Να την ξανα-αγοράσω;;;; ¶
Από: EscapeToFreedom στις 07/11/2014 1:53 μμ.
Λεω να γίνω κατοχος Tiger 1050 για 2η φορα στη ζωη μου. Η πρωτη ηταν απο το 2007 εως το 2010 και πρεπει να πω οτι ημουν πολυ ενθουσιωδης κατοχος. Με πολλα χλμ, εκδρομες εξωτερικο, οργωσα τα νησια κτλ κτλ. Για να το θεσω απλα ηταν μακραν η καλυτερη μηχανη που ειχα και μαλιστα με ολοενα αυξανομενο ενθουσιασμο οσο την ειχα. Γι αυτο αλλωστε το σκεφτομαι για δευτερη γυρα.
Οστωσο, εδω αρχιζουν οι κακες στιγμές, αντιμετωπισα και εγω ολα αυτα τα προβληματα με τα πιστονια κτλ κτλ και μαλιστα 2 φορες. Η πρωτη κοντα στα 20 και η 2η μετα τα 40 αν θυμαμαι καλα. Ειχα και τις αλλες γνωστες επισκεψεις για μπαταριες, κιβωτια κτλ αλλα αυτες τις θεωρω ασημαντες. Για να κανω και την αυτοκριτικη μου το γεγονος οτι η μηχανη που ειχα πριν το τιγρη ηταν ενα transalp δεν με βοηθησε. Γιατι ειχα μαθει να κανω μονο τα τυπικα και η μηχανη να δουλευει ρολοι, Αυτο σίγουρα δεν ηταν προφανές με τον τιγρη. Ηθελε περισότερη ενασχοληση γιατι στο τελος της ημερας προσεφερε και πολυ περισοτερα απο το transalp.
Ειμαι σιγουρος οτι το θεμα να παρω το τιγρη ή οχι, να παρω το τιγρη ή το multi ή το ταδε bmw ή να πιω 3 και να κάτσω μεχρι τις 11 ή να πιω 11 και να κατσω μεχρι τις 3 εχει συζητηθει πολλες φορες και εδω και σε παρεες. Ωστοσω θα ηθελα να ακουσω και απο σας αν τα θεματα εχουν λυθει στο νεοτερο μοντελο ή αν μελετώντας την έχετε καταλάβει οτι εχει δοθει προσοχη στα γνωστα προβλήματα.
Τα γεγονοτα ειναι οτι διαβάζοντας και το δικο μας φορουμ και ξένα βρηκα προσφατα posts με τα ιδια προβλήματα πραγμα το οποιο ειναι αποθαρυντικο. Ακουω πάντως πολυ σοβαρα και την αποψη που λεει οτι συνηθως οι περισοτεροι μπαινουν στα φορουμ για να βρουν λυση στα θέματα/προβληματα τους.
Λοιπον το αιωνιο ερωτημα ξαναμπαινει για μενα: Με το συναισθημα ή με τη λογική. Και επειδη το συναισθημα και οι αναμνησεις ειναι δεδομενες και παλυ δυνατα θα ηθελα τις αποψεις σας και την εμπειρια σας στο κομματι της λογικής.
Ευχαριστω πολυ και συγνώμη προκαταβολικα που ξαναβάζω ενα μάλλον χιλιοειπωμενο θέμα.