Ντροπη τους!!! ¶
Από: Retsos στις 10/01/2012 12:40 μμ.
Οσοι εχουν διαβασει το προηγουμενο post μου θα ξερουν!
Για τους υπολοιπους μια συντομη αναδρομη!
Eνδιαφερθηκα για το συγκεκριμενο μηχανακι http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1865021/ κ περασα απο το συνεργειο που το εχουν, στην οδο Μιχαλακοπουλου 92 το οποιο κ ειναι εξουσιοδοτημενο!Πρωτου βεβαια περασω εκανα ενα τηλεφωνημα για τις πρωτες πληροφοριες κ πανω στη συζητηση αναφερθηκε ο ορος demo bike!
Για να μη πολυλογω ο υπευθυνος της πωλησης ονοματι Θεο-κατι (Θεος-φιλαξει απο τετοιος ανθρωπους τελοσπαντων) μου αραδιασε ενα καρο μλκιες προκειμενου να μου πουλησει το μηχανακι λες κ τρωω κουτοχορτο!
Ακουστε θρασος κ βλακεια ταυτοχρονα!
Σας γραφω ατακες του τυπου:
-Το μηχανακι ηταν δικο μου κ το πουλαω επειδη με μαλωνει η γυναικα μου! Επισης ειναι πολυ δυνατο και θα σκοτωθω!
-Μας ειχαν φερει το μηχανακι για demo, ανελαβα το στρωσιμο του κ επειδη το ερωτευτικα το κρατησα κ μας στειλανε αλλο demo bike!
-Το μηχανακι το εστρωσα εγω! Αποκλειστικα!Κ το στρωσιμο εγινε με τον πιο σωστο τροπο!
-Δεν το εχει καβαλησει ΚΑΝΕΙΣ εκτος απο μενα!
-Σε κοιταζω στα ματια κ σου λεω αληθεια! Ειμαι Μακεδονας εγω, ντομπρος, εχω μπεσα κ ο λογος μου ειναι συμβολαιο! Δεμ εχω εγω καμια σχεση με τους απο δω!
-Αν σου λεω ψεματα να μη προλαβω να παω στο χωριο μου
-Σου ορκιζομαι!!!
Αυτα θυμαμαι τωρα!
Ομως επειδη δε θα αγοραζα μηχανη χωρις να το ψαξω κ επειδη ο Θεος ειναι μεγαλος βρηκα το ιστορικο της μηχανης!
Η μηχανη λοιπον ηταν demo bike απο το πρωτο χιλιομετρο, ετσι εγινε κ το στρωσιμο της

Τα συμπερασματα δικα σας!
Μετα πως να εμπιστευτεις μια εταιρια κ ενα συνεργειο οι οποιοι για ενα απλο θεμα σου λενε ψεματα! Νομιζετε οτι θα δισταζαν να το πουλησουν σαν αγρατζουνιστο ακομα κ αν ηταν σμπαραλιασμενο! Κ που ξερω εγω οτι δεν ειναι! Κ τα service που λενε οτι εγιναν.. σιγα μην εγιναν!Demo bike κ test bike ηταν, σιγα που το προσεξαν!
Παντα πισω απο ενα μικρο ψεμα κρυβετε ενα μεγαλο!
Παντως ειναι ντροπη κ κριμα να στιγματιζεται μια εταιρια απο εναν ΚΑΚΟ υπαλληλο!
Πρεπει σιγα σιγα να ξυπνησουν οι εταιριες στην Ελλαδα κ να μη μας φαιρονται σαν μαλακες!
Να πω ρε πστη μου οτι ηταν ιδιωτης κ δεν εκπροσωπουσε απο πισω του ολοκληρο μαγαζι να πω ΟΚ. Ειπε ενα ψεμα κ δεν διακυδευει τιποτα!
Πως αφηνει η Τriumph τετοιους υπαλληλους να τους καταστρεφουν!
Κ παλι τα συμπερασματα δικα σας!!