Ωραίο thread ανοιξες νιάτο, μπράβο
Εμένα ανέκαθεν με γοήτευαν οι Ευρωπαίες , με το ταπεραμέντο και το ιδιαίτερο στυλ τους , ωστόσο η φήμη τους ως ιδιότροπες και ζημιάρες με εμπόδιζε να συνάψω σοβαρό "δεσμό" στα χρόνια της πρώτης μου νεότητας. Η επιλογή μιας γκέισας εκείνη την εποχη φανταζε πιο συνετή. Ήσυχες, υπάκουες, ανθεκτικές, αξιόπιστες, φτηνότερες και με αφθονία ανταλλακτικών ήταν οι βασικές αρετές τους. Κάτι όμως έλειπε, κι αυτό το κάτι ηταν το πιο σημαντικό για μενα. Ελειπε η έξαψη της επαφής. Μια μέρα λοιπον προ 3 ετων ξεκίνησα προς αναζητηση νέας "ερωμενης" και ο δρόμος με οδηγησε στην Triumph οπου με περιμεναν μια τίγρη και δυο τριπλάκια, το μεγάλο και το μικρό του αδερφάκι. Τα δυο πρώτα ούτε καν τα δοκίμασα λόγω budget , εκανα test ride το τριτο και όπως όλοι κόλλησα. Δεν το αποφασισα ομως γιατι λογω της σωματικής μου διαπλασης, περνώντας απο μια βιτρίνα και κοιταζοντας μας διαπιστωσα οτι φαινόμουν σα να οδηγω μοτοποδήλατο
Πολυ μικροκαμωμενη για τα γουστα μου
Εφυγα λοιπον γοητευμενος μεν απογοητευμενος δε
Πήγα απέναντι , στην Aprilia, τεσταρα το shiver, κουμπωσα επανω του ακαριαια, ροπη αφθονη για τα στανταρτς μου και μια ξεχωριστη αισθητική που δε μαφησε αδιάφορο. Επίσης τιμουλα ρεαλιστική. Εκανα λοιπον την πρόταση στον dealer και βουαλα. Δυο χρόνια κρατησε ο δεσμός μας. Πέρσι το καλοκαίρι , την απάτησα για μια μερα, ξαναπήγα στην Triumph(κατι μ ετρωγε..) όπου στη γωνια κρυβοταν ενα επιβλητικο πορτοκαλί speed . Το καβαλησα , πηγα περιφερειακό μεχρι την εξοδο για καλαμαριά-αεροδρόμιο και συγκλονίστηκα.. Επιστροφή στο κατάστημα και με τα σάλια να τρεχουν αρχισα να διαπραγματευομαι ανταλλαγη. Δυστυχως οι οροι ήταν καθε αλλο παρα ευννοικοί και εφυγα απογοητευμενος για 2η φορα. Ωσπου (τελειωνω !) το χειμωνα κα μη αντεχοντας αλλο την απουσία της Αγγλίδας απο τη ζωη μου αρχισα να ψαχνομαι για μτχ με ελαχιστα χιλιομετρα. Μολις το εντόπισα εκανα το ντου και ναι , ενα μαυρο γιαλυσμενο τριπλάκι με περιμενε κουνωντας τα αλλοιθωρα ματακια του
Από τοτε δηλώνω ερωτευμενος και με ενα χαζό χαμογελο στα χειλη πριν , κατα τη διάρκεια και μετα την καθε μου βόλτα μαζι της.
Ηθικό δίδαγμα: αν δεν είναι το μοναδικό σας μεταφορικό μέσο και αν το πορτοφόλι σας αντεχει παρτε όποια σας τονωνει, ανανεωνει, γοητευει και εξιταρει. Αν οχι, χμ, ξανασκεφτειτε το πριν πατησετε τη σκανδάλη
the road is made clear when viewed from above..