mixalakis"Καπετάνιο και Native μου φαίνεται θα τσακωθούμε!!
Τα έχουμε συζητήσει τόσες φορές για τις μαμίσιες βαλίτσες. Είναι ακριβές και χωράνε λίγα πράγματα, όμως είναι οι μόνες με τις οποίες το μηχανάκι βλέπεται! Επίσης είναι πολύ καλά μελετημένες για την αεροδυναμική αντίσταση και την εφαρμογή που προσφέρουν, ενώ έχουν πολύ διακριτικές μόνιμες βάσεις. Τέλος είναι πολύ ποιοτικές.[....]"
Δε θα τσακωθούμε επειδή την πατησες εσυ και πηρες τις μαμίσιες
Πλαϊνές βαλιτσες που χωράνε λιγα πράγματα ειναι αχρηστες, εαν καποιος εχει σκοπο να κανει σοβαρο ταξιδι. Το αν βλέπεται ή οχι, δε με απασχολεί, οταν παω ταξιδι με ενδαφέρει η χρηστικότητα και οχι η ομορφια. Αλλωστε το μηχανακι ειναι ομορφο χωρις τιποτα, ετσι δλδ όπως το εχω ολο τον καιρο.
Ποιοτικότατες ειναι και οι Hepco Becker που έχω που αφ' ενος κοστισαν τα μισα λεφτα, αφ' ετερου εχουν τις πιο διακριτικές βασεις: Αυτες που αφαιρουνται σε 5 λεπτα με ενα αλλεν. Αεροδυναμικές μπορει να μην ειναι, αλλα οταν ταξιδεύω (ειδικα δικαβαλος) με τα συμπράγκαλα, δε με ενδιαφερει η τελικη.
Θα συμφωνήσω για την ομορφια, την αεροδυναμική και την εφαρμογή, αλλα δε μου λέει κατι. Αυτο έλειπε να μην προσέφεραν και αυτό. Πραγματικά ΩΡΑΙΕΣ μαμίσιες βαλιτσες ειχε ο παλιός τιγρης (το 955). Με ικανη χωρητικότητα, με τέλεια εφαρμογή χωρις βασεις/καγκελα και ταιριαστο σχημα που γινοταν ενα με τη μηχανη.
Αει απο κει που θα τσακωθεις μαζι μου
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."