γεια σας και από εμένα και μπράβο για την υπέροχη και πολύ κατατοπιστική δουλειά που έχετε κάνει σε αυτό το forum.
Ελπίζω να μην γράφω σε κάποιο (πολύ) άσχετο thread, αλλά θα ήθελα την άποψή σας στο ακόλουθο θέμα:
είμαι και εγώ νέος στην μοτοκίνηση (2 χρόνια) και σε αυτό το διάστημα εξοικειώθηκα στους δύο τροχούς πάνω σε ένα beverly 350. Εδώ και καιρό νιώθω πως έχει έρθει η ώρα για το επόμενο βήμα. Δηλώνω ερωτευμένος με το 800άρι τιγράκι και πιο συγκεκριμένα με το XC, αλλά θα ήθελα την βοήθειά σας σε ένα θέμα που με προβληματίζει έντονα:
καθώς δεν είμαι και πρώτο μπόι (1.75), το 800XC είναι μια μηχανή που πιστεύετε πως ένας όχι και πολύ έμπειρος αναβάτης μπορέι να κουμαντάρει με ασφάλεια ή απευθύνεται σε υψηλότερους αναβάτες? Ρωτάω την άποψή σας γιατί η εμπειρία είναι κλάσεις ανώτερη από το 10λεπτο test ride που απλά χαζεύεις το κουκλί και μαθαίνεις την δύναμη κ τις διαστάσεις του.
(Η χρήση του τον πρώτο καιρό θα είναι κυρίως αστική, αλλά φυσικά θα πατήσει το χώμα, την λάσπη, την πέτρα και ότι άλλο γεναιόδωρα μας προσφέρει η ελληνική γη!)