mixalakis"
Και φυσικά το tiger δεν φτάνει 20.000σαλ!! "
κι εγω εκει σκαλωσα λιγο (αλλα λειπουν και 3000χλμ απο την δημοσκοπηση)
αλλα απο την αλλη μου φαινεται πιο normal να ρωτα κανεις πως σου φαινεται το μηχανακι σε καθε κατηγορια στροφων παρα στα οσα χλμ εχεις κανει αν ειναι καλο 'Η οχι .
Γιατι πχ. πες οτι εχεις κανει με μια μηχανη 10.000χλμ αλλα σου εχει παρουσιασει καποια προβληματακια κι εσυ εισαι "σκασμενος" εκεινη την εποχη . Αλλα κατα τα άλλα η μηχανη να κανει μια χαρα την δουλεια της ολο τον υπολοιπο καιρο . Ασε που τα χλμ με τον καιρο αυξανονται και πληθυνονται . Και οταν θα εισαι ευχαριστημενος με την μηχανη σου στα 10.000 χλμ τι το τοσο τραγικο θα εχει συμβει για να μην εισαι στα 20.000χλμ ?Αρα θα επρεπε να ρωταγε "ειστε ευχαριστημενοι? Ναι 'Η Οχι ?" . Αλλα αν δεν εισαι ευχαριστημενος δεν θα φτασεις τα 10.000χλμ . Θα την εχεις ηδη πουλησει . Ετσι νομιζω δηλαδη
Ενω αυτο που σκεφτηκα ηταν οτι θα μου ακουγοταν πιο normal να ρωταει για τις στροφες γιατι αλλιως ανταποκρινεται μια μηχανη σε λιγες στροφες και αλλιως πιο ψηλα (υπαρχουν και σχετικοι χαρτες που δειχνουν τις τρυπες που μπορεις να τις καλυψεις με πχ. αλλη εξατμιση) . Βεβαια εγω δεν τα ξερω αυτα . Εγω αυτοματο οδηγαω ακομα
εκτος κι αν θελει να δει ποσα χιλιομετρα εχει κανει ο καθε ενας και τι γενικη εντυπωση του εχει κανει το Tiger . Αυτο θα βοηθουσε πολυ καποιον που σκεφτεται να αγορασει τον τιγρη .