Μια ιστορια θα σας πω.. ¶
Από: jimmakos1050 στις 04/01/2011 12:33 μμ.
Τα συναισθηματα που ενιωσα αμεσως μετα το πεσιμο δεν μπορω να τα περιγραψω.Το σοκ ειναι μεγαλο και εντονο σιγουρα.Την εβγαλα μονο με ενα σπασιμο στο μικρο δακτυλο και κακωσεις σε πολλα σημεια του σωματος μου.Το μονο σιγουρο ειναι οτι καποιος εκει πανω με προστατευσε και μου χαρισε και αλλες μερες ζωης.Το γεγονος οτι ζω οφειλεται στο οτι δεν βρηκα καπου και δεν με πατησε καποιος οσο βρισκομουν στο δρομο.Δεν συζητω καν πως αν δεν φορουσα κρανος μπουφαν και γαντια τι θα ειχε γινει
Μετα απο ολα αυτα και τις επομενες μερες που ηρεμησα καταλαβα οτι οσο ειμαστε υγιεις και σωοι δεν κατανοουμε οτι αυτο ειναι το μεγαλυτερο αγαθο,η υγεια μας.Αγχωνομαστε συνεχως και ζουμε με πιεση και δεν χαιρομαστε τις μικρες χαρες της ζωης.Αυτο που καταλαβα ειναι οτι τπτ δεν ειναι δεδομενο.Σε μια στιγμη ολα μπορουν να αλλαξουν εντελως στη ζωη σου οποτε ας την χαρουμε οσο γινεται καλυτερα.
Οσο για την μηχανη συρθηκε και αυτη, δεν βρηκε πουθενα δεν τουμπαρε και τελικα εχει ζημιες μεν αλλα που διορθωνονται με αλλαγες σε ανταλλακτικα.Δεν εχει παρει πλαισιο ή κατι αλλο χοντρο.Αρα να και κατι που αντεχει ο Τιγρης.Λετε να χαλασαν τα πιστονια????
Αυτα απο μενα και κατι τελευταιο που το τονιζω ξανα.ΦΟΡΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑΝ ΚΙΜΑΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟς ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΠΑΘΑ ΚΑΤΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΩΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΟΥΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΕΣΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟ.
ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΑ!!!!