: Κατακλυσμός !!!  

Από: denthnpalevw στις 22/05/2010 7:10 μμ.

ελπιζω να καταλαβαινεις οτι μιλας για τους δρομους ή μαλλον καλυτερα για τα παγοδρομια της Θεσσαλονικης. μονο για πατιναζ ειναι αυτο το οδοστρωμα.
οσο για τα νερα δεν γινεται κατι ιδιαιτερο εκτος απο μια προεκταση του μπροστα φτερου και το πισω λασπωτηρα. οτι και να κανεις θα βραχεις. γυμνο διαλεξες!!!!!!
Δεν έχω υπογραφή.......

http://betform.blogspot.com/