Αγορα Tiger ¶
Από: teo στις 23/06/2009 11:32 μμ.
Την Παρασκευή περιμένω να παραλάβω το καινούργιο μου Tiger χρώματος λευκού. Την αγόρασε ένας φίλος μου,την είδα από κοντά και μου έκανε αυτό το κλικ, που άλλες όπως Varadero, v-strom 1000, BMW 1200GS δεν στο κάνουν ρε παιδί μου...και ετσι μέσα σε πολυ μικρο χρονικό διάστημα πήρα την απόφαση να την αγοράσω.
Μετα ανακάλυψα αυτό το φορουμ και αρχισα να διαβάζω πολλα θέματα περι tiger.Ειναι γεγονός ότι προβληματιστηκα με τις πολλές περιπτώσεις βλαβών που έχουν παρουσιάσει,ακόμη και καινουργια μοντέλα με λιγα χιλιομετρα.Είχα ένα Transalp του 06 και μετα ενα Suzuki GSR του 06 με 25000χιλ το καθένα και δεν με απασχόλησε ποτέ κάποιο πρόβλημα.Μου έκανε εντύπωση οι διαρροες που έχετε αναφέρει, ειτε είναι αυτες διαρροές λαδιών είτε ψυκτικου υγρού. Και είναι αρκετές οι περιπτώσεις ώστε να αποτελεί σπάνιο περιστατικό.Όσο για την υποστήριξη του πελάτη από την Triumph μετά την αγορά, εντάξει δεν ξαφνιάζομαι, τα ίδια τραβάμε με ένα aprillia του αδερφού μου.
Θα παρακαλούσα τους κατόχους να μου πουνε, είναι όντως τοσο συχνά ειναι αυτά τα φαινόμενα.Υπαρχουν τιγρεις που δεν έχουν παρουσιάσει κατι σοβαρο?
Ξέρω ότι ένα καινουργιο μοντέλο στα πρώτα χρόνια βγαζει και τις ασθενειες του.
Δεν ξενερωσα με την αποφασή μου. Ίσα ίσα την περιμένω πως και πως, δεν κοιμαμαι τα βράδια
Απλά φοβηθηκα λιγάκι. Δεν θα ήθελα να ταξιδεψω στο χωριο μου και να συναντήσω προβλήματα,γιατί εκει είμαι αβοήθητος.
Sorry αν σας κουρασα!