honda hornet 2011

honda hornet 2011  

Από: black_power στις 20/06/2011 11:51 μμ.

επιτέλους ομόρφυνε η honda το hornetακι(η αναβάθμιση δλδ ηταν να το κανουν σαν το cb1000)... τουλάχιστον τώρα βλέπεται
Το πέτυχα τυχαία στο car.gr με 7850 ευρώ! και νομιζω οτι ειναι το abs!!! αν ισχύει αυτο που εχουν ανεβάσει είναι πάρα πολύ καλή τιμή ... 600ρι με abs "καινουριο" μοντέλο , και νομιζω οτι διέκρινα και ρυθμιζόμενες μπροστινές αναρτησούλες...
δε μπορώ να βρω αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά... ακομα και στο site της δεν λέει πολλα

Re: honda hornet 2011  

Από: nfot στις 21/06/2011 12:45 πμ.

7.850 γιουρια για τη συγκινηση που προσφερει μια ραπτομηχανη ειναι πολλα.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: mastersam13 στις 21/06/2011 2:20 μμ.

nf"7.850 γιουρια για τη συγκινηση που προσφερει μια ραπτομηχανη ειναι πολλα."

Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις.

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ

Από: nfot στις 21/06/2011 3:53 μμ.

Και για να το τεκμηριωσω.
Σε ενα TD που εκανα με φιλους, ανταλλαξα μοτο με εναν που εχεi CBR 600 RR. Εχει και Tiger και γραφει κι εδω μεσα. Λευτερη κι εγω σ'αγαπαω ρε φιλε
Το σου μπου ρου λοιπον ηταν σαν Play station. Αχρωμο, αγευστο, αδιαφορο. Αυτο ομως το εκανε τοσο φιλικο, μαζι με τη αψογη, για μενα, θεση οδηγησης που εγραψα καλυτερους χρονους με λιγοτερη προσπαθεια
Την ιδια αποψη σχηματισαν και ολοι οσοι το οδηγησαν εκεινη τη μερα.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: tharis στις 21/06/2011 6:17 μμ.

Επειδη ετυχε να οδηγησω κι εγω το ιδιο playstation συμφωνο με τη ραπτομηχανη που σου γαργαλαει τα @@, διαφωνω με τη θεση οδηγησης που δε μπορω να πω οτι με βολεψε..

Και λιγο ψοφιο ηταν ρε παιδι μου...
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:50, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: ΛΑΜΔΑ στις 21/06/2011 9:19 μμ.

Ρε παιδια τι σχεση εχει το hornet με το cbr600rr

Από: nfot στις 21/06/2011 9:30 μμ.

Τη φιλοσοφια της Honda σχολιαζουμε.

Από: black_power στις 22/06/2011 3:42 πμ.

εγώ διστυχώς δεν έχω καβαλήσει ουτε hornet ούτε cbr , ΑΛΛΑ δεν συμφωνώ μαζί σας ,γιατι πιστεύω οτι τα 4κύλινδρα 600ρια που βγαζουν τη ροπή τους ψηλά δε μπορείς να τα κρίνεις απο ένα test ride γιατι πολύ απλά τη πρώτη φορά που θα το καβαλήσεις ,φοβάσε να το πας 14.000 στροφες που βγάζει όση ροπή έχει το 675 στις 8000-9000 (τα νούμερα είναι τυχαία , για να πιάσετε το νόημα).
Όταν η ροπή είναι γραμμική και δεν έχει απότομα "σκαλοπάτια" μπορείς πιο εύκολα να ελέγξεις μια μηχανή.Δεν μπορείς να λες οτι είναι ψοφίμι μια μηχανή που βγάζει 102 άλογα (τη στιγμή που εσύ έχεις 108)

ΥΓ. Δεν είμαι τζαπανοφιλος, αλλιώς δε θα χα triumph

Από: redfoot στις 22/06/2011 8:17 πμ.

Σωστό είναι αυτό , ενα test ride δεν αρκεί για να καταλάβεις πλήρως την συμπεριφορά και αποδοση μιας μοτοσυκλετας, , παίρνεις ωστόσο μια γεύση, και αναλογα με το βαθμό εμπειρίας του καθενός βγάζεις τα συμπεράσματα σου. Τα παιδια σου περιγράφουν αυτή την πρώτη αίσθηση και βεβαια συγκρίνοντας μηχανάκια που με το καλημέρα σε βαζουν στη μπρίζα (street, daytona) με ενα φιλικό 4κύλινδρο είναι φυσικό να αισθανθείς μια κάποια απογοήτευση. Αν όμως είχες ενα cb πχ ή τίποτα και οδηγήσεις το cbr ή το hornet θα σου φαινόταν βέλος. Hornet οδηγησα κι εγω όταν πρωτοβγήκε στην αγορά, εψαχνα τότε 600αρι και τα τεσταρα όλα. Η ροπή είναι πράγματι απολυτα γραμμική και το μηχανάκι τέρας φιλικότητας. Αν καποιος επιθυμεί ενα ευκολοδήγητο, ανετο και αξιοπιστο μηχανάκι και συμβιβάζεται με το γεγονός οτι ξυπνάει στις ψηλες όπως ολα τα 4κύλινδρα τότε αποτελεί μια πρώτης τάξεως επιλογή. Είναι τι ζητα κανείς. Οι 3 κύλινδροι αποτελουν τη μέση λύση μεταξύ των απότομων και ενίοτε νευρικών 2κύλινδρων και των ράθυμων 4κύλινδρων. Ψόφιο βέβαια δεν το λες επ ουδενί, νωχελικό ίσως.
the road is made clear when viewed from above..

Από: tharis στις 22/06/2011 9:42 πμ.

Εγω προσωπικα δεν εκανα test ride το hornet, για μια "βολτα" με το cbr στην πιστα μιλησα, το οποιο εχει και αρκετα αλογακια παραπανω απο το street. Οταν λεω "ψοφιο" δεν εννοω οτι δεν παει, αλλα για να παει οπως ειπες κι εσυ πρεπει να το κρατας πολυ ψηλα πραγμα που προϋποθετει καλη γνωση της λειτουργειας του μοτερ αλλα και να ασχοληθεις με το γραναζωμα του. Ειναι σαν να οδηγας "ψοφιο" ηλεκτρικο και οπως ειπε κι ο Νικος δε σου προσφερει καμια συγκινηση ...

Για το hornet δε μπορω να ξερω.. ειμαι σιγουρος οτι θα ξυπναει λιγο πιο χαμηλα, αλλα παραμενει 4κυλινδρο..
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..