Τι βενζίνη βάζετε στη μηχανή σας?

Τι βενζίνη βάζετε στη μηχανή σας?  

Από: mastersam13 στις 18/05/2011 4:48 μμ.

Παίδες ξέρω οτι ανοίγω θέμα που παίρνει μεγάλη συζήτηση...
Μιλάμε για την επιλογή μας στην πλειονότητα των περιπτώσεων (όχι μια στο τόσο).
Αν μπορεί κάποιος να μας μας πει και το γιατί, καλό θα ήταν, για να μαθαίνουμε οι υπόλοιποι.
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις.

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:49, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Re: Τι βενζίνη βάζετε στη μηχανή σας?  

Από: tharis στις 18/05/2011 5:05 μμ.

Απλη φυσικα....

γτ λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν ...
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: mastersam13 στις 18/05/2011 5:07 μμ.

haris"Απλη φυσικα....

γτ λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν ... "

Καλή απάντηση που δεν σηκώνει και αντίλογο
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις.

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ

Από: sinister στις 18/05/2011 5:12 μμ.

απλη γιατι με τη νοθεία που υπαρχει κ η 100 αμφιβάλλω αν ειναι 95,αν καποιος βαλει πραγματικα 100 βλεπει διαφορά στα χλμ μεγαλη οποτε θεωρητικα η τιμη της 100 ειναι "ιδια" με της 95αρας,ολα αυτα ομως συμβαινουν σε αλλες τριτοκοσμικες χωρες κ οχι στη δικη μας!
http://www.mrbike.gr/website/o-pagkos/A ... fotos.html

Από: redfoot στις 18/05/2011 5:24 μμ.

ετσι ακριβως..
κι εγω αν εμπιστευομουν καποιον 100% την καλυτερη θα βαζα. Οι καιροι που ζουμε όμως είναι πονηροί και άβυσσος η ψυχη του καθε βενζινα..
the road is made clear when viewed from above..

Από: Cpt. Haddock στις 18/05/2011 5:49 μμ.

Τη φτηνότερη
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: Native στις 18/05/2011 6:09 μμ.

Απλή, αλλα καποια σε καποια μοτερ δεν ειναι καλο να βάζεις και θέλουν μονο 100αρα. Στο αμαξι πχ βάζω μονο 100αρα γιατι με την απλη παντα χτυπαει πυράκια. δυστυχώς δεν μπορω να του αλλάξω πρόγραμμα...
Είναι γλυκό το γκάζι...στο φρένο είναι η πίκρα...

Από: lleonidas στις 18/05/2011 6:34 μμ.

+1 σε sinister,redfoot.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τσεκάρουμε ποιο πρατήριο κλέβει λιγότερο κ να προτιμάμε αυτό.H ένδειξη στο tiger 1050 για τα εναπομείναντα χλμ δεν πάει με τίποτα πάνω από 240 ή μου φαίνεται;;

Από: tooljim13 στις 18/05/2011 6:36 μμ.

lleonidas"+1 σε sinister,redfoot.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τσεκάρουμε ποιο πρατήριο κλέβει λιγότερο κ να προτιμάμε αυτό.H ένδειξη στο tiger 1050 για τα εναπομείναντα χλμ δεν πάει με τίποτα πάνω από 240 ή μου φαίνεται;;"

Σου φαίνεται...
Μάλλον έχει πολυυυυυύ βαρύ χέρι.

On topic...Απ'τη στιγμή που δεν μπορώ ποτέ να ξέρω αν η 100αρα είναι νοθευμένη ή όχι,πάντα θα βάζω την φθηνότερη..

Από: tmos στις 18/05/2011 6:52 μμ.

Απλή και γω για όλους τους παραπάνω λόγους

Από: sinister στις 18/05/2011 7 μμ.

ο,τι βενζινη κ να βαζουμε θα πρεπει να βαλουμε στο προγραμμα την αλλαγη πιο συχνα του φιλτρου βενζινης.Πολλες τρομπες ζοριζονται λογω βρωμας κ καιγονται(ειδικα αυτες που ειναι εμβαπτισμενες) οταν μενουν κ με χαμηλη σταθμη βενζινης , πραγμα που τις κανει να μην ψυχονται επαρκως.
http://www.mrbike.gr/website/o-pagkos/A ... fotos.html

Από: tharis στις 18/05/2011 7:11 μμ.

Ωραιοι ειστε εσεις ρε .... Επειδη δεν ξερετε αν η 100αρα ειναι 100% 100αρα και μπορει να ειναι και 95αρα βαζετε την τελειως μαπα που παιζει να ειναι και 91 RON, ενω αν ξερατε οτι η 100αρα ειναι 100αρα θα την βαζατε σιγουρα ..........

.......βοηθεια μας ...
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: Tigris3 στις 18/05/2011 7:23 μμ.

Πέρσι από την αγορά του τίγρη και μέχρι το φθινόπωρο, έβαζα 100άρα αυστηρά!
Τώρα με τις τιμές που υπάρχουν πλέον στα βενζινάδικα, βάζω αυστηρά 95άρα!

Από: tmos στις 18/05/2011 7:28 μμ.

haris"Ωραιοι ειστε εσεις ρε .... Επειδη δεν ξερετε αν η 100αρα ειναι 100% 100αρα και μπορει να ειναι και 95αρα βαζετε την τελειως μαπα που παιζει να ειναι και 91 RON, ενω αν ξερατε οτι η 100αρα ειναι 100αρα θα την βαζατε σιγουρα ..........

.......βοηθεια μας ...
"

Δεν είναι μόνο η αμφιβολία για την ποιότητα της 100άρας αλλά σε συνδυασμό με την απίστευτη τιμή που έχουν φτάσει οι βενζίνες υπάρχει θεματάκι.

Στη Χίο η διαφορά απλής και 100άρας είναι πάνω από 0,20 το λίτρο, δηλαδή 4 το ντεπόζιτο. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό μέχρι τώρα έχω κάψει 50 ντεπόζιτα άρα μιλάμε για 200€. Όλα αυτά σε 8 μήνες. Άρα το χρόνο 300... δεν το συνεχίζω γιατί μου έρχονται στο μυαλό οι ατάκες του αλησμόνητου Θανάση στο "Θα σε κάνω βασίλισσα" και γελάω μόνο που τις σκέφτομαι.

Από: mastersam13 στις 18/05/2011 7:31 μμ.

haris"Ωραιοι ειστε εσεις ρε .... Επειδη δεν ξερετε αν η 100αρα ειναι 100% 100αρα και μπορει να ειναι και 95αρα βαζετε την τελειως μαπα που παιζει να ειναι και 91 RON, ενω αν ξερατε οτι η 100αρα ειναι 100αρα θα την βαζατε σιγουρα ..........

.......βοηθεια μας ...
"

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ