6 Φ για τη Φανή, οδήγηση με μοτοσυκλέτα. ¶
Από: billy the kid στις 30/11/2012 2:06 μμ.
http://www.youtube.com/watch?v=Bm86ypR-RMs
Από: billy the kid στις 30/11/2012 2:06 μμ.
Από: Polymhxanos στις 02/12/2012 2:57 πμ.
Από: Ecobill στις 02/12/2012 8:44 πμ.
Polymhxanos"Δεν είναι μια ταινία για την οδήγηση μηχανής, αλλά η μία ιστορία, σπονδυλωτής ταινίας με θέμα την οδήγηση.
Βγήκε σαν παραγωγή των 4 τροχών και του Κώστα Καββαθά. Είναι καλογυρισμένες και οι 4 ιστορίες του και παίζουν πολύ γνωστοί ηθοποιοί σε όλες.
Οι 4 ιστορίες έχουν να κάνουν με οδήγηση στην πόλη, στο χώμα, εθνική και μοτοσυκλέτα. Προσωπικά μου άρεσε η ιστορία της εθνικής, έχει και μέγαρα και μιλφ και παίζει ρολάκι και ο πρόεδρος, όλα καλά.
Όλοι οι ήρωες, και των 4 ιστοριών, πάνε στην Πάτρα για μια θεατρική παράσταση, και έτσι δένουν οι 4 ιστορίες στο τέλος.
Μια και έχω το DVD, μάλλον θα το ανεβάσω κάπου να το πάρει όποιος θέλει."
Από: galileos στις 02/12/2012 8:51 πμ.
Polymhxanos"Δεν είναι μια ταινία για την οδήγηση μηχανής, αλλά η μία ιστορία, σπονδυλωτής ταινίας με θέμα την οδήγηση.
Βγήκε σαν παραγωγή των 4 τροχών και του Κώστα Καββαθά. Είναι καλογυρισμένες και οι 4 ιστορίες του και παίζουν πολύ γνωστοί ηθοποιοί σε όλες.
Οι 4 ιστορίες έχουν να κάνουν με οδήγηση στην πόλη, στο χώμα, εθνική και μοτοσυκλέτα. Προσωπικά μου άρεσε η ιστορία της εθνικής, έχει και μέγαρα και μιλφ και παίζει ρολάκι και ο πρόεδρος, όλα καλά.
Όλοι οι ήρωες, και των 4 ιστοριών, πάνε στην Πάτρα για μια θεατρική παράσταση, και έτσι δένουν οι 4 ιστορίες στο τέλος.
Μια και έχω το DVD, μάλλον θα το ανεβάσω κάπου να το πάρει όποιος θέλει."
Από: Polymhxanos στις 03/12/2012 6:57 μμ.
Από: Polymhxanos στις 03/12/2012 8:31 μμ.
Από: Tigris3 στις 03/12/2012 8:53 μμ.
Polymhxanos"Ωραία, οπότε ή σου στέλνω το δισκάκι με ένα ταχυδρομείο ή μου εμπιστεύεσαι κωδικό να το ανεβάσω εγώ από τον λογαριασμό σου. Εννοείται στην δεύτερη περίπτωση, μόλις κάνω το ανέβασμα αλλάζεις τον κωδικό σου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία.
Διαλέξτε."
Από: Polymhxanos στις 05/12/2012 1:25 πμ.