!!!
.....το μεγαλύτερο κομμάτι κάθε είδους δημοσιογραφίας στην Ελλάδα...ΔΕΝ είναι αντικειμενικό ..σε αυτο θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι νομίζω...για του λόγου το αληθές μπορεί κανείς να ψάξει τον κώδικα του bbc σε βιβλίο
κ να καταλάβει και καλύτερα το γιατί, αν έχει τέτοια απορία.
αυτή ή μη αντικειμενικότητα αποδεικνύεται καθημερινά έτσι και αλλιώς ... δε θέλει και πολλή φαντασία..ο τομέας των μηχανών δεν αποτελεί εξαίρεση..
απλά υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις ανθρώπων που προσπαθούν να γράφουν αντικειμενικά σε κάποια κομμάτια "τύπου" που κυκλοφορούν....καμιά φορά το καταφέρνουν, συνήθως όμως όχι, αφού ο καθένας έχει την προσωπική άποψη , γνώμη και προκατάληψη , η οποία είναι πολύ δύσκολο να μπει στην άκρη. οχι ακατόρθωτο αλλά δύσκολο.
ετσι, ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια για την αγορά μηχανής...
αντικειμενικά το r για παράδειγμα, οταν έψαχνα τα 600αρια γυμνά ήταν το ΠΙΟ καλοστημένο, το πιο ελαφρύ και με την καλύτερη γεωμετρία(ανάμεσα σε αυτά που κοίταγα)...
αλλά αυτές οι πληροφορίες μαζί με άλλες, που ήρθαν από αντιπροσωπείες, δοκιμές , φόρουμς και περιοδικά με οδήγησαν στην αγορά του Street R..(υποκειμενικότατα μπορώ να πώ)...
αν ήθελα ακόμα περισσότερη αντικειμενικότητα, θα είχα ρωτήσει μόνο επιστήμονες
αλλά ο καθένας θα μου έλεγε το αντικειμενικό απο την δική του άποψη..από τον τομέα που θα εξέταζε ο καθένας απο αυτούς...
μήπως τελικά αντικειμενικα δε θα έβγαινε όμως πόρισμα για ένα σύνολο όπως είναι μια μηχανή..?????πολύ απλά γιατί διαλέγει κανείς αυτό που γουστάρει για τους δικούς του λόγους???? ε?
Οι παραπάνω πηγές ήταν αυτές που μπορούσα να χρησιμοποιήσω, αυτές χρησιμοποίησα και διάλεξα αυτό που θεωρούσα εγώ καλύτερο γιατί υπερτερούσε έναντι των άλλων σε συγκεκριμένους τομείς...αλλά διάλεξα υποκειμενικά γιατί μ'αρεσε κ η μυγοφατσούλα του και άν κάτι θεωρούσα οτι μπορεί να του έλλειπε πχ το abs λόγω της απειρίας μου, τελικά δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο τα υπόλοιπα..
Για μένα δεν ήταν για άλλους μπορεί να είναι...
αυτό είναι ιεράρχηση των κριτηρίων. γιατί έκανα αμέσως σχολεία για να βελτιωθώ εγώ..και ας έχω φάει και τα μούτρα μου απο φρενάρισμα με άλλο μηχανάκι...αποφάσισα οτι αυτό είναι δευτερεύον για μένα, σε σχέση με τα υπολοιπα καλά του R...ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δηλαδή...
.......
κύριε
redfoot με το συμπάθιο αλλά γίνεσαι προσβλητικός τώρα και είναι περιττό γιατί θα χάσεις και το όποιο δίκιο, θα μπορούσες να έχεις...
υποκειμενικά και αντικειμενικά ζαλίστηκα με όλα αυτά
μήπως να ξαναγυρνούσαμε στο αρχικό θέμα όμως ???? λίγο πιο ήρεμα , μήπως αφήσουμε και τον γιατρό, να διαλέξει μηχανάκι???? εκτός αν στο ενδιάμεσο αποφάσισε και εδώ τσακώνεστε ακόμα...