vassa"O Σάκης μου είπε να το "δουλέψω" λίγο... Πράγματι σήμερα ήταν βελτιωμένο. Ελπίζω να βελτιωθεί περισσότερο.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Β.Σ."
Αν το δοκίμασε φίλε ο Σάκης και σου είπε δούλεψε το θα βελτιωθεί , σου είπε ότι είσαι κουλομαρία και να στρώσης το χέρι πόδι και αντανακλαστικά σου ώστε να αλλάζεις ταχύτητες προτού στραβώσεις καμιά φουρκέτα . Με το γάντι , βέβαια .
Στην μαγική γλώσσα των μηχανικών που πρέπει και την δουλειά τους να κάνουν και να κρατήσουν την πελατεία .
Σαράντα φορές να αλλάξεις σαράντα είδη λαδιών το σασμαν θα είναι το ίδιο εκτός αν κάνεις 30-40.000 κμ .
Το λέω μισό αστεία μισό σοβαρά , αλλα λέγοντας ότι εγώ είμαι η πρώτη κουλομαρια !!! Για να μην παρεξηγηθώ αλλα δεν μου αρέσει να τα μασάω .
Σαράντα χρόνια να καθόταν η μηχανή δεν κολλάει τίποτα μέσα της , αν έχει λάδια .
Αν κολλήσουν οι δίσκοι , δεν βάζει ταχύτητα , δεν αποσυμπλέκει , αν πάρει ταχύτητα πατινάρανε με πέντε δέκα πατήματα στρώσανε αν υποτεθεί ότι κολλάγανε . Πρέπει να ανοίξουν όλοι οι δίσκοι για να μπει ταχύτητα .
Με τον τροχό στον αέρα βάζεις ταχύτητα αν κρατιέται εύκολα με το χέρι η ρόδα , φυσικά μόλις ζεσταθούν λίγο τα λαδιά και μαρσάρεις και κρατιέται , το ξεχνάς . Προσοχή μην Πέσει απο το στάντ , μαρσαρισμένη , θα φτάσει Λάρισα , θέλει κράτημα .
Ούτε αλλάζει συμπεριφορά το σασμαν με μόνιμες αλλαγές μάλιστα με το να αλλάξεις λάδια για 1500κμ , εκτός αν βάλεις συμπυκνωμένη σμυριγδαλοιφή , αλλα μετα θα σφυρίζει σαν τσοπάνος ... Αλίμονο , στο περιβόητο στρώσιμο της καινούργιας μηχανής εντάξει τα υποτίθεται σφιχτά εξαρτήματα εξομαλύνουν της ακραίες συναρμογές και γλυκαίνουν .
Αν δεν ταιριάζει στο μηχανάκι ένα λάδι , αν και για να το συνιστά το εργοστάσιο κάτι ξέρει παραπάνω απο τον καθένα βάζεις αυτό που ταιριάζει .
Μα ο ένας μηχανικός θα μου πεις λέει τα τάδε η τα δείνα , ναι ανάλογα πιο του κάνει καλύτερη έκπτωση να βγάζει παραπάνω , θα μου πεις μας κλέβουν , όχι όλα είναι καλα λάδια και μας τα δίνουν σε τιμές που θα τα αγοράζαμε στο βενζινάδικο .
Αλλα αυτοί βέβαια τα περνούν χοντρικά και δικαιούνται για τα κεφάλαια που έχουν στοκ να βγάλουν κάποιο κέρδος .
Προσωπικές βέβαια απόψεις με το συμπάθιο .
Μάταιόν εστι παρά θεών αιτείσθαι ά τις εαυτώ χορηγήσαι ικανός εστι.